OMAELÄINSAIRAALA TURKU

02 6514 1206

video

OMAELÄINSAIRAALA TURKU

Varaa aika

02 6514 1206

Ajanvarauksella
- ma-to 7-20 ajanvarauksella, klo 20-23 päivystys
- pe 7-18 ajanvarauksella, klo 18-23 päivystys

Päivystys la-su 10-19 (puhelut klo 9 alkaen)

Varaa aika: 02 6514 1206
Varaa aika
Satakunnantie 162, Turku Näytä kartalla

Olemme täyden palvelun pieneläinklinikka, jossa lemmikkisi saa välittävää ja ammattitaitoista hoitoa vuoden jokaisena päivänä!

Olemme avoinna arkisin 7-23. Lisäksi päivystämme ma-to 20-23, pe 18-23 ja la-su ja juhlapyhinä 10-19. Soittaa voit viikonloppuisin jo klo 9 alkaen, p. 02 6514 1206. Tervetuloa!

Akuutin vastaanoton lisäksi tarjoamme käyttöösi lemmikin perusterveydenhoito- ja hyvinvointipalvelut. Omaeläinsairaalan myymälästä puolestaan löydät tarvittavat tuotteet, kuten rehut ja hoitotarvikkeet, lemmikkisi arkeen. Tutustu palveluihimme näillä sivuilla, soita tai tule käymään!

Ajanvaraus/päivystys ajanvarauksella vuoden jokaisena päivänä p. 02 6514 1206.

Päivystyskorotuksemme ovat: klinikkamaksu 39,5 €. Päivystyskorotus arki-iltaisin ja lauantaisin +50 %, sunnuntaisin ja juhlapyhinä +100%. Päivystyskorotus koskee vain eläinlääkärin toimenpidepalkkiota.

 

 

Ajanvarauksen peruutusohje:

Ajanvaraus tulee peruuttaa puhelimitse tai sähköpostitse viimeistään 12 tuntia ennen varattua aikaa. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta tai peruuttamattomasta ajasta ja ajan muutoksesta veloitamme 39 € eläinlääkärin vastaanottoajasta ja 79 € erikoistoimenpiteiden ajanvarauksista (anestesiatoimenpiteet, leikkaukset, hammastoimenpiteet, sydämen ultraäänitutkimukset).

Lue lisää

Henkilökunta

Olen valmistunut Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisestä tiedekunnasta keväällä 2018.

Hoidan mielelläni niin päivystyspotilaita kuin kaikenlaisia päiväpotilaitakin, peruspraktiikan lisäksi teen kirurgisia hammaspoistoja. Koirien ja kissojen kirurgisten toimenpiteiden lisäksi teen myös kanien kastraatioita ja sterilisaatioita.

Äidinkieleni on ruotsi, joten palvelen sujuvasti myös ruotsiksi suomen ja englannin lisäksi.

Emma Vikström

eläinlääkäri

Roosa on valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2017 ja saimme hänet osaksi Omaeläinsairaala Turun tiimiämme syksyllä 2019. Hänen erityisiä ammatillisia mielenkiinnonaiheitaan ovat sisätaudit ja etenkin kissa- ja vinttikoirapotilailla on aivan erityinen paikka hänen sydämessään. Roosa hoitaa ammattitaidolla ja lämmöllä niin kissojen kuin koirienkin sairauksia sekä tietysti myös ennaltaehkäisevää terveydenhuoltoa.

Vapaa-ajalla Roosan pitää kiireisenä ja onnellisena energinen vinttikoiramix ja oma hevonen.

Roosa Tervonen

eläinlääkäri

Hei, olen Annina ja toiminut eläinlääkärinä vuodesta 2012. Turun eläinsairaalaan siirryin syksyllä 2016, sitä ennen työskentelin pieneläinpäivystyksessä Vantaalla.

Parhaiten viihdyn töissä päivystys- ja hammaspotilaiden kanssa, ja lisäksi anestesian ja kivunhoidon kiehtova maailma kiinnostaa.

Vapaa-ajalla vietän aikaa perheeni kanssa, puutarhoin ja purjehdin. Karvakavereita edustavat kotona sekarotuinen koira ja kani.

Annina Rottluff

eläinlääkäri

Pauliina Meri on aloittanut Omaeläinsairaala Turun vastaavana eläinlääkärinä 2.1.2020.

Pauliinalla on pitkä kokemus akuuttipraktiikasta, hän on toiminut viimeiset 10 vuotta Rovaniemellä kaupungineläinlääkärinä tehden vauhdikasta päivystyspraktiikkaa, pieneläinpraktiikkaa sekä myös sekapraktiikkaa, eli myös porojen eläinlääkintä onnistuu. Hän hoitaa mielellään kaikenlaisia pieneläimiä, mutta erityisesti pehmytosakirurgia ja akuuttipraktiikka ovat hänen sydäntään lähellä. Pauliina tekee myös akupunktiohoitoja, esimerkiksi osana nivelrikkopotilaiden hoitoa.

Vapaa-ajallaan Pauliina harrastaa astangajoogaa ja seuraa hänelle kotona pitää sekarotuinen Pertti-koira ja Alli-kissa. Tunturihiihdon hän on joutunut jättämään tauolle Turkuun muuttamisen myötä.

Pauliina Meri

vastaava eläinlääkäri

Mari Rimpinen

eläinlääkärin sijainen

Tiina tulee lemmikkieläinten erikoisliikepuolelta, jossa hän on työskennellyt viimeiset 25 vuotta. Kultainennoutaja on se oma rotu, ollut jo vuodesta 1978 asti. Omien koirien sekä kasvattien kanssa harrastellaan kaikenlaista kivaa. Tällä hetkellä mielenkiinnon kohteena on Nose Work. Tulin Omaeläinsairaala Turkuun toukokuussa 2019.

Tiina Ståhlberg

tiimiesimies

Susan on työskennellyt vuodesta 2018 asti Omaeläinsairaala Turussa hallintotehtävissä sekä asiakaspalvelussa. Susanilla on paljon kokemusta eläinalalta mm. eläinkaupan puolelta. Loistavan asiakaspalvelun lisäksi Susan on kiinnostunut myös potilaiden hoitamisesta ja Susan kouluttautuukin tällä hetkellä oppisopimuksella klinikkaeläinhoitajaksi. Häneen voit törmätä sekä Omaeläisairaala Turun että Omaeläinklinikka Turku Keskustan toimipisteellämme.

Vapaa-ajalla Susania viihdyttävät kotona ihanat ja aktiiviset portugalinvesikoirat.

Susan Sandell

asiakaspalvelu

Aloitin Turun Omaeläinsairaalalla alkuvuodesta 2020. Siirryin Turkuun Helsingistä Omaeläinsairaala Mevetistä. Olen aina pitänyt eläimistä ja varsinkin koirat ovat lähellä sydäntäni. Haaveilin lapsena eläinlääkärin urasta, mutta päädyin kouluttautumaan markkinoinnin ja asiakaspalvelun merkonomiksi. Tässä työssä pääsen hyvin yhdistämään koulutukseni sekä eläimet.

Kotona kanssani asustaa kaksi silkkiterrieriä, jotka reissaavat kanssani koiranäyttelyissä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Kasvatan staffordshirenbullterriereitä, mutta niitä minulla on tällä hetkellä vain yhteisomistuksessa. Vapaa-aikani kuluu suurimmaksi osaksi koirien kanssa touhutessa.

Sanne Välinen

Asiakaspalvelu

Aloitin Turun Omaeläinsairaalassa joulukuussa 2019 osa-aikaisena asiakaspalvelijana. Kotona minulla on kaksi welsh corgi cardigania sekä kaksi maatiaiskissaa. Vapaa-aikani kuluu koirien kanssa harrastellen ja yhdistystoiminnassa. Tärkeintä minulle on eläinten terveys ja hyvinvointi, ja siksi olenkin hakeutunut tälle alalle.

Oona Kurjenrauma

Asiakaspalvelu

Olen valmistunut ratsuhevosten peruskouluttajaksi syksyllä 2017, mutta haaveissa olisi saada ammatti myös lääketieteen puolelta. Perheestä löytyy kaksi vehnäterrieriä, tegu, kuningasboa ja kolme tarantulaa.

Ida Suontama

Asiakaspalvelu

Olen valmistunut eläintenhoitajaksi vuonna 2017, ja siitä kouluttautunut klinikkaeläinhoitajaksi ja valmistunut vuonna 2018. Suoritin työssäoppimisen Omaeläinsairaala Turussa opiskelun aikana ja jäin töihin tänne heti valmistuttuani. Kissapotilaat sekä labratyöskentely ovat erityisesti lähellä sydäntäni. Olen klinikkamme labravastaava.

Harrastuksiini kuuluu lenkkeily. Omia eläimiä minulla ei ole, mutta vanhempieni luona Salossa asuu minun ja siskoni yhdessä omistama poni. Lapsuudessani meidän perheessämme oli paljon erilaisia lemmikkieläimiä, joten rakkaus eläimiin sai minut hakeutumaan tälle alalle.

Iina Laine

klinikkaeläinhoitaja

Henriikka Suominen

klinikkaeläinhoitaja

Noora Kokkola

klinikkaeläinhoitaja

Henna Ahokas

klinikkaeläinhoitaja

Ida Heikkonen

klinikkaeläinhoitaja

Aloitin klinikkaeläinhoitajaopinnot Turun Omaeläinsairaalassa vuoden 2020 alussa. Aiemmin olen opiskellut eläintenhoitajaksi vuonna 2016, sekä hevostenhoitajaksi vuonna 2014. Olen työskennellyt pari vuotta Omaeläinsairaala Mevetin asiakaspalvelussa Helsingissä, ja siirtynyt opiskelemaan hoitajaksi vuoroviikoin sekä Mevetissä, että Turussa. Rakastan työskennellä eläinten parissa, erityisesti koirien ja eksoottisten eläinten kanssa. Perheeseeni kuuluu avomies, kultainennoutaja sekä kesyhiiriä. Vapaa-aikani kuluu opiskellen, lenkkeillen, lemmikkieni kanssa touhuten sekä reserviläistoiminnassa.

Angelica Ahlskog

Klinikkaeläinhoitajaopiskelija

Aloitin klinikkaeläinhoitajaopinnot loppuvuodesta 2019 Turun Omaeläinsairaalassa. Aiemmin olen työskennellyt asiakaspalvelutehtävissä Suomessa ja Maltalla, sekä hevosten parissa Saksassa. Saksan idyllisissä maalaismaisemissa tulikin vietettyä pari vuotta ratsastellen ja hevosia hoitaen. Olen aina pitänyt asiakaspalvelutyöstä, ja halusin yhdistää sen ja eläintenhoidon, jonka takia päädyin opiskelemaan tätä alaa. Tulevaisuudessa haluaisin suunnata ulkomaille syventämään ammattitaitoani eläintenhoitoalalla. Tällä hetkellä vietän vapaa-aikani keskittyen opiskeluun, sekä rentoutuen ja lenkkeillen seniori-koirani kanssa.

Sara Leino

klinikkaeläinhoitajaopiskelija

Eläinlääkintä

Haluamme Omaeläinklinikoilla huolehtia lemmikistäsi aina pentuajasta vanhuusikään asti. Terveystarkastuksia, rokotuksia, muita ennaltaehkäisevään perusterveydenhuoltoon sekä eri sairauksien tutkimiseen ja hoitoon liittyviä palveluja tarjoaa kaikki klinikkamme. Lisäksi tarjoamme toimipaikasta riippuen erikoiseläinlääkäripalveluja sekä 24/7 päivystystä hätätapausten varalla usealla paikkakunnalla.

Hinnasto

Rokotukset

 • 60,50 € kolmos/nelosrokotus
 • 66 € kolmos/nelosrokotus + rabies
 • 61 € kennelyskä
 • Muiden rokotusten saatavuus- ja hinta-arviot klinikalta (mm. herpes, leptospiroosi, borrelia)

Suun terveydenhuolto

 • Suuhuolto (sisältää valvotun anestesian, hammaskartoituksen, puhdistuksen/hammaskivenpoiston ja kiillotuksen) 209,26-221,66€ + lääkkeet, koko suun hammasröntgen samalla käynnillä 85 €
 • Maitohampaiden poisto (maitokulmahampaiden poisto tarvittaessa kirurgisesti, hinta sis hammasrtg kuvat): hinta-arviot tapauskohtaisesti klinikalta
 • Hammasröntgen alk. 49 € (1-3 kuvaa), koko suun hammasröntgenkuvaus muun hammastoimenpiteen yhteydessä 85 €
 • Kirurgisten hammasoperaatioiden hinta-arviot tapauskohtaisesti klinikalta.

Terveydenhoito

 • Eläinlääkärikäynti alkaen 108,88€
 • Kontrolli/jatkotutkimus alkaen 64,21 €

Kastraatio (normaalisti laskeutuneet kivekset)

 • Alle 20kg 320-340 €
 • 20-40kg 345-380 €
 • yli 40kg 410-445 €
 • Kastraatiohintoihin lisätään kauluri ja kotiin lähtevät lääkkeet.
 • Piilokivesleikkausten tai esim. kiveskasvaimiin liittyvien kastraatioiden hinta-arviot tapauskohtaisesti klinikalta.

Sterilisaatio

 • Alle 20kg 445-495 €
 • 20 - 40kg 535-595 €
 • yli 40kg 610-675 €
 • Mahdolliset kotiin luovutettavat lääkkeet lisätään.

Akupunktiohoito (esim. nivelrikkopotilaan hoidon osana)

 • 1. käynti 100€
 • jatkokäynnit 60€/kerta

Rokotukset

 • 59 € kolmoisrokotus
 • 66 € kolmoisrokotus + rabies

Suun terveydenhuolto

 • Suuhuolto (sisältää valvotun anestesian, hammaskartoituksen, puhdistuksen/hammaskivenpoiston ja kiillotuksen) 195,28€ + lääkkeet, koko suun hammasröntgen samalla käynnillä 75 €
 • Maitohampaiden poisto (maitokulmahampaiden poisto tarvittaessa kirurgisesti, hinta sis hammasrtg kuvat): hinta-arviot tapauskohtaisesti klinikalta
 • Hammasröntgen alk. 49 € (1-3 kuvaa), koko suun hammasröntgenkuvaus muun hammastoimenpiteen yhteydessä 75 €
 • Kirurgisten hammasoperaatioiden hinta-arviot tapauskohtaisesti klinikalta.

Terveydenhoito

 • Eläinlääkärikäynti alkaen 108,88 €
 • Kontrolli/jatkotutkimus alk. 64,24 €

Kastraatio

 • 99 € + mahdolliset kotiin lähtevät lääkkeet

Sterilaatio

 • 166 € + mahdolliset kotiin lähtevät lääkkeet

Ekinokokki-lääkitys

 • 32 € + lääkekulu

EU-passi

 • 32,10 € muun toimenpiteen yhteydessä
 • 75,85 € erillinen käynti

Hoitajakäynti

 • 20 €

Lisääntyminen

 • Tiineysultra 109 €
 • Tiineysröntgen 109 €
 • Pentutarkastus 79 € 1.pentu, 15 € per lisäpennut
 • Pentutarkastuksen yhteydessä mikrosirutus 20 €/pentu

Viralliset tutkimukset

 • Sydän(HCM, DCM)- ja munuais(PKD) tutkimukset Omaeläinklinikka Turku Keskustan klinikalla, hinta-arviot klinikalta.