OMAELÄINKLINIKKA VETSET

09 295 9000

video

OMAELÄINKLINIKKA VETSET

Varaa aika

09 295 9000

Ma-pe klo 9:00-20:00
7.1. 2020 lähtien Ma-Pe klo 7.30-20.00

Huomioithan, että silmätarkastuseläinlääkärin ajat varattavissa vain puhelimitse.

Varaa aika: 09 295 9000
Varaa aika
Luostarinportti 2, Kirkkonummi Näytä kartalla

Vastaanotolla on mm. hyvin varustettu laboratorio. Lisäksi röntgen ja uudenaikainen ultraäänilaite mahdollistavat hyvät tutkimusmahdollisuudet. Ultraäänilaitteella on mahdollista tehdä mm. perusteellista sydäntutkimusta. Silmätutkimuksiin on käytettävissä kaikki tarvittavat tutkimusvälineet. Suoritamme myös virallisia silmä- ja polvitarkastuksia ja sydänkuunteluita.

Silmäleikkauksia varten leikkaussali on varustettu mm. leikkausmikroskoopilla ja kaihileikkauksiin käytettävällä fakoemulsifikaatiolaitteella.

Klinikaltamme löytyy myös kattava välineistö hammassairauksien diagnostiikkaan ja hoitoon, mm. hammasröntgenlaite.

Panostamme hyvään ja turvalliseen anestesiaan ja anestesiavalvontaan. Valvonnan apuna käytössä on mm. pulssioksimetri, kapnometri, EKG, verenpainemittari ja jatkuva lämpötilamittaus. Lisäksi jokaista nukutustoimenpidettä valvoo koulutettu klinikkaeläinhoitaja. Nukutuksen jälkeen potilaat saavat herätä rauhallisessa heräämössä ja koirille ja kissoille on omat heräämönsä. Klinikallamme toimii myös päiväsairaala.

Palveluihimme kuuluu myös eläinlääkärin suorittama akupunktiohoito ja klinikallamme käy eläinfysioterapeutti noin kerran viikossa.

Joukkotarkastuksista saat ensimmäisenä tiedon seuraamalla Facebook– sivuamme!

AJANKOHTAISTA

Tiedotteemme koskien koronavirusta

Toimenpiteet lemmikkien hoidon turvaamiseksi

 

Ajanvarauksen peruutusohje:

Ajanvaraus tulee peruuttaa puhelimitse tai sähköpostitse viimeistään 12 tuntia ennen varattua aikaa. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta tai peruuttamattomasta ajasta ja ajan muutoksesta veloitamme 39 € eläinlääkärin vastaanottoajasta ja 79 € erikoistoimenpiteiden ajanvarauksista (anestesiatoimenpiteet, leikkaukset, hammastoimenpiteet, sydämen ultraäänitutkimukset).

 

 

Lue lisää

Henkilökunta

Työskentelen Kirkkonummen Omaeläinklinikka Vetsetissä, mutta teen praktiikkaa myös kotikaupungissani Hämeenlinnassa juuri avatulla uudella Omaeläinklinikalla. Koen olevani unelma-ammatissani Omaeläinklinikka Vetsetin klinikkaeläinlääkärinä ja oftalmologina. Nautin voidessani auttaa ratkaisemaan eläinpotilaitteni silmäsairaus- tai muita terveysongelmia ja saadessani työskennellä yhdessä klinikkamme innostuneiden ammattilaisten kanssa. Minulle on myös tärkeää tehdä tutkimustilanteesta mahdollisimman miellyttävä eläinpotilailleni.

Erityisosaamistani ovat silmäsairaudet ja silmäkirurgia. Teen myös vaativimpia silmänsisäisiä leikkauksia kuten kaihileikkauksia.

Olen valmistunut eläinlääkäriksi Justus-Liebig-Universität Giessenistä v. 1985 ja eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin Eläinlääketieteellisestä korkeakoulusta 1986. Olen Eläinlääkäriasema Vetsetin toinen perustajaeläinlääkäri. Olen suorittanut ensimmäisenä Suomessa pohjoismaisen silmätarkastuseläinlääkäritutkinnon perinnöllisistä koirien ja kissojen silmäsairauksista v. 1999 ja olen ECVO:n sertifioima silmätarkastuseläinlääkäri (ECVO Certified Eye Panellist) vuodesta 1999. Olen toiminut Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisen tiedekunnan oftalmologian erikoisklinikan opettavana oftalmologina v. 2001-2002. Olen Suomen Kennelliiton silmäsairaustyöryhmän asiantuntijajäsen vuodesta 2000 lähtien.

Ammattitaidon ylläpito vaatii jatkuvaa kouluttautumista. Oftalmologian ja silmäkirurgian jatkokoulutuksiin olen osallistunut mm.

• European School of Advanced Veterinary Studies (ESAVS): Veterinary Ophthalmolgy 1998-1999

• 18th European basic phaco course. Paris, France 2002

• Course in Intraocular Surgery for Advanced Surgeons. Acritec, Berlin, Germany 2007 ja 2014

• vuosittaiset eurooppalaiset (ECVO ja ESVO) sekä pohjoismaiset (NEM) oftalmologieläinlääkärien kongressit

Teen myös koirien virallisia silmä-, polvi- ja sydänkuuntelututkimuksia sekä virallisia lonkka-, kyyner- ja selkäkuvauksia.

Kotona ilahduttavat kaksi käyttölinjaista labradorinnoutajaa ja vapaa-aikanani harrastan ja valmentaudun askellajiratsastuksessa kolmen islanninhevoseni kanssa

Päivi Vanhapelto

Silmätarkastuseläinlääkäri

Kirsi Lappalainen

eläinlääkäri

Olen valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2016. Ennen Vetsettiin päätymistä olen työskennellyt sekä pieneläinklinikalla että kunnaneläinlääkärin sijaisena. Erityisenä mielenkiinnonkohteenani on hammassairaudet sekä kirurgia. Vapaa-ajallani harrastan ratsastusta, lukemista ja kiipeilyä. Lisäksi rentoudun hyötykasvipuutarhassani.

Kaisa Vepsäläinen

Eläinlääkäri

Malla Sievänen

eläinlääkäri

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin yliopistosta vuonna 2017, mutta olen tehnyt eläinlääkärin töitä kesästä 2014 alkaen. Tässä työssä mielestäni parasta on se, että voin konkreettisesti auttaa eläimiä ja niiden omistajia. Pyrin olemaan erityisen hyvä asiakaspalvelija. Minua kiinnostavat erityisesti pieneläinten sisätaudit ja käyttäytyminen, ja suunnittelenkin hankkivani tulevaisuudessa lisäkoulutusta näihin erikoisaloihin liittyen. Oma lemmikkini on labradorinnoutajauros Max.

Sanna Hilasvuori

eläinlääkäri (vanhempainvapaalla)

Ninni Lyytinen

Pieneläinhoitaja

Olen valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2015. Minulla on monen vuoden työkokemus usealla eri pienläinklinikalla. Erityisenä mielenkiinnonkohteenani on anestesiatyöskentely. Seniori-ikäisten lemmikkien hyvinvointi on mielestäni erityisen tärkeää. Olen luonteeltani iloinen, positiivinen ja ulospäinsuuntautunut. Kotona arkeani piristää saksanpaimenkoira Leo ja pieni paimensekoitus Miso.

Alexandra Nyman

Klinikkaeläinhoitaja

Olen valmistunut klinikkaeläintenhoitajaksi Ylä-Savon ammattiopistosta vuonna 2018. Olen vastuuntuntoinen, huolellinen ja oma-aloitteinen hoitaja. Eniten työssäni nautin sen monipuolisuudesta. Eläimet ovat olleet aina iso osa elämääni. Erityisesti kissat ovat lähellä sydäntäni. Minulla on kuriilian bobtail -kissa Karabas.

Palvelen asiakkaita myös venäjän kielellä.

Angelina Savolainen

Klinikkaeläinhoitaja

Suoritin klinikkaeläinhoitajan tutkinnon vuonna 2017. Siitä lähtien olen työskennellyt pieneläinten parissa. Omaeläinklinikalla työskentelyn aloitin tammikuussa 2019.

Erityistä ammatillista mielenkiintoa koen koirien ja kissojen hammashoitoja kohtaan. Lisäksi pidän asiakaspalvelusta.

Suosikkihetkiäni tässä työssä ovat kohtaamiset erilaisten eläinpersoonien kanssa. Erityisesti pennut ja seniorit ilahduttavat päivääni.

Tällä hetkellä minulla ei ole omia lemmikkejä. Vapaa-ajallani viihdyn luonnossa, valokuvaan ja rentoudun hyvän kirjan äärellä.

Ida Keränen

Klinikkaeläinhoitaja

Maarika Luoti

Klinikkaeläinhoitaja

Heidi Saari

Eläintenkouluttaja, asiakaspalvelija

Pirjo Weissenfelt

Hoitaja

Annika Kunttu

Avustaja

Eläinlääkintä

Haluamme Omaeläinklinikoilla huolehtia lemmikistäsi aina pentuajasta vanhuusikään asti. Terveystarkastuksia, rokotuksia, muita ennaltaehkäisevään perusterveydenhuoltoon sekä eri sairauksien tutkimiseen ja hoitoon liittyviä palveluja tarjoaa kaikki klinikkamme. Lisäksi tarjoamme toimipaikasta riippuen erikoiseläinlääkäripalveluja sekä 24/7 päivystystä hätätapausten varalla usealla paikkakunnalla.

Hinnasto

Esimerkkihintoja

 • Koiran neloisrokotus: alkaen 73,95 €
 • Koiran nelois- ja raivotautirokotus: alkaen 78,80 €
 • Koiran sterilisaatio: alkaen 420 €
 • Koiran kastraatio: alkaen 300 €
 • Virallinen lonkka- ja kyynernivelkuvaus: alkaen 220 €
 • Virallinen silmätutkimus: 96,97 €
 • Virallinen polvitarkastus: 73,60 €
 • - muun ohessa 45,10 €
 • Virallinen sydänkuuntelu: 73,60 €
 • - muun ohessa 45,10 €

Esimerkkihintoja

 • Kissan kolmoisrokotus: alkaen 72,50 €
 • Kissan kolmois- ja raivotautirokotus: alkaen 77,80 €
 • Kissan sterilisaatio: alkaen 161 €
 • Kissan kastraatio: alkaen 105 €
 • Virallinen lonkka- ja kyynernivelkuvaus: alkaen 220 €
 • Virallinen silmätutkimus: 96,97 €
 • Virallinen polvitarkastus: 73,60 €
 • - muun ohessa 45,10 €
 • Virallinen sydänkuuntelu: 73,60 €
 • - muun ohessa 45,10 €