OMAELÄINKLINIKKA TURKU KESKUSTA

02 6514 1210

video

OMAELÄINKLINIKKA TURKU KESKUSTA

Varaa aika
Läntinen Pitkäkatu 17, Turku Näytä kartalla

Omaeläinklinikka Turku keskusta on täyden palvelun pieneläinklinikka, jossa lemmikkisi saa ystävällistä ja asiantuntevaa eläinlääkärin palvelua.

Omaeläinklinikka Turku keskusta huomioi myös kissapotilaansa: kissaystävällinen toiminta on meille sydämenasia!

Klinikalla on käytössä nykyaikainen välineistö, mm. digitaalinen röntgen, ultraäänilaite, inhalaatio- ja anestesian valvontalaitteistot, hammaröntgen, hammaspoistovälineistö kirurgisiin hammaspoistoihin, laboratorioanalysaattorit ja päiväsairaala.

Kissoille on oma odotusaula, oma tutkimushuone ja oma heräämö, jotta kissa tuntee olonsa klinikalla turvalliseksi.
Henkilökuntamme on koulutettu erityisesti kissojen laadukkaaseen hoitoon ja käsittelyyn.

Klinikan myymälästä löydät tarvittavat tuotteet, kuten rehut ja hoitotarvikkeet, lemmikkisi arkeen.

Tutustu palveluihimme näillä sivuilla, soita tai tule käymään! Parkkipaikkoja klinikan sisäpihalla!

Klinikalla on erittäin hyvin varusteltu hammashuollon välineistö.Suoritamme kokemuksella kissojen ja koirien hammasröntgenkuvaukset, hammaskiven poistot ja suun kirurgiset operaatiot.

Suoritamme virallisia tutkimuksia:
– virallinen polvitutkimus
– lonkka- ja kyynärkuvat
– virallinen sydäntutkimus ja -kuuntelu
– PKD-tutkimus
– holter-tutkimus
– DCM ja HCM-ultra
– kissojen FiV-, Felv- ja veriryhmätestit

Omaeläinklinikka Turku keskusta tarjoaa myös eläinfysioterapiaa ajanvarauksella.

Ajanvaraus  02 6514 1210

 

Ajanvarauksen peruutusohje:

Ajanvaraus tulee peruuttaa puhelimitse tai sähköpostitse viimeistään 12 tuntia ennen varattua aikaa. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta tai peruuttamattomasta ajasta ja ajan muutoksesta veloitamme 39 € eläinlääkärin vastaanottoajasta ja 79 € erikoistoimenpiteiden ajanvarauksista (anestesiatoimenpiteet, leikkaukset, hammastoimenpiteet, sydämen ultraäänitutkimukset).

Päivystyspotilaat hoitaa Omaeläinsairaala Turku (auki ma-pe 07-23, la-su 09-19), Satakunnantie 162, 20320 Turku.  Päivystys 02 6514 1206

Lue lisää

Henkilökunta

Nelly on saanut praktiikkaoikeudet keväällä 2018 ja siitä asti tehnyt klinikallamme eläinlääkärin töitä. Nelly valmistuu eläinlääkäriksi keväällä 2019 tehden lopputyötään Dirofilaria repens -loisesta.

Nelly hoitaa mielellään kaikenlaisia potilastapauksia. Kotona hänellä on monirotuinen sekä labradorinnoutaja eläinkavereinaan.

Nelly Mikola

eläinlääkäri

Reeta on saanut eläinlääkärin praktiikkaoikeudet vuonna 2017 ja valmistunut keväällä 2018 Helsingin yliopistosta. Ennen pieneläinklinikoilla työskentelyä Reeta on kerännyt kokemusta monenlaisista potilastapauksista mm. Pirkanmaalla kunnaneläinlääkärin tehtävissä. Erityisesti koirapotilaat ovat Reetan sydäntä lähellä, mieluusti hän hoitaa kyllä muitakin pieneläimiä ja kokee tärkeäksi jatkuvan ammatillisen kouluttautumisen ja kehittymisen. Kotona Reeta viihtyy myös karvakuonojen kanssa: hänellä on vilkas bordeterrieripoika pitämässä huolta ettei koskaan tule tylsää!

Reeta Saarijärvi

eläinlääkäri

Olen valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2013 ja siitä lähtien työskennellyt eläinlääkärinä pieneläinklinikalla. Omaeläinklinikka Turku Keskustan vastaanotolla olen ollut keväästä 2017 alkaen.

Erityisinä kiinnostuksen kohteinani ovat suu- ja hammassairaudet, pehmytkudoskirurgia sekä kissan sairaudet.

Kotoa löytyy kaksi kissaa: Dulsineja ja Bonifasii.

Palvelen suomen lisäksi myös venäjäksi ja viroksi.

Jevgenia Volkova

eläinlääkäri

Olen saanut eläinlääkärin praktiikkaoikeudet vuonna 2011 ja valmistunut Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisestä tiedekunnasta vuonna 2013. Kesästä 2017 alkaen olen toiminut Omaeläinklinikka Turku Keskustan vastaavana eläinlääkärinä.

Hoidan mielelläni monenlaisia potilastapauksia, mutta erityisiä lempiaiheitani ovat kissojen sairaudet ja ihosairaudet. Koen tärkeäksi osaksi työtäni myös yrittää tehdä eläinlääkärikäynnistä lemmikille, ja toki myös sen omistajalle, mahdollisimman stressittömän ja pelottoman.

Vapaa-aikani kuluu perheen parissa touhuamisen lisäksi pitkälti islanninlammaskoirieni kanssa agilitykentällä ja metsissä reippaillen sekä kotioloissa ompeluharrastuksen parissa. Käyn mielelläni myös niin kansallisissa kuin välillä kansainvälisissäkin alan jatkokoulutuksissa.

 

Viimeisimpiä kansainvälisiä koulutuksia/kongresseja, joihin olen osallistunut:

-ISFM/The University of Sydney, Centre for Veterinary Education: Feline Medicine 2018-2019, Distance Education Course (kissaeläinlääketieteen täydennysopintokokonaisuus)

-ISFM European Feline Congress 2019 (26.-30.6.2019 Cavtat, Kroatia, kissaeläinlääketieteen kongressi)

-The Vet Symposium 2018 (6.-7-3.2018, Montpellier Corum, Ranska)

-42nd World Small Animal Veterinary Association Congress (WSAVA 2017) (25.-28.2017, Kööpenhamina, Tanska)

-Annual congress of the European society and college of Veterinary Dermatology, 24.-26.9.2015, Krakova, Puola (ESVD ja ECVD)

-Annual congress of the European society and college of Veterinary Dermatology, 11.-13.9.2014, Salzburg, Itävalta (ESVD ja ECVD)

Kaisa Saarinen

vastaava eläinlääkäri

Jenny Rautoma

klinikkaeläinhoitajaopiskelija

Sini Yli-Junnila

klinikkaeläinhoitaja

Olen klinikkaeläinhoitaja Omaeläinklinikalla. Valmistuin keväällä 2016 Amiedusta, jossa opiskelin oppisopimuksella. Kokemusta klinikkaeläinhoitajan töistä minulla on n. 3 vuoden ajalta. Olen työskennellyt myös löytöeläinten sekä luonnonvaraisten eläinten parissa. Kotona minulla on 2 koiraa ja yksi kissa.

Mari Eerola

klinikkaeläinhoitaja

Valmistuin eläintenhoitajaksi vuonna 2010. Klinikkaeläinhoitajaksi erikoistuin 2015 ja siitä lähtien olen työskennellyt pieneläinten parissa pieneläinklinikalla. Omaeläinklinikalla aloitin toukokuussa 2017.

Lisäkouluttaudun mahdollisuuksien mukaan aktiivisesti ajankohtaisissa koulutuksissa. Erityisesti työssäni pidän anestesianvalvonnasta sekä viihdyn hammashuoneessa. Myöskin erilaiset haavanhoidot sekä koirien ja kissojen ruokinta-asiat kiinnostavat.

Vapaa-aikani vietän perheeni sekä eläinteni kanssa puuhaillen. Perheeseeni kuuluu isännän ja pienten poikien lisäksi amstaffi Täplä, Pertti-kissa ja lampaat Tyyne ja Toini.

 

Mira Mustonen

klinikkaeläinhoitaja

Valmistuin klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2013 ja olen siitä asti työskennellyt pieneläinklinikalla. Olen ollut Omaeläinklinikka Turku Keskustan vastaavana klinikkaeläinhoitajana kesästä 2017 asti. Pidän vaihtelevasta työsta ja erityisesti olen kiinnostunut eksoottisista lemmikeistä ja niiden hoidosta.

Kotona minulla on englanninspringespanieleita, kaneja, marsuja ja hamsteri.

Äidinkieleni on ruotsi, joten kanssani voit sujuvasti asioida niin ruotsiksi, suomeksi kuin englanniksikin.

Johanna Lindfors

vastaava klinikkaeläinhoitaja

Olen valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi 2015. Siitä lähtien olen työskennellyt pieneläinten parissa mm. päivystävällä klinikalla. Omaeläinklinikan palvelukseen siirryin toukokuussa 2017. Pidän työssäni palkitsevana sitä kun eläin lähtee hyvinvoivana kotiin ja omistaja on tyytyväinen hoitoon.

Vapaa-aikani kuluu koirani Elvin ja kahden oman ravihevosen kanssa.

Anniina Takkula

tiimiesimies, klinikkaeläinhoitaja

Nita Mäntylä

klinikkaeläinhoitaja

Turun keskustan Omaeläinklinikalla koirien fysioterapiasta huolehtii fysioterapeutti Laura Iire. Laura on ehtinyt tehdä fysioterapeutin töitä jo 11 vuotta ja eläinfysioterapian erikoistumisopinnot hän sai valmiiksi vuonna 2013. Tästä saakka hän on hoitanut sekä koiria että hevosia ihmispuolen ohella. Lisäkoulutuksena Laura on opiskellut itsensä lymfaterapeutiksi ja näitä oppeja on hyödynnetty myös eläinpuolella etenkin leikkausten jälkeisessä kuntoutuksessa sekä lihashuollossa. Vilkkaimmatkin koirat rauhoittuvat lymfaterapeutin hellään kosketukseen.

Laura Iire

eläinfysioterapeutti

Eläinlääkintä

Haluamme Omaeläinklinikoilla huolehtia lemmikistäsi aina pentuajasta vanhuusikään asti. Terveystarkastuksia, rokotuksia, muita ennaltaehkäisevään perusterveydenhuoltoon sekä eri sairauksien tutkimiseen ja hoitoon liittyviä palveluja tarjoaa kaikki klinikkamme. Lisäksi tarjoamme toimipaikasta riippuen erikoiseläinlääkäripalveluja sekä 24/7 päivystystä hätätapausten varalla usealla paikkakunnalla.

Hinnasto

Rokotukset

 • 60 € kolmos/nelosrokotus
 • 66 € kolmos/nelosrokotus + rabies
 • 60 € kennelyskä
 • 85 € Pentupaketti
 • Pentupaketti sis. 2 eläinlääkärikäyntiä (12- ja 16- viikkoisena) rokotuksineen, terveystarkastuksineen ja hoitajan suorittaman ohjeistuksen terveydenhoidon toimenpiteisiin.
 • Muiden rokotusten saatavuus- ja hinta-arviot klinikalta (mm. herpes, leptospiroosi, borrelia)

Suun terveydenhuolto

 • Suuhuolto (sisältää valvotun anestesian, hammaskartoituksen, puhdistuksen/hammaskivenpoiston ja kiillotuksen) 209,26-221,66€ + lääkkeet, koko suun hammasröntgen samalla käynnillä 85 €
 • Maitohampaiden poisto (maitokulmahampaiden poisto tarvittaessa kirurgisesti, hinta sis hammasrtg kuvat): hinta-arviot tapauskohtaisesti klinikalta
 • Hammasröntgen alk. 49 € (1-3 kuvaa), koko suun hammasröntgenkuvaus muun hammastoimenpiteen yhteydessä 85 €
 • Kirurgisten hammasoperaatioiden hinta-arviot tapauskohtaisesti klinikalta.

Terveydenhoito

 • Eläinlääkärikäynti alkaen 107,88€
 • Kontrolli/jatkokäynti alkaen 63,21€

Kastraatio (normaalisti laskeutuneet kivekset)

 • Alle 20kg 320-340 €
 • 20-40kg 345-380 €
 • yli 40kg 410-445 €
 • Kastraatiohintoihin lisätään kauluri ja kotiin lähtevät lääkkeet.
 • Piilokivesleikkausten tai esim. kiveskasvaimiin liittyvien kastraatioiden hinta-arviot tapauskohtaisesti klinikalta.

Sterilisaatio

 • Alle 20kg 445-495 €
 • 20 - 40kg 535-595 €
 • yli 40kg 610-675 €
 • Sterilisaatiohintoihin lisätään kauluri tai toipilaspuku ja kotiin lähtevät lääkkeet

Viralliset tutkimukset

 • Virallinen polvitarkastus: 73,76€ - muun ohessa 44€
 • Virallinen sydänkuuntelu: 74,86€ - muun ohessa 45,10€

Rokotukset

 • 60 € kolmoisrokotus
 • 66 € kolmoisrokotus + rabies
 • 85 € Pentupaketti
 • Pentupaketti sis. 2 eläinlääkärikäyntiä (12- ja 16- viikkoisena) rokotuksineen, terveystarkastuksineen ja hoitajan suorittaman ohjeistuksen terveydenhoidon toimenpiteisiin.

Suun terveydenhuolto

 • Suuhuolto (sisältää valvotun anestesian, hammaskartoituksen, puhdistuksen/hammaskivenpoiston ja kiillotuksen) 194,28€ + lääkkeet, koko suun hammasröntgen samalla käynnillä 75€
 • Maitohampaiden poisto (maitokulmahampaiden poisto tarvittaessa kirurgisesti, hinta sis hammasrtg kuvat): hinta-arviot tapauskohtaisesti klinikalta
 • Hammasröntgen alk. 49 € (1-3 kuvaa), koko suun hammasröntgenkuvaus muun hammastoimenpiteen yhteydessä 75€
 • Kirurgisten hammasoperaatioiden hinta-arviot tapauskohtaisesti klinikalta.

Terveydenhoito

 • Eläinlääkärikäynti alkaen 107,88€
 • Kontrolli/jatkotutkimus alk. 63,21 €

Kastraatio

 • 98 € + mahdolliset kotiin lähtevät lääkkeet

Sterilaatio

 • 165 € + mahdolliset kotiin lähtevät lääkkeet

Ekinokokki-lääkitys

 • 31 € + lääkekulu

EU-passi

 • 34€ muun toimenpiteen yhteydessä

Hoitajakäynti

 • 20 €

Lisääntyminen

 • Tiineysultra 108euroa
 • Tiineysröntgen 108 euroa
 • Pentutarkastus 77,50 € 1.pentu, 15 € per lisäpennut
 • Pentutarkastuksen yhteydessä mikrosirutus 20e/pentu

Viralliset tutkimukset

 • Sydän(HCM, DCM)- ja munuais(PKD) tutkimusten hinta-arviot klinikalta.