OMAELÄINKLINIKKA TURKU KESKUSTA

02 6514 1210

video

OMAELÄINKLINIKKA TURKU KESKUSTA

Varaa aika
Läntinen Pitkäkatu 17, Turku Näytä kartalla

Omaeläinklinikka Turku keskusta on täyden palvelun pieneläinklinikka, jossa lemmikkisi saa ystävällistä ja asiantuntevaa eläinlääkärin palvelua.

Omaeläinklinikka Turku keskusta huomioi myös kissapotilaansa: kissaystävällinen toiminta on meille sydämenasia!

Klinikalla on käytössä nykyaikainen välineistö, mm. digitaalinen röntgen, ultraäänilaite, inhalaatio- ja anestesian valvontalaitteistot, hammaröntgen, hammaspoistovälineistö kirurgisiin hammaspoistoihin, laboratorioanalysaattorit ja päiväsairaala.

Kissoille on oma odotusaula, oma tutkimushuone ja oma heräämö, jotta kissa tuntee olonsa klinikalla turvalliseksi.
Henkilökuntamme on koulutettu erityisesti kissojen laadukkaaseen hoitoon ja käsittelyyn.

Klinikan myymälästä löydät tarvittavat tuotteet, kuten rehut ja hoitotarvikkeet, lemmikkisi arkeen.

Tutustu palveluihimme näillä sivuilla, soita tai tule käymään! Parkkipaikkoja klinikan sisäpihalla!

Klinikalla on erittäin hyvin varusteltu hammashuollon välineistö.Suoritamme kokemuksella kissojen ja koirien hammasröntgenkuvaukset, hammaskiven poistot ja suun kirurgiset operaatiot.

Suoritamme virallisia tutkimuksia:
– virallinen polvitutkimus
– lonkka- ja kyynärkuvat
– virallinen sydäntutkimus ja -kuuntelu
– PKD-tutkimus
– holter-tutkimus
– DCM ja HCM-ultra
– kissojen FiV-, Felv- ja veriryhmätestit

Omaeläinklinikka Turku keskusta tarjoaa myös eläinfysioterapiaa ajanvarauksella.

Ajanvaraus  02 6514 1210

 

Ajanvarauksen peruutusohje:

Ajanvaraus tulee peruuttaa puhelimitse tai sähköpostitse viimeistään 12 tuntia ennen varattua aikaa. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta tai peruuttamattomasta ajasta ja ajan muutoksesta veloitamme 39 € eläinlääkärin vastaanottoajasta ja 79 € erikoistoimenpiteiden ajanvarauksista (anestesiatoimenpiteet, leikkaukset, hammastoimenpiteet, sydämen ultraäänitutkimukset).

Päivystyspotilaat hoitaa Omaeläinsairaala Turku (auki ma-pe 07-23, la-su 09-19), Satakunnantie 162, 20320 Turku.  Päivystys 02 6514 1206

Lue lisää

Henkilökunta

Nelly on saanut praktiikkaoikeudet keväällä 2018 ja siitä asti tehnyt klinikallamme eläinlääkärin töitä. Nelly on valmistunut eläinlääkäriksi keväällä 2019 tehden lopputyönsä Dirofilaria repens -loisesta.

Nelly hoitaa mielellään kaikenlaisia potilastapauksia. Viimeisimpänä koulutuksena hän on täydennyskouluttautunut pieneläinkirurgian saralla syksyllä 2019 ja tekeekin mielihyvin kaikenlaisia perusleikkauksia niin koirille kuin kissoillekin.

Kotona Nellyllä on monirotuinen koira sekä labradorinnoutaja eläinkavereinaan.

Nelly Mikola

eläinlääkäri

Reeta on saanut eläinlääkärin praktiikkaoikeudet vuonna 2017 ja valmistunut keväällä 2018 Helsingin yliopistosta eläinlääketieteen lisensiaatiksi. Ennen pieneläinklinikoilla työskentelyä Reeta on kerännyt kokemusta monenlaisista potilastapauksista mm. Pirkanmaalla kunnaneläinlääkärin tehtävissä.

Erityisesti koirapotilaat ovat Reetan sydäntä lähellä, mieluusti hän hoitaa kyllä muitakin pieneläimiä ja kokee tärkeäksi jatkuvan ammatillisen kouluttautumisen ja kehittymisen. Reeta hoitaa mielellään sisätautipotilaita ja viimeisimpinä koulutuksinaan on käynyt mm. ultraäänitutkimuskursseilla. Kotona Reeta viihtyy myös karvakuonojen kanssa: hänellä on vilkas bordeterrieripoika pitämässä huolta ettei koskaan tule tylsää!

Reeta Saarijärvi

eläinlääkäri

Jevgenia on valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2013 ja siitä lähtien työskennellyt eläinlääkärinä pieneläinklinikalla. Omaeläinklinikka Turku Keskustassa hän on toiminut eläinlääkärinä keväästä 2017 alkaen.

Jevgenian erityisiä kiinnostuksen kohteina ovat suu- ja hammassairaudet, pehmytkudoskirurgia sekä kissojen sairaudet. Hän on jatkokouluttautunut pitkälle erityisesti suu- ja hammassairauksissa ja hoitaa klinikallamme tavallisempien hammaspoistojen lisäksi myös vaativammat kirurgiset poistot sekä muut suu- ja hammastoimenpiteet (pinnoitukset, mahdolliset juurihoidot). Jevgenia on käynyt myös pehmytosakirurgian jatkokoulutuksissa ja hän tekee tavallisimpien pehmytosakirurgisten leikkauksien lisäksi mm. perineaalityräleikkauksia. Tarkempaa tietoa mahdollisista toimenpiteistä saat klinikaltamme soittamalla.

Kotona Jevgenialla on kaksi kissaa: Dulsineja ja Bonifasii.

Jevgenia palvelee suomen lisäksi myös venäjäksi ja viroksi.

Jevgenia Volkova

eläinlääkäri

Kaisa on saanut eläinlääkärin praktiikkaoikeudet vuonna 2011 ja valmistunut Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisestä tiedekunnasta eläinlääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2013. Kesästä 2017 alkaen hän on toiminut Omaeläinklinikka Turku Keskustan vastaavana eläinlääkärinä.

Kaisa hoitaa mielelläni monenlaisia potilastapauksia, mutta erityisiä lempiaiheita hänelle ovat ihosairaudet ja kissojen sairaudet. Kaisa kokee tärkeäksi osaksi työtään myös yrittää tehdä eläinlääkärikäynnistä lemmikille, ja myös sen omistajalle, mahdollisimman stressittömän ja pelottoman.

Vapaa-aika Kaisalla kuluu leikki-ikäisten lastensa parissa touhuamisen lisäksi pitkälti islanninlammaskoirien kanssa agilitykentällä ja metsissä reippaillen sekä kotioloissa käsityöharrastuksen parissa. Kaisa käy mielellään myös niin kansallisissa kuin välillä kansainvälisissäkin alan jatkokoulutuksissa. Viimeisimpiä koulutuksina hänellä on alkuvuodesta 2020 ihosairausjatkokoulutus Barcelonassa sekä kissaeläinlääketieteen täydennysopintokokonaisuus ( The University of Sydney, Centre for Veterinary Education: Feline Medicine 2018-2019).

Kaisa Saarinen

vastaava eläinlääkäri

Jenny Rautoma

klinikkaeläinhoitaja

Olen valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2017 ja työskennellyt siitä asti Omaeläinklinikalla. Erityisinä mielenkiinnonkohteina minulla ovat hammaspotilaat sekä anestesiapotilaiden valmistelu ja anestesiavalvonta. Kotona minulla ei tällä hetkellä ole eläimiä, mutta tulevaisuudessa toivottavasti olen onnellinen mäyräkoiran omistaja.

Sini Yli-Junnila

klinikkaeläinhoitaja

Olen ollut klinikkaeläinhoitajana Omaeläinklinikka Turku Keskustassa keväästä 2017 alkaen. Valmistuin keväällä 2016 Amiedusta, jossa opiskelin oppisopimuksella. Vapaa-aikani kuluu myös eläinten kanssa mm. eläinsuojeluyhdistyksessä tehtävän vapaaehtoistyön parissa. Kotona minulla on 2 koiraa ja yksi kissa.

Mari Eerola

klinikkaeläinhoitaja

Valmistuin eläintenhoitajaksi vuonna 2010. Klinikkaeläinhoitajaksi erikoistuin 2015 ja siitä lähtien olen työskennellyt pieneläinten parissa pieneläinklinikalla. Omaeläinklinikalla aloitin toukokuussa 2017.

Lisäkouluttaudun mahdollisuuksien mukaan aktiivisesti ajankohtaisissa koulutuksissa. Erityisesti työssäni pidän anestesianvalvonnasta sekä viihdyn hammashuoneessa. Myöskin erilaiset haavanhoidot sekä koirien ja kissojen ruokinta-asiat kiinnostavat.

Vapaa-aikani vietän perheeni sekä eläinteni kanssa puuhaillen. Perheeseeni kuuluu isännän ja pienten poikien lisäksi amstaffi Täplä, Pertti-kissa ja lampaat Tyyne ja Toini.

 

Mira Mustonen

klinikkaeläinhoitaja

Valmistuin klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2013 ja olen siitä asti työskennellyt pieneläinklinikalla. Olen ollut Omaeläinklinikka Turku Keskustan vastaavana klinikkaeläinhoitajana kesästä 2017 asti. Pidän vaihtelevasta työsta ja erityisesti olen kiinnostunut eksoottisista lemmikeistä ja niiden hoidosta.

Kotona minulla on englanninspringespanieleita, kaneja, marsuja ja hamsteri.

Äidinkieleni on ruotsi, joten kanssani voit sujuvasti asioida niin ruotsiksi, suomeksi kuin englanniksikin.

Johanna Lindfors

vastaava klinikkaeläinhoitaja

Olen valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi 2015. Siitä lähtien olen työskennellyt pieneläinten parissa mm. päivystävällä klinikalla. Omaeläinklinikan palvelukseen siirryin toukokuussa 2017. Pidän työssäni palkitsevana sitä kun eläin lähtee hyvinvoivana kotiin ja omistaja on tyytyväinen hoitoon.

Vapaa-aikani kuluu koirani Elvin ja kahden oman ravihevosen kanssa.

Anniina Takkula

tiimiesimies, klinikkaeläinhoitaja

Mikaela on työksennellyt meillä vuodesta 2019 lähtien tehden osan opiskelustaan oppisopimuksella, hän on valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi syksyllä 2019. Mikaelan äidinkieli on ruotsi, joten suomen lisäksi hän palvelee erittäin sujuvasti ja mielellään asiakkaitamme myös ruotsiksi.

Vapaa-ajalla Mikaela harrastaa agilitya parsonrusselinterriereidensä Elliotin ja Nellin kanssa ja hän viihtyy myös metsässä mm. metsästysharrastuksen parissa.

Mikaela Wikholm

Nita Mäntylä

klinikkaeläinhoitaja (vanhempainvapaalla)

Susan on työskennellyt vuodesta 2018 asti Omaeläinsairaala Turussa hallintotehtävissä sekä asiakaspalvelussa. Susanilla on paljon kokemusta eläinalalta mm. eläinkaupan puolelta. Loistavan asiakaspalvelun lisäksi Susan on kiinnostunut myös potilaiden hoitamisesta ja Susan kouluttautuukin tällä hetkellä oppisopimuksella klinikkaeläinhoitajaksi. Häneen voit törmätä sekä Omaeläisairaala Turun että Omaeläinklinikka Turku Keskustan toimipisteellämme.

Vapaa-ajalla Susania viihdyttävät kotona ihanat ja aktiiviset portugalinvesikoirat.

Susan Sandell

asiakaspalvelu

Turun keskustan Omaeläinklinikalla koirien fysioterapiasta huolehtii fysioterapeutti Laura Iire. Laura on ehtinyt tehdä fysioterapeutin töitä jo 11 vuotta ja eläinfysioterapian erikoistumisopinnot hän sai valmiiksi vuonna 2013. Tästä saakka hän on hoitanut sekä koiria että hevosia ihmispuolen ohella. Lisäkoulutuksena Laura on opiskellut itsensä lymfaterapeutiksi ja näitä oppeja on hyödynnetty myös eläinpuolella etenkin leikkausten jälkeisessä kuntoutuksessa sekä lihashuollossa. Vilkkaimmatkin koirat rauhoittuvat lymfaterapeutin hellään kosketukseen.

Laura Iire

eläinfysioterapeutti

Eläinlääkintä

Haluamme Omaeläinklinikoilla huolehtia lemmikistäsi aina pentuajasta vanhuusikään asti. Terveystarkastuksia, rokotuksia, muita ennaltaehkäisevään perusterveydenhuoltoon sekä eri sairauksien tutkimiseen ja hoitoon liittyviä palveluja tarjoaa kaikki klinikkamme. Lisäksi tarjoamme toimipaikasta riippuen erikoiseläinlääkäripalveluja sekä 24/7 päivystystä hätätapausten varalla usealla paikkakunnalla.

Hinnasto

Rokotukset

 • 60 € kolmos/nelosrokotus
 • 66 € kolmos/nelosrokotus + rabies
 • 60 € kennelyskä
 • Pentupaketti 99€ (2 käyntiä, kummallakin kerralla eläinlääkärin tutkimus, rokotus, hoitajan kanssa kotitoimenpiteiden harjoittelua)
 • https://www.omaelainklinikka.fi/koiran-ja-kissanpennun-rokotuspaketti/
 • Muiden rokotusten saatavuus- ja hinta-arviot klinikalta (mm. herpes, leptospiroosi, borrelia)

Suun terveydenhuolto

 • Suuhuolto (sisältää valvotun anestesian, hammaskartoituksen, puhdistuksen/hammaskivenpoiston ja kiillotuksen) 209,26-221,66€ + lääkkeet, koko suun hammasröntgen samalla käynnillä 85 €
 • Maitohampaiden poisto (maitokulmahampaiden poisto tarvittaessa kirurgisesti, hinta sis hammasrtg kuvat): hinta-arviot tapauskohtaisesti klinikalta
 • Hammasröntgen alk. 49 € (1-3 kuvaa), koko suun hammasröntgenkuvaus muun hammastoimenpiteen yhteydessä 85 €
 • Kirurgisten hammasoperaatioiden hinta-arviot tapauskohtaisesti klinikalta.

Terveydenhoito

 • Eläinlääkärikäynti alkaen 107,88€
 • Kontrolli/jatkokäynti alkaen 63,21€

Kastraatio (normaalisti laskeutuneet kivekset)

 • Alle 20kg 320-340 €
 • 20-40kg 345-380 €
 • yli 40kg 410-445 €
 • Kastraatiohintoihin lisätään kauluri ja kotiin lähtevät lääkkeet.
 • Piilokivesleikkausten tai esim. kiveskasvaimiin liittyvien kastraatioiden hinta-arviot tapauskohtaisesti klinikalta.

Sterilisaatio

 • Alle 20kg 445-495 €
 • 20 - 40kg 535-595 €
 • yli 40kg 610-675 €
 • Sterilisaatiohintoihin lisätään kauluri tai toipilaspuku ja kotiin lähtevät lääkkeet

Viralliset tutkimukset

 • Virallinen polvitarkastus: 73,76€ - muun ohessa 44€
 • Virallinen sydänkuuntelu: 74,86€ - muun ohessa 45,10€

Rokotukset

 • 60 € kolmoisrokotus
 • 66 € kolmoisrokotus + rabies
 • Pentupaketti 99€ (2 käyntiä, kummallakin kerralla eläinlääkärin tutkimus, rokotus, hoitajan kanssa kotitoimenpiteiden harjoittelua)
 • https://www.omaelainklinikka.fi/koiran-ja-kissanpennun-rokotuspaketti/

Suun terveydenhuolto

 • Suuhuolto (sisältää valvotun anestesian, hammaskartoituksen, puhdistuksen/hammaskivenpoiston ja kiillotuksen) 194,28€ + lääkkeet, koko suun hammasröntgen samalla käynnillä 75€
 • Maitohampaiden poisto (maitokulmahampaiden poisto tarvittaessa kirurgisesti, hinta sis hammasrtg kuvat): hinta-arviot tapauskohtaisesti klinikalta
 • Hammasröntgen alk. 49 € (1-3 kuvaa), koko suun hammasröntgenkuvaus muun hammastoimenpiteen yhteydessä 75€
 • Kirurgisten hammasoperaatioiden hinta-arviot tapauskohtaisesti klinikalta.

Terveydenhoito

 • Eläinlääkärikäynti alkaen 107,88€
 • Kontrolli/jatkotutkimus alk. 63,21 €

Kastraatio

 • 98 € + mahdolliset kotiin lähtevät lääkkeet

Sterilaatio

 • 165 € + mahdolliset kotiin lähtevät lääkkeet

Ekinokokki-lääkitys

 • 31 € + lääkekulu

EU-passi

 • 34€ muun toimenpiteen yhteydessä

Hoitajakäynti

 • 20 €

Lisääntyminen

 • Tiineysultra 108euroa
 • Tiineysröntgen 108 euroa
 • Pentutarkastus 77,50 € 1.pentu, 15 € per lisäpennut
 • Pentutarkastuksen yhteydessä mikrosirutus 20e/pentu

Viralliset tutkimukset

 • Sydän(HCM, DCM)- ja munuais(PKD) tutkimusten hinta-arviot klinikalta.