OMAELÄINKLINIKKA TAMPERE

03 3397 6950

video

OMAELÄINKLINIKKA TAMPERE

Varaa aika

03 3397 6950

Olemme toistaiseksi sunnuntaisin suljettuna.
Ajanvarauksella ma-pe 8.00-20.00
Päivystys la 9.00-18.00

Varaa aika: 03 3397 6950
Varaa aika
Satakunnankatu 23, Tampere Näytä kartalla

Pieneläinten eläinlääkäripalvelut sekä myymälä Tampereen keskustassa.

Hyvä asiakkaamme, olemme toistaiseksi sunnuntaisin suljettuna. Palvelemme normaalisti ma-pe 8-20 ja la 9-18.

Omaeläinklinikka Tampere tarjoaa kattavat terveydenhoitopalvelut lemmikeille. Vastaanotollamme on ajanmukaiset hoito- ja tutkimusvälineet, oma laboratorio sekä osaava ja ystävällinen henkilökunta. Hoidamme tapauskohtaisesti myös kaneja sekä jyrsijöitä, näiden kohdalla tiedustelettehan aikaa puhelimitse.

Päivystämme lauantaisin ja sunnuntaisin klo 09-18. Soita numeroomme 03 3397 6950, saat neuvoja, kiireellisyysarvion ja toimintaohjeen. Toimenpiteiden päivystyslisä lauantaisin 50% sekä sunnuntaisin 100%.

Asiakkaillemme ilmainen 1 tunnin pysäköinti ”Anttilan parkkihallissa”.

Kun saavut klinikalle, aja auto suoraan parkkihalliin. Poikkeuksena huonokuntoiset potilaat, joiden kanssa on edelleen parasta ajaa auto klinikan eteen Satakunnankadulle. Parkkihalliin ajetaan Näsilinnankadun puolelta, katso kartta.

Ajanvarauksen peruutusohje:

Ajanvaraus tulee peruuttaa puhelimitse tai sähköpostitse viimeistään 12 tuntia ennen varattua aikaa. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta tai peruuttamattomasta ajasta ja ajan muutoksesta veloitamme 39 € eläinlääkärin vastaanottoajasta ja 79 € erikoistoimenpiteiden ajanvarauksista (anestesiatoimenpiteet, leikkaukset, hammastoimenpiteet, sydämen ultraäänitutkimukset).

Lemmikkien sydänsairauksen asiantuntija Andrea Gladuli

Kardiologi/ultraäänispesialisti Andrea Gladuli vastaanottaa potilaita Omaeläinklinikka Tampereella kerran kuukaudessa.

Andrea on erikoistunut kardiologiaan eli sydänsairauksiin. Hänelle ohjaamme tutkimuksiin esim. sellaiset potilaat, joilla yleistutkimuksessa on havaittu sydämessä sivuääni. Koirissa ja kissoissa on rotuja, jotka ovat alttiita tietyille sydänsairauksille. Tällöin suosittelemme sydämen tutkimista ultraäänellä ja mahdollisesti EKG-käyrää ja/tai rintaontelon röntgenkuvausta sydänvian tyypin ja vakavuuden määrittämiseksi. Tämä on olennaista oikeanlaisen ennusteen sekä hoidon asettamiseksi. Andrea tekee myös laajempia vatsaontelon ultraäänitutkimuksia.

Andrea suorittaa koirille viralliset sydänultraäänitutkimukset ja sydänsähkökäyrät (mm. DCM) , sekä kissoille viralliset sydänultrat (HCM) ja munuaisultrat (PKD). Andrea palvelee englanniksi, mutta avustajana  toimii kokenut hoitaja, joka toimii tarvittaessa tulkkina.

Hammashoidot ja hampaiden poistot klinikallamme

Tampereen Omaeläinklinikalla on panostettu jo vuosien ajan lemmikkien hampaiden hyvään hoitoon. Suoritamme hampaiden puhdistuksen, hampaiston röntgenkuvauksen sekä hampaiden poistot tapauskohtaisesti, hyödyntäen viimeaikaisinta tietoa, osaamista ja laadukasta laitteistoa.

Ajanvaraus: 03 3397 6950

Lue lisää

Henkilökunta

Ultraäänitutkimukset, kardiologia

Olen työskennellyt Cornellin yliopistollisessa opetussairaalassa USA:ssa sydänsairauksien osastolla vuosina 2009-2010. Minulla on 15 vuotta työkokemusta eläinlääketieteellisestä kardiologiasta. Suoritan virallisia HCM-ultraäänitutkimuksia kissoille sekä Kennelliiton virallisia sydänultraäänitutkimuksia koirille. Olen toiminut puhujana useissa kotimaisissa ja kansainvälisissä kongresseissa ja seminaareissa, mm. National Veterinary Cardiology Meeting Valenciassa, Espanjassa.

Olen myös kirjoittanut useita artikkeleita kansainvälisiin julkaisuihin mm. Journal of Veterinary Cardiology. Erityisiä mielenkiinnon kohteitani ovat: elektrofysiologia, rytmihäiriöt, Holter, autonomisen hermoston vaikutus rytmiin, ARVC boksereilla ja sydämen vajaatoiminnan hoito. Palvelujani Omaeläinklinikalla ovat mm: korkearesoluutio EKG, sydänultraäänitutkimukset, PKD ja HCM -ultraäänitutkimukset, Holterit ja vatsaontelon laajat ultraäänitutkimukset. Jäsenyydet: European Society of Veterinary Cardiology (ESVC).

Vapaa-aikanani lenkkeilen ja käyn elokuvissa. Perheeseen kuuluvat poika Daniel ja kaksi kissaa Wendy ja Tarsisio.

Huom. Andrea palvelee englanniksi, ja työparina hänellä on aina hoitaja, joka toimii tulkkina tarvittaessa.

Dr. Andrea Gladuli DVM, MS

kardiologiaan erikoistunut eläinlääkäri

Erityiset mielenkiinnon kohteet: koirat, kissat, ultraäänitutkimukset, sisätaudit, hammashoidot

Valmistuin eläinlääkäriksi vuonna 2012 Vasco da Gaman yliopistosta (Coimbra, Portugali), jonka jälkeen työskentelin useilla pieneläinklinikoilla Portugalissa ja sittemmin tein kaksi lyhyempää harjoittelua Suomessa. Puolentoista vuoden ajan opiskelin suomen kieltä, mutta palvelen myös englanniksi ja portugaliksi. Aloitin työt Omaeläinklinikka Tampereen klinikalla lokakuussa 2017.

Eläinlääkärin työssä minua kiinnostaa eniten koira- ja kissapotilaiden ultraäänitutkimukset ja sisätaudit. Tulevaisuudessa tarkoituksenani on jatkokouluttautua hammashoitohin. Vapaa-ajalla harrastan laulamista musiikkiopistossa sekä laulan jazz-yhtyeessä. Rakastan ruoanlaittoa, yksin tai ystävien kanssa. Kotona on Portugalista tuotu tanskandoggi-mastiffi-sekoitus, nimeltään Luso

Inês Lucas

eläinlääkäri

Erityinen mielenkiinnonkohde: päivystys, kissat, diagnostinen kuvantaminen

Olen valmistunut vuonna 2010. Sen jälkeen olen tehnyt pieneläinpraktiikkaa ja työskennellyt päivystävällä pieneläinklinikalla jo useiden vuosien ajan. Hoidan mielelläni kaikkia kissa- ja koirapotilaita. Haluan että eläinlääkärikäynti on sekä lemmikille että omistajalle miellyttävä kokemus. Lemmikin terveyden ja sairauden hoidon kokonaisvaltainen huomioiminen on minulle tärkeää.

Elina Kosanskaja

eläinlääkäri

Erityinen mielenkiinnon kohde : hammashoidot, laboratorio, koirat, kanit sekä jyrsijät.

Olen valmistunut klinikkaeläintenhoitajaksi keväällä 2018. Aikaisemmin olen suorittanut eläintenhoitajan sekä merkonomin opinnot.  Laboratoriotutkimuksiin liittyvät työtehtävät, varsinkin näytteiden tulkitseminen kiehtoo minua erityisesti. Toisena minulle mieluisimpana osa-alueena on hammashoidot, näissä erityisesti suun röntgenkuvaaminen. Kotoa minulta löytyy tällä hetkellä cockerspanieli, jonka kanssa harrastan koiratanssia. Perheeseeni on aikaisemmin myös kuulunut syyrialaisia hamstereita, marsuja sekä yksi islanninhevonenkin.

Rosa Koivula

Klinikkaeläinhoitaja

Erityiset mielenkiinnon kohteet: kissat, koirat, sisätaudit, neurologia, endokrinologia.

Valmistuin Liettuan Terveystieteiden yliopistosta eläinlääketieteen lisensiaatiksi kiitettävin arvosanoin keväällä 2018. Opiskelujeni aikana sekä valmistumisen jälkeen suoritin harjoittelujaksoja neurologiasairaalassa Vantaalla sekä pieneläinklinikalla Tampereella. Omaan myös hieman kokemusta klinikkatoiminnasta Yhdysvalloista. Aloitin eläinlääkärinä Tampereen Omaeläinklinikalla heinäkuussa 2019. Erityisesti minua kiinnostaa kissa- ja koirapotilaiden endokrinologia ja neurologia. Tulevaisuuden tavoite on jatkokouluttautua ja erikoistua Helsingin yliopistossa. Vapaa-ajallani harrastan kuntosaliharjoittelua ja ruoanlaittoa. Rakastan matkustelua, lukemista ja ajanviettoa ystävien ja avopuolison kanssa. Kotoa ei vielä löydy lemmikkejä, mutta haaveenani lähitulevaisuudessa on adoptoida rescuekoira. Lapsuudenkodissani sen sijaan on paljon eläimiä: kissoja, koiria ja frettejä.

Julija Tamošauskaitė

Eläinlääkäri

Erityinen mielenkiinnon kohde: eläinten käyttäytyminen ja koulutus, työ- ja urheilukoirat

Valmistuin eläintenhoitajaksi vuonna 2017 projektikoiralinjalta ja opiskelen nyt oppisopimuksella klinikkaeläintenhoitajaksi. Aikaisemmalta ammatiltani olen kuvataiteilija. Olen tehnyt monipuolisesti töitä eläinalalla, mm. koirankoulutuspalveluissa sekä tuotantoeläintiloilla. Vuonna 2018 suoritin naisten vapaaehtoisen asepalveluksen ja palveluksessa toimin aliupseerina sotakoiraosastolla. Aloitin oppisopimusopiskelijana Tampereen Omaeläinklinikalla vuonna 2019. Lisäksi teen töitä koirakoululla kouluttajana. Perheeseeni kuuluu avomies ja kolme koiraa. Vapaa-ajalla harrastan pelastuskoiratoimintaa sekä valjakkourheilua koirieni kanssa.

Annika Wallenius

Eläintenhoitaja

Olen Omaeläinklinikka Hämeenlinnan sekä Tampereen vastaava pieneläinhoitaja. Aloitin työni täällä marraskuussa 2017. Olen valmistunut pieneläinhoitajaksi vuonna 2006 ja näyttötutkinnon olen suorittanut vuonna 2009, joten minulla on jo yli yhdentoista vuoden työkokemus alalta. Työssäni pidän sen vaihtelevuudesta ja hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on minulle erityisen tärkeää. Ammatillisesti kiinnostukseni ovat anestesiologiassa ja eksoottisissa lemmikeissä. Kotona minut liikkeellä pitää yksi australianpaimenkoira.

Anu Viinikanoja

Vastaava pieneläinhoitaja

Eläinlääkintä

Haluamme Omaeläinklinikoilla huolehtia lemmikistäsi aina pentuajasta vanhuusikään asti. Terveystarkastuksia, rokotuksia, muita ennaltaehkäisevään perusterveydenhuoltoon sekä eri sairauksien tutkimiseen ja hoitoon liittyviä palveluja tarjoaa kaikki klinikkamme. Lisäksi tarjoamme toimipaikasta riippuen erikoiseläinlääkäripalveluja sekä 24/7 päivystystä hätätapausten varalla usealla paikkakunnalla.

Hinnasto

Rokotukset

 • Rokotustunti tiistaisin ajanvarauksella klo 10-11
 • Koira 35 € + rokotteet
 • Kissa 35 € + rokotteet
 • Normaalit hinnat ajanvarauksella
 • 62 € 1 rokote
 • 66 € 2 rokotetta
 • 99 € (maksetaan kahdessa osassa) Pentupaketti
 • Pentupaketti sis. 2 eläinlääkärikäyntiä (12- ja 16- viikkoisena) rokotuksineen, terveystarkastuksineen ja hoitajan suorittaman ohjeistuksen terveydenhoidon toimenpiteisiin.

Ekinokokki-lääkitys

 • 29 € + lääke

Hammaskivenpoisto (sis. valvottu inhalaatioanestesia, hammaskartoitus, puhdistus ja kiillotus)

 • Koira 206 € + lääkkeet
 • Kissa 191 € + lääkkeet

Hammaskirurgia (sis. valvottu inhalaatioanestesia, hammaskartoitus sekä poistot)

 • Koiran koko suun röntgenkuvaus 86 €
 • Kissan koko suun röntgenkuvaus 76 €
 • Kirurgisten hammasoperaatioiden hinta-arviot tapauskohtaisesti klinikalta.

Koiran kastraatio

 • Alle 20kg 305 €
 • 20-40kg 320 €
 • yli 40kg 374 €
 • Kastraatio kiveskasvaimen vuoksi 572 €
 • Kastraatiohintoihin lisätään käytetyt lääkkeet, kauluri ja kotiin lähtevät lääkkeet.

Koiran sterilisaatio

 • Alle 20kg 418 €
 • 20-40kg 489 €
 • yli 40kg 549 €
 • Sterilaatiohintoihin lisätään käytetyt lääkkeet, kauluri ja kotiin lähtevät lääkkeet.

Ihosairauden selvittely 45 min

 • alk. 160 € (sis. ihonäytteet) + mahdolliset lääkkeet

Pehmytosakirurgia

 • Kaikkiin hintoihin lisätään mahdolliset kuvantamisesta, laboratoriotutkimuksista sekä lääkkeistä syntyvät kulut
 • Ihopatin poisto alk. 260 €
 • Nisäkasvaimen poisto alk. 360 €
 • Virtsakivileikkaus alk. 790 €
 • Vierasesineleikkaus alk. 760 €

Vatsaontelon ultraäänitutkimus

 • alk. 180 €
 • huom. 12 h paasto ennen tutkimusta!
 • Hinta sisältää sisätautidiagnostiikan ja jatkohoitosuunnitelman

Virallinen sydänultraäänitutkimus (Kennelliitto, koirat)

 • Erikoiseläinlääkäri Andrea Gladuli DVM, MS
 • Sydänultra alk. 260 €
 • Holter n. 460 €

HCM ja PKD -tutkimukset (Pawpeds), kissat

 • Erikoiseläinlääkäri Andrea Gladuli, DVM, MS
 • HCM -seulonta 175 €
 • PKD -seulonta 140 €
 • Kimppahinnat altiille roduille (väh. 3 kissaa)
 • HCM 150 €
 • HCM + PKD 199 €

Kissan kastraatio

 • 95 € + lääkkeet

Kissan sterilisaatio

 • 160 € + lääkkeet

Lisääntyminen

 • Tiineysultra 101 €
 • Tiineysröntgen 101 €
 • Progesteronimääritys 1. käynti 75 €, 2. käynti 60 €

Pentuetarkastus

 • Sis. ELL-todistukset kaikille pennuille
 • 70,50 € 1.pentu ja 14 €/lisäpentu
 • Mikrosirulla hinta on 98 € 1. pentu ja 41 €/ lisäpentu

Hoitajakäynti

 • 18,60 €

Eutanasia

 • Kissat ja koirat 118 € + lääkkeet sekä mahdollinen tuhkaus
 • Kanit, jyrsijät ja muut pienet lemmikit 80 € + lääkkeet sekä mahdollinen tuhkaus
 • Teemme yhteistyötä Eläinkrematorio Vernan kanssa, mikäli teillä ei ole mahdollisuutta haudata lemmikkiä itse.

Mikrosirutus

 • Omana käyntinä 73 €
 • Muun toimenpiteen yhteydessä 38,55 €

EU-passi

 • Omana käyntinä 77 €
 • Muun käynnin yhteydessä 33 €

Kynsien leikkaus

 • 18,60 €
 • Hoitajakäynti
 • Tarjous: 5 + 1 eli joka kuudes kerta kaupan päälle!

Kimppahinta HCM + PKD -tutkimuksista

 • Erikoiseläinlääkäri Andrea Gladuli DVM, MS
 • Kimppahinnat alttiille roduille (väh. 3 kissaa, hinta määräytyy osallistuvien kissojen määrän mukaan)
 • HCM 128-147 €
 • HCM + PKD 140-177 €