OMAELÄINKLINIKKA REMEDIUM

09 8567 6646

010 279 2100

video

OMAELÄINKLINIKKA REMEDIUM

Varaa aika

09 8567 6646

Ajanvarauksella ma-pe 8.00-21.00
Päivystys la klo 10.00-18.00 ja su klo 12.00-20.00

Varaa aika: 09 8567 6646
Päivystys: 010 279 2100
Varaa aika
Friisiläntie 1, Espoo Näytä kartalla

Pieneläinten eläinlääkäripalvelut, hyvinvointipalvelut sekä myymälä

Arkipäivinä ma-pe klo 08.00-21.00 vastaanotamme ajanvarauksella

Viikonloppuisin päivystämme la klo 10.00-18.00 ja su klo 12.00-20.00

Remediumissa on käytössä lemmikkisi hoitamiseen tarvittavat peruspalvelut, kuten röntgen, ultra sekä laajat mahdollisuudet tutkia veri- ym. näytteitä omassa laboratoriossamme. Yhteistöverkostomme kautta on mahdollisuus tarvittaessa lähettää näytteitä jatkotutkittavaksi ulkoisiin laboratoratorioihin ja saada vastaukset palautteena nopeasti hoidon perustaksi.
Remediumissa on myös päiväsairaala, jonne lemmikkisi voi tarvittaessa jäädä tarkkailuun tai intensiiviseen hoitoon.

Eläinlääkäripalveluiden lisäksi löydät meiltä lemmikillesi hyvinvointipalveluina fysioterapia-, vesijuoksu-  ja ravintopalvelut.
Vesijuoksumatto palvelee leikkausten jälkeen kuntouksessa tai esimerkiksi urheilukoiran kunnon ylläpitämisessä.

Varaathan leikkauspotilaalle ensimmäisen käynnin aina fysioterapiaan.

Ravintoklinikka

Keväällä 2020 ravintoklinikalle on varattavissa aikoja seuraavasti:

maanantai 02.03.2020 klo 17-19
maanantai 30.03.2020 klo 13-16
maanantai 04.05.2020 klo 17-19
maanantai 18.05.2020 klo 12-15

 

Ravintoklinikan hinnasto:

terveen eläimen ravintosuunnittelu 30 min 100 €

käynti 30 minuuttia 120 €, esim.: erikoisruokavalio sairauden vuoksi, seniorin ruokavalio
-tarpeen vaatiessa jatkokäynti 80 €

käynti 45 minuuttia 150 €, esim.: pennun kotiruokavalio, tiineen/imettävän ruokavalio, painonhallinta
-tarpeen vaatiessa 80 €

käynti 60 minuuttia 260 €, esim.: allergisen/ruokayliherkän lemmikin ruokavalio
-tarpeen vaatiessa jatkokäynti + 1 kk neuvonta 100 €

Varaa aikasi ja kysy lisää 09 8567 6646 Remedium ajanvaraus

Rokotusrallit päättyvät 31.12.2019

Jatkossa toteutamme erillisiä, määräaikaisia, normaalihintaa edullisempia kampanjarokotuksia, kannattaa seurata ilmoituksiamme.

 

Ajanvarauksen peruutusohje:

Ajanvaraus tulee peruuttaa puhelimitse tai sähköpostitse viimeistään 12 tuntia ennen varattua aikaa. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta tai peruuttamattomasta ajasta ja ajan muutoksesta veloitamme 39 € eläinlääkärin vastaanottoajasta ja 79 € erikoistoimenpiteiden ajanvarauksista (anestesiatoimenpiteet, leikkaukset, hammastoimenpiteet, sydämen ultraäänitutkimukset).

Palvelemme kaikkia asiakkaita ilman lähetettä ja ajanvarausta!
Päivystämme viikonloppuina lauantaisin sekä arkipyhäpäivinä klo 10.00-18.00 ja sunnuntaisin klo 12.00-20.00.

Päivystys p. 010 279 2100  (8,35 sent/puhelu+ 22,32 sent/min mobiililiittymästä ja 8,85 sent/puhelu + 8,83 sent/min kiinteästä verkosta)

Päivystyskorotukset

Toimenpiteen ja klinikkamaksun osuuteen lisätään päivytyskorotus seuraavasti: lauantaisin klo 10-18 +50 %, sunnuntaisin ja pyhäpäivisin + 100%. Korotus ei koske tarvikkeita, laboratoriopalveluita eikä lääkekuluja. Klinikkamaksu päivystysaikana 38,50€.

Lue lisää

Henkilökunta

Olen valmistunut Helsingin yliopistosta keväällä 2015. Pari ensimmäistä vuotta työskentenlin kunnaneläinlääkärin sijaisena eri puolilla Suomea. Remediumissa aloitin työt helmikuussa 2016. Tällä hetkellä perheeseeni kuuluvat sekarotuinen Tessa-koira sekä bordercollie Hera, mutta paikka olisi auki myös uudelle kissakaverille. Kissat ovatkin olleet lähes aina osa elämääni, ja siksi myös lähellä sydäntäni, niin lemmikkeinä kuin potilainakin. Vapaa-ajallani harrastan mm. ratsastusta.

Marianna Roine

Vastaava eläinlääkäri

Olen eläinlääkäri Iina Hytönen. Valmistuin Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisestä tiedekunnasta keväällä 2018. Ennen ja jälkeen valmistumisen tein kunnaneläinlääkärin sijaisuuksia kunnes sain vakituisen paikan pieneläinklinikalta. Pieneläinten parissa olen huomannut viihtyväni hyvin leikkaussalissa ja hammaspaikalla. Olen jatkokouluttautunut hampaiden saralla ja teen hampaidenpoistoja ja hammasröntgenkuvauksia. Vapaa-aikaani vietän tanssien sekä ulkoillen kettuterrieri Vidan ja bretagnen bassetti Fannin kanssa.

Aloitan Remediumissa 19.08.2019, tavataan vastaanotolla!

Iina Hytönen

Eläinlääkäri

Hei!

Olen eläinlääkäri Heini Gröning. Valmistuin Helsingin yliopistosta eläinlääkäriksi vuonna 2018. Olen työskennellyt kunnaneläinlääkärin sijaisena Lapissa sekä pieneläinklinikoilla Etelä-Suomessa ja Varsinais-Suomessa.
Potilaita hoidan laidasta laitaan, erityisesti sydäntäni lähellä ovat kodinvaihtajat sekä arat eläimet. Kotoa minulta löytyykin kaksi kodinvaihtajakoiraa. Vapaa-aikani vietän mieluiten luonnossa koirieni kanssa retkeillen.

Aloitin työt Remediumissa lokakuun alussa, nähdään klinikalla!

Heini Gröning

Eläinlääkäri

 

Olen eläinlääkäri Salla Järvinen. Valmistuin eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2018. Olen työskennellyt eri eläinlääkäriasemilla pääkaupunkiseudulla sekä muualla Suomessa. Erityisenä kiinnostuksen kohteenani ovat sisätaudit sekä kissojen sairaudet. Kotona kanssani asustaa kaksi kissaa.

Vapaa-aikani kuluu urheillen, erityisesti tanssin, kuntosalin ja lenkkeilyn parissa. Lisäksi olen innokas matkustelemaan ja pidän lukemisesta.

Remediumissa aloitin vakituisena eläinlääkärinä syyskuussa 2019, tavataan vastaanotolla!

Salla-Mari Järvinen

eläinlääkäri

Olen valmistunut Helsingin yliopistosta eläinlääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2002. Olen työskennellyt aiemmin pieneläinpraktiikan ohella kaupungin- ja kunnaneläinlääkärin sijaisena sekä rataeläinlääkärinä. Tällä hetkellä olen erikoistumassa pieneläinkirurgiaan ja olen kiinnostunut varsinkin eläinten tuki- ja liikuntaelinsairauksista, mikä juontaa varmaan siitä, että minulla on aiempi koulutus kyseiseltä alalta ihmispuolelta. Kyseisiin ongelmiin liittyen olen tehnyt nyt kuuden vuoden ajan muun työn ohessa lämpökamerakuvauksia sekä pieneläimille että ajoittain myös hevosille.

Nina suorittaa erikoistumistaan Omaeläinsairaala Mevetissä, mutta ottaa vastaan myös Remediumissa 2 kertaa kuukaudessa.

Nina Mäkinen

eläinlääkäri

Opintovapaalla 2020.

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisestä tiedekunnasta vuonna 2013. Olen praktiikkaoikeudet saatuani (2010) työskennellyt pieneläinklinikoiden lisäksi maaseudulla kunnaneläinlääkärinä sekä tehnyt pieneläinpäivystyksiä Omaeläinsairaala Turussa. Olen työskennellyt Remediumissa vuodesta 2014.

Vuonna 2019 Kukka suoritti internship-jatkokoulutuksen Yliopistollisessa eläinsairaalassa ja jatkaa siellä edelleen oftalmologian erikoiskoulutuksessa 31.12.2020 saakka ollen tämän ajan opintovapaalla OEK Remediumista.

Kukka Helkiö

eläinlääkäri

Toimin täällä Omaeläinklinikka Remediumissa tiimiesimiehenä.
Vuona 2013 jätin ilmailualan taakseni, suoritin avoimessa yliopistossa oikeustieteen opintoja ja niiden jälkeen hakeuduin eläinten hoidon piiriin. Valmistuin klinikkaeläintenhoitajaksi Amiedusta syksyllä 2016. Lyhyen hoitajaurani aikana olen saanut monipuolista kokemusta alalta harjoittelussa ketjussa ja kunnaneläinlääkärillä sekä harjoittelun jälkeen tekemällä 1,5 vuoden sijaisuuden Yliopistollisessa pieneläinsairaalassa. Pienen yksityisen klinikan kautta matkasin Omaeläinklinikka Remediumiin ensin klinikkaeläintenhoitajaksi ja edelleen vastaavaksi hoitajaksi syksyllä 2018. Vaikka hoitajana urani onkin melko lyhyt, esimiehenä kokemusta on kertynyt ilmailupuolelta reilusti yli 20 vuoden ajalta.
Eläinalalle siirtyminen ei ystävilleni tullut mitenkään puskista sillä eläimet ovat olleet minulle tärkeitä pienestä pitäen, myös äitini on tästä kirjoittanut todistuslausuntoja jo vauvakirjaani. Kissat, lehmät ja hevonen kuuluivat mummulassa vietettyyn lapsuuteeni aina koulun alkamiseen saakka.
Oman ensimmäisen koirani sain pitkän odottelun jälkeen Norjasta vuonna 1981. Se oli chow chow –rotuinen, eikä rotu ole näinä vuosina vaihtunut mihinkään. Tällä hetkellä seuranani on kaksi rodun edustajaa: punainen Fenix 5 vuotta ja musta Fidel 8 kk.
Harrastukseni liittyvät niin eläinten kuin hiukan ihmistenkin hyvinvointiin mm. yhdistystoiminnan ja vapaaehtoissovittelijana toimimisen kautta. Omaa kivaa on myös piipahtaminen näyttelykehissä silloin tällöin ja onnittelu -ym. korttien askartelu, eikä pidä unohtaa lakikirjojen tutkimistakaan, se on oma kiehtova maailmansa.

Päivi Hokkanen

Vastaava hoitaja

Aloitin työt keväällä 2019 Omaeläinklinikalla hoitajaopiskelijana. Opiskelut tähtäävät klinikkaeläinhoitajaksi. Aikaisemmin olen kouluttautunut monipuolisesti eri ammatteihin, joista viimeisimpänä tuotantoeläinhoitajaksi, joksi valmistuin 2017. Eläimet ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja iso osa elämääni, minkä vuoksi olenkin päätynyt toimimaan eläinten kanssa.

Tällä hetkellä minulla on suomenhevonen, koira sekä kissa.  Toimiessani tuotantoeläintenhoitajana pikku possut ”varastivat” sydämeni. Vapaa-aikani kulutan ratsastaen sekä eläinteni kanssa. Käyn myös satunnaisesti lomittamassa sikalassa.

Toivon näkeväni klinikalla monenlaisia eläimiä kokoon ja karvoihin katsomatta.

Nähdään klinikalla!

 

Emmi Keini

HOITAJAOPISKELIJA

Olen valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2016. Aloitin klinikkaeläinhoitajan työt helmikuussa 2017 yksityisellä pieneläinklinikalla Mikkelissä, josta siirryin marrakuussa 2019 Omaeläinklinikka Remediumiin.

Pidän työssäni erityisesti akuuttipotilaiden hoidosta, eksoottisista eläimistä ja eläinten ruokinnasta.

Kotona minua ilahduttavat kultainennoutaja Elvi, cairnterrieri Neela, maatiaiskissat Choco ja Nöpis sekä kääpiösiilit Nessi ja Lia.

Taru Hurskainen

KLINIKKAELÄINHOITAJA

Aloitin työskentelyn pieneläinklinikalla vuonna 2009. Klinikkaeläinhoitajan opinnot aloitin syksyllä 2011 ja tutkinnon suoritin keväällä 2013. Valmistuttuani olen työskennellyt mm. ortopedian, pehmytosakirurgian, oftalmologian ja hammashoitojen parissa. Olen lisäkouluttautunut eri osa-alueilla aktiivisesti aina, kun mahdollista. Omaeläinklinikka Remediumissa aloitin työt huhtikuussa 2019.

Erityisiä kiinnostuksen kohteita yllämainittujen lisäksi ovat kissojen käyttäytyminen ja kissojen käytösongelmat. Kiinnostus asiaan heräsi mm. hoitamieni luonnosta löytyneiden orpokissapentueiden ja villikissaemojen haasteiden myötä.

Nuoruudessa työskentelin myös muutaman vuoden lemmikkieläinliikkeessä marsujen, hamstereiden, kesyrottien ja lintujen parissa sekä ratsutallilla hevosten ja ponien kanssa.

Koiria, kissoja, marsuja, hamstereita, hevosia, poneja ja kanoja on kuulunut muonavahvuuteemme vuosien varrella. Tällä hetkellä meillä asustaa 5 kissaa, koira, 2 ponia, kanoja ja kukko.

Pyrin aina mahdollisimman stressittömään hoitotilanteeseen lemmikkiä hoitaessani.

Vapaa-ajalla harrastan ratsastusta, kuntosalilla käyntiä, koiran kanssa lenkkeilyä.

Taru Sorvali

KLINIKKAELÄINHOITAJA

Eläimet ovat kuuluneet elämääni syntymästäni saakka ja ne ovat minulle lähellä sydäntä. Olen aina tehnyt töitä eläinalalla, enkä oikein muita töitä osaa kuvitellakaan tekeväni.

Viisi vuotta sitten aloitin työt klinikoilla ja tästä lähti innostus opiskella klinikkaeläinhoitajaksi, oppisopimusopinnot aloitin 2019.

Tässä työssä on mahtavaa, että aina oppii uutta ja jokainen päivä on erilainen. Tietysti ihan parasta on se, että saan työssäni olla tekemisissä eläinten kanssa. Erityisiä mielenkiinnonkohteitani ovat akuutit potilaat, kodinvaihtajat ja eläinten käyttäytyminen ja käytösongelmat.

Nea Johnsson

HOITAJAOPISKELIJA

Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2002 ja eläinfysioterapian erikoistumisopinnon sain päätökseen joulukuussa 2007. Vuodesta 2009 olen hoitanut pieneläimiä kokopäiväisesti.

Eläinfysioterapiaurani aloitin eläinsairaala Aistissa, josta sain hyvän pohjan erityisesti neurologisten koirien kuntoutukseen. Omaeläinklinikka Remediumissa olen työskennellyt klinikan perustamisesta asti eli vuodesta 2011. Olen suorittanut fysioterapiakurssien lisäksi kraniosakraalikursseja sekä saanut koulutuksen myös akupunktioon. Asiakkaani kostuvat pitkälti kaikenikäisistä ja -kuntoisista koirista, mutta myös kissoja käy välillä kuntoutuksessa.

Petra Niemenpalo-Snellman

eläinfysioterapeutti

Olen työskennellyt Remediumissa fysioterapeuttina vuodesta 2017. Olen tehnyt päätoimisesti töitä eläinten kanssa vuodesta 2010, ensin hierojana ja myöhemmin eläinfysioterapeuttina.
Valmistuin fysioterapiaopinnoista 2015, manuaalisen terapian erikoistumiskoulutuksesta 2016 ja eläinfysioterapian erikoistumiskoulutuksesta 2017.
Erityisiä mielenkiinnonkohteitani ovat tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat ja niiden kuntoutus, sekä ikääntyneiden koirien kunnon ja elämänlaadun ylläpito.
Vinttikoirat ovat minulle erityisen rakkaita ja kotoa löytyykin kaksi iloista ja vauhdikasta italianvinttikoiraa.

Nina Karimeri

ELÄINFYSIOTERAPEUTTI

Valmistuin eläintenhoitajaksi marraskuussa 2019, jonka jälkeen olen jatkanut hoitajaopiskelijana Remediumissa.
Minut on voinut jo bongata Remediumin kassalla, jossa aloitin asiakaspalvelijana tammikuussa 2019.
Eläimet ovat aina olleet vahvasti läsnä elämässäni ja ennen eläinpuolelle siirtymistä olin monta vuotta töissä asiakaspalvelualalla,
joten on tuntunut luonnolliselta yhdistää nämä kaksi alaa toisiinsa.

Olen todella kiinnostunut eksoottisista eläimistä, eläinten ruokinnasta sekä laboratoriotyöskentelystä.

Kotona minulla on kaksi vanhempaa rescuekissaherraa, Taavi ja Volle, sekä leopardigekko Figaro.

Netta Salokoivu

HOITAJAOPISKELIJA

Opiskelen Helsingin yliopistossa eläinlääketiedettä nyt kolmatta vuotta ja teen eläintenhoitajan sijaisuuksia Remediumilla. Pidän klinikalla työskentelystä – opintomme ovat ajoittain teoriapainotteisia, joten työssä oppii myös paljon. Aiemmin olen työskennellyt Yliopistollisella Eläinsairaalalla hevosten hoitajana sekä vastaanottohoitajana.

Eläimet ovat olleet pikkutytöstä asti lähellä sydäntäni. Perheeseemme on aina kuulunut koiria. Tällä hetkellä minulla on nuori 11 kk:n ikäinen musta labradorinnoutajatyttö Minni, jonka kanssa touhuamme kaikkea kivaa! Ulkoilemme luonnossa ja kokeilemme yhdessä kaikkia uusia harrastuksia, kuten rally-tokoa, noutamista ja nose-workiä. Talvilomalla kävimme Lapissa kiipeämässä Pyhätunturille lumisissa maisemissa.

Pidän kaikista eläimistä, mutta koirat ovat lemppareitani, labbikset erityisesti. Kissat ovat myös ihania. Yleisesti pieneläinten hoito kiinnostaa minua eniten, mutta myös eksoottiset eläimet. Haluaisin päästä Afrikkaan tutustumaan norsujen hoitoon.
Voi olla, että erikoistun pieneläimiin valmistuttuani. Sisätaudit, endokrinologia sekä kardiologia ja onkologia ovat mielenkiintoisia.

Pyrin hoitamaan kaikkia karvaisia potilaita huolella ja mahdollisimman hyvin. Eläinten hyvinvointi on minulle tärkeää.
Remediumilla tapaat minut vastaanotossa sekä hoitajana tutkimushuoneissa. Toimin myös Royal Caninin opiskelijaedustajana, joten minulta voit kysyä apua lemmikin ruokinnan suhteen!

Nähdään Remediumissa!

Suvi Tuomi

Eläinlääketieteen opiskelija, klinikkaeläinhoitajan sijainen

Eläinlääkintä

Haluamme Omaeläinklinikoilla huolehtia lemmikistäsi aina pentuajasta vanhuusikään asti. Terveystarkastuksia, rokotuksia, muita ennaltaehkäisevään perusterveydenhuoltoon sekä eri sairauksien tutkimiseen ja hoitoon liittyviä palveluja tarjoaa kaikki klinikkamme. Lisäksi tarjoamme toimipaikasta riippuen erikoiseläinlääkäripalveluja sekä 24/7 päivystystä hätätapausten varalla usealla paikkakunnalla.

Hinnasto

Hammaskiven poisto

 • 255-295 € + lääkkeet ja lääkekäsittelymaksu

Kastraatio

 • 380-530 € + lääkkeet ja lääkekäsittelymaksu, sisältää kaulurin

Sterilisaatio

 • 470-605 € + lääkkeet ja lääkekäsittelymaksu, sisältää kaulurin

Rokotukset

 • 77 € nelosrokote
 • 81 € nelosrokote+rabies

Rokotukset

 • 77 € kissa kolmos/nelosrokote
 • 81 € kissa kolmos/nelosrokote + rabies

Hammaskiven poisto

 • (Lisätään lääkkeet ja lääkekäsittelymaksu 5-20€)
 • 218 € + mahdolliset kotiin lähtevät lääkkeet

Kastraatio

 • 101 € + mahdolliset kotiin lähtevät lääkkeet

Sterilisaatio

 • 162 € + mahdolliset kotiin lähtevät lääkkeet

Lemmikkipassi

 • 77 €
 • 45,57 € muun toimenpiteen ohella

Sirutus

 • 101,00 €
 • 50,50 € muun toimenpiteen ohella

Fysioterapia

 • 70 €

Lisääntyminen

 • Tiineysröntgen 110 €

Viralliset tutkimukset

Vesijuoksumatto

 • 40 € / kerta
 • 210 € / 6 kerran kortti