OMAELÄINSAIRAALA KUOPIO

017 442 3900

0600 306 088

1.98 €/min + pvm/mpm

video

OMAELÄINSAIRAALA KUOPIO

Varaa aika

017 442 3900

Ajanvarauksella ma-pe klo 8.00-18.00,

24/7 päivystys

Varaa aika: 017 442 3900
Päivystys: 0600 306 088
1.98 €/min + pvm/mpm
Varaa aika
Väliköntie 4, Kuopio Näytä kartalla

Kuopion Omaeläinsairaala; pieneläinten ikioma eläinsairaala – eläinlääkäripalvelut, hyvinvointipalvelut sekä myymälä aina avoinna vuoden ympäri!

Omaeläinsairaala Kuopio tarjoaa kattavat terveydenhoitopalvelut lemmikeille lajiin ja karvoihin katsomatta. Omaeläinsairaalan varustelutaso on huippuluokkaa; röntgen, ultraääni, oma laboratorio, hammaslaitteisto ja hammasröntgen sekä kaksi leikkaussalia, joista toinen on varattu tähystystoimenpiteille. Potilasosastot ovat jaettu kissoille ja koirille erikseen.

Sairaalassamme onnistuvat myös PawPedsin viralliset ultraäänitutkimukset, HCM, PKD -ultraäänitutkimukset sekä Kennelliiton viralliset kuvaukset, näytteenotot ja ultraäänitutkimukset. Kauttamme myös tuhkauspalvelu lemmikillesi jäähyväisten koittaessa.

Kysy lisää virallisten tutkimusten kimppatarjouksestamme!

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan lemmikkiäsi vuorokauden ympäri niin ajanvarauksella kuin hädän tullen.

 

Ajanvarauksen peruutusohje:

Ajanvaraus tulee peruuttaa puhelimitse tai sähköpostitse viimeistään 12 tuntia ennen varattua aikaa. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta tai peruuttamattomasta ajasta ja ajan muutoksesta veloitamme 39 € eläinlääkärin vastaanottoajasta ja 79 € erikoistoimenpiteiden ajanvarauksista (anestesiatoimenpiteet, leikkaukset, hammastoimenpiteet, sydämen ultraäänitutkimukset).

Kuopion seudun eläinlääkäripäivystys

Kuopion seudun (Kuopio, Maaninka, Siilinjärvi) eläinlääkäripäivystys pieneläimille on Omaeläinsairaala Kuopiossa. Voit turvautua eläinlääkäripäivystykseen aina halutessasi.

Pieneläinpäivystys palvelee ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä osoitteessa Väliköntie 4, 70700 Kuopio puh. 0600 30 60 88. Puhelinnumero kannattaa tallentaa puhelimeesi päivystystapauksia varten.

Eläinlääkäriin pääsee Omaeläinsairaala Kuopiossa yötä päivää arkisin, viikonloppuisin ja pyhien aikaan. Palvelemme sinua ja lemmikkiäsi aina samassa paikassa ja klinikka on varusteltu erityisesti päivystyspotilaiden hoitoon.

Soita tulostasi päivystävälle eläinlääkärille päivystysnumeroon. Päivystysnumeroon voi soittaa aina, kun pitää sitä tarpeellisena. Päivystyksessä arvioidaan hoidon kiireellisyys ja annetaan tarvittavat toimintaohjeet. Päivystyksessä tulee varautua vaihteleviin odotusaikoihin, koska potilaat hoidetaan kiireellisyysjärjestyksessä.

Omaeläinsairaala Kuopiossa toimii myös ns. takapäivystys sopimuskuntien pieneläimille. Takapäivystysalueeseen kuuluvat Keski-Savon ympäristötoimen kunnat Leppävirta, Pieksämäki, Varkaus, Joroinen ja Heinävesi. Tämä tarkoittaa sitä, että kunnan oman päivystävän eläinlääkärin ollessa estyneenä pieneläimen voi tuoda hoidettavaksi Omaeläinsairaala Kuopioon.

Asiakkaille varatut parkkipaikat löydät klinikan edestä. Myös julkisilla kulkuneuvoilla pääsee klinikalle helposti. Lähin linja-autopysäkki sijaitsee alle sadan metrin päässä Tasavallankadulla.

Ajanvaraus 017 442 3900
24/7 Päivystys  0600 306 088 (10,10 €/puhelu +3,02 €/min)

Lue lisää

Henkilökunta

Olen eläinlääkäri Satu Heng ja toimin Kuopion Omaeläinklinikan vastaavana eläinlääkärinä. Olen valmistunut eläinlääkäriksi 2010, jonka jälkeen olen toiminut pieneläinpraktiikassa pääkaupunkiseudulla ja Kuopiossa.

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki lemmikit, mutta erityisiä ammatillisia mielenkiinnon kohteitani ovat akupunktio, kuntoutus, urheilukoiralääketiede ja akuutit potilaat. Näiden osalta olen jatkokouluttanut itseäni ja tulen käymään vielä lisäkoulutuksia.
Minulle eläinlääkärin työ on kutsumusammatti, jota teen täydellä sydämellä. Minulle tärkeää on potilaan kokonaisvaltainen hyvinvointi ja se, että voin olla luottamuksen arvoinen omaeläinlääkäri aina pennusta viimeiseen käyntiin saakka.

Satu Heng

Vastaava eläinlääkäri (äitiyslomalla)

Olen eläinlääkäri Hanna Inkeroinen, olen valmistunut vuonna 2010 ja työskennellyt pieneläinten parissa siitä lähtien. Nautin asiakaspalvelutyöstäni ja potilaslemmikkien parhaasta mahdollisesta hoitamisesta.

Ammatillisesti minua kiinnostavat erityisesti iho-ja korvasairaudet, sisätaudit, sekä vatsaontelon ja sydämen ultraäänitutkimukset. Näihin olen jatkokouluttautunut useilla kursseilla ja tulen jatkossakin päivittämään osaamistani edelleen.

Kotonani asustaa ihmisperheen llisäksi Tinka-cairnterrieri, marsuja ja akvaariokaloja.

Hanna Inkeroinen

Vastaava eläinlääkäri

Olen pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri ja toimenkuvaani kuuluu Omaeläinsairaalan kirurgisen toiminnan kehittäminen. Olen suorittanut kaksivuotisen eurooppalaisen lisäkoulutuksen pieneläinkirurgian alalta (GPCert Small Animal Surgery). Peruskirurgian lisäksi osaamisalaani kuuluvat vaativammat kirurgiset toimenpiteet, kuten korvakäytävän poistot, perineaalityräleikkaukset ja virtsatiekirurgia sekä tähystyskirurgiset toimenpiteet, kuten tähystyssterilaatiot, piilokiveksen poistot ja koepalan otot.

Valmistuin eläinlääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2010. Syventävien opintojen tutkielmani välimuotoisen lanne-ristinikaman esiintyvyydestä saksanpaimenkoirilla juontaa juurensa kiinnostuksestani diagnostiseen kuvantamiseen ja koirien tuki- ja liikuntaelinsairauksiin. Minulla onkin monipuolinen osaaminen myös ortopedisissa tutkimuksissa ja hoidoissa. Olen myös suorittanut kansainvälisen eläinlääkäreiden akupunktiokoulutuksen (pätevöity akupunktioeläinlääkäri, CVA).

Omien koirieni kanssa olen harrastanut muun muassa suojelua ja agilityä. Näiden harrastusten myötä urheilukoirien hoito ja kuntoutus sekä eläinten käyttäytyminen ja koulutus ovat merkittäviä mielenkiinnon kohteita myös vapaa-ajallani. Osaamistani olen laajentunut opiskelemalla Amiedussa eläintenkouluttajaksi.

Karoliina Nyyssönen

Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri

Heiki Audo

Eläinlääkäri

Kadri Janson

Eläinlääkäri

Olen eläinlääketieteen kandidaatti ja työskennellyt eläinlääkärinä pieneläinklinikoilla etelä-Suomessa ja nyt kotiseudulle palattuani olen siirtynyt Omaeläinsairaalan tiimiin. Minun on määrä valmistua keväällä 2020 Tarton yliopistosta.

Ammatillisesti mielenkiintoni kohdistuu kirurgiaan sekä akuuttipotilaiden hoitoon. Tulevaisuuden tavoitteenani on jatkokouluttautua pehmytosakirurgian saralla.

Vapaa-ajallani ulkoilen mielelläni koirieni kanssa sekä harrastan ratsastusta.

Sanna Pietikäinen

Eläinlääketieteen kandidaatti

Muutin Savoon Pohjois-Karjalasta työn ja koulun perässä. Eläinalalla olen ollut vuodesta 2012 ja minulla onkin kokemusta mm. eläinhoitolan alalta. Klinikkaeläinhoitajaksi valmistuin 2015.

Työssäni rakastan monipuolista työtoimenkuvaa ja erityisesti eksoottisten eläinten hoitoa. Lähinnä sydäntä ovat myös anestesiaa vaativat toimenpiteet, leikkaukset ja hammashoidot.

Vapaa-aikani menee opiskellessa ja lukiessa, sekä koirieni kanssa touhutessa ja metsäillessä. Kotona minulla on australiankelpie, saksanpaimenkoiran pentu, sekä kissamummo, joten vauhtia meiltä ei ainakaan puutu.

Vastaavan klinikkaeläinhoitajan tehtävissä aloitin 1.6.2019.

Hanna Karvonen

Vastaava klinikkaeläinhoitaja

Aloitin Omaeläinklinikalla eläintenhoitajana syksyllä 2017. Töiden ohella opiskelin klinikkaeläinhoitajaksi Helsingin Amiedussa. Ammattivalinta oli selkeä jo lapsena.

Työssäni minua kiinnostaa erityisesti akuuttipotilaiden hoito ja leikkaussalissa työskentely. Olisin mieluusti vaikka joka päivä kirurgisena avustajana tai leikkauksia valvomassa. Haluan kouluttautua ja kehittyä eläintenhoitajana ja ehkä tulevaisuudessa aloittaa eläinlääkärin opinnot. Omaeläinsairaalassa olen toiminut mm. leikkaussalivastaavana.

Perheeseeni kuuluu miehen lisäksi hovawartit Aksu ja Kira sekä sekarotuiset Halli ja Turo sekä kissat Mimosa ja Elvis. Harrastuksiini kuuluu erilaiset koiraharrastukset, luonnossa liikkuminen, hevoset ja tanssiminen.

Mila Voutilainen

Klinikkaeläinhoitaja

Olen Kati Pensas, aloitin klinikkaeläinhoitajaopinnot Iisalmessa vuonna 2014 ja ammattitutkinnon suoritin helmikuussa 2016. Valmistumisen jälkeen olen työskennellyt yksityisellä pieneläinklinikalla Vaasassa.

Omaeläinklinikalla aloitin työskentelyn joulukuussa 2017.
Olen eläinrakas ja eläinten hyvinvointi on minulle aina ollut tärkeä asia. Tykkään jakaa tietoutta eläinten hoidosta tietoa haluaville. Olen avulias, haluan auttaa ihmisiä heille hankalissa tilanteissa mahdollisemman hyvin.

Pidän työstäni, koska klinikalla työskentely on todella monipuolista ja työpäivät ovat vaihtelevia. Parasta työssäni on se, että saa työskennellä eläinten ja ihmisten parissa.

Mielenkiinnonkohteena on laboratoriotyötehtävät, joten vastuualueeni on laboratorio. Lisäksi tykkään asiakaspalvelutyöstä.

Vapaa-ajalla harrastan monipuolista liikuntaa. Liikunta tuo hyvän vastapainoa työhöni.

Kati Pensas

Klinikkaeläinhoitaja

Luovuin tarjoilijan essusta ja tarjottimesta vuonna 2014. Uranvaihdon suunta oli selvä. Eläintenhoitajan perustutkinnon kautta valmistuin klinikkaeläinhoitajaksi viime keväänä.

Viihdyn mainiosti päivytyksessä. Mielipuuhiani ovat akuutti- ja tehopotilaiden hoito. Työvuorot ja hoitotilanteet voivat olla hyvinkin rankkoja mutta työ on todella palkitsevaa. Paras kiitos ja palkkio on nähdä klinikalle huonokuntoisena tulleen lemmikin lähtevän häntä heiluen kotiin.

Kotoa löytyy isäntä ja pojat. Porukan karvaiset jäsenet ovat Biri-labradori, Ripa-beagle ja Viiru-kissa.

Sari Pirhonen

Klinikkaeläinhoitaja

Olen Heidi Hartikainen, valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi tammikuussa 2019.
Minulle tämä ammatinvalinta oli jo pikku tyttönä selkeä.
Pidän klinikkatyön monipuolisuudesta ja erilaisten potilaiden kohtaamisesta. Yksikään päivä ei ole samanlainen ja siksi nautin päivystystyöstä. Erityinen kiinnostuksen kohteeni on mm. Akuuttipotilaat, hammashoidot ja röntgen. Kotona minulla on arjen ihastuttaja ja energinen karvapallo pomeranian Chino.
Heidi Hartikainen

Klinikkaeläinhoitaja

Olen Taru ja työskentelen Kuopion Omaeläinsairaalassa klinikkaeläinhoitajana. Minulla on kotona kaksi koiraa (cairnterrieri Zippo ja ranskanbulldoggi Turbo). Zipon kanssa on tullut reissattua pitkin eurooppaa käyden koiranäyttelyissä ja Turbon kanssa mennään joskus agilityä. Harrastan ratsastusta ja haaveena onkin saada itselle kilpahevonen, jonka kanssa pääsisin kisaamaan kenttä- ja esteratsastusta. Työssäni on parasta, kun potilaat paranevat.

Taru Meriläinen

Klinikkaeläinhoitaja

Olen ollut alalla vuodesta -97 ja onnekseni olen saanut työskennellä monien taitajien kanssa. Suurimman oppini olen saanut Yliopistollisesta Eläinsairaalasta. Monen yksityisen klinikan jälkeen päädyin sattuman kautta tänne juurilleni Kuopioon.

Työssä minua motivoi potilaiden ja omistajien auttaminen, työn vaihtelevuus ja päättymätön uuden oppiminen. Kipinä ei ole koskaan sammunut. Mottoni voisi olla; mitä teetkin, tee se kunnolla! Leikkaussalityöskentely on mielenkiintoista, ei ole kahta samanlaista anestesiaa. Sairaalapotilaiden hoito on palkitsevaa, etenkin potilaan voinnin kohentuessa.

Kotona minut pitää liikkeessä kolme koiraa, 2 bordercollieta ja mudi. Lisäksi kotoa löytyy kolme kissaa, joista vanhin noin 15v.

Marianne Sarimo

Pieneläinhoitaja

Olen Eeva Rauha, syntyperäinen ja koko ikäni täällä asunut kuopiolainen. Työskentelyn Omaeläinsairaalassa aloitin lokakuussa 2018 keikkahoitajana. Eläintenhoitajaksi valmistuin 2007 ja pieneläinhoitajaksi 2009, jolla nimellä nykyistä klinikkaeläinhoitajan tutkintoa silloin vielä kutsuttiin. Työssäni pidän asiakaspalvelun ohella eniten röntgenkuvien ottamisesta ja ultraäänitutkimuksissa avustamisesta, ja toivoisinkin voivani tulevaisuudessa kehittää ammattitaitoani diagnostisessa kuvantamisessa. On palkitsevaa löytää potilaan oireet selittävä syy ja nähdä lemmikin lähtevän kotiin toipumaan oikean diagnoosin ja hoidon kanssa, sekä palaavan myöhemmin terveenä kontrollikäynnille. Pidän myös työni monipuolisuudesta; koskaan ei vuoron alussa voi arvata, millainen työpäivästä tulee. Olen lapsesta asti puuhaillut kaikenkokoisten eläinten kanssa, mm. hevosten, lehmien ja rottien hoitaminen on minulle tuttua ja mieleistä puuhaa. Nykyisinä lemmikkeinä meillä on akvaario kaloineen ja sukarapuineen, maatiaiskissa Kerttu, kääpiöpinserit Taneli ja Tyyne sekä pinserit Hilma, Ulpu ja Irma. Viime kesänä meillä oli ensimmäisen kerran hoidossa kesäkanoja, ja kotkotusta olisi mukava kuunnella omalla pihalla jatkossakin. Koirien kanssa harrastan noseworkia, tokoa ja rallytokoa, ja pinsereitä olemme kasvattaneet harvakseltaan muutaman pentueen verran. Eläinten lisäksi kotona arkeani vauhdittavat kaksi pientä ihmislasta ja heidän isänsä.

 

Eeva Rauha

Pieneläinhoitaja

Hoitajaurani aloitin ihmispuolella toimien hammashoitajana yli 15 vuotta. Eläinten hoitamisesta olen ollut aina kiinnostunut ja rakkaus eläimiä kohtaan sai minut opiskelemaan itselleni uuden ammatin. Eläintenhoitajan ammattitutkinnon suoritin 2016 alussa. Tämän jälkeen olen suorittanut klinikkaeläintenhoitajan ammattitutkinnon ja valmistuin ammattiin syksyllä 2019.

Työt Omaeläinsairaalalla aloitin tammikuun 2020 alkupuolella. Työssäni pidän siitä, että työpäivät ovat hyvin erilaisia, ei ole kahta samanlaista työpäivää. Minusta on mukava palvella asiakkaita ja heidän lemmikkejään. Eniten työssäni minua kiinnostaa eläinten hammashoidot, röntgenkuvantaminen sekä erilaiset leikkaukset. Halu oppia uutta ja kehittää osaamista myös innostaa tekemään työtäni.

Vapaa-aikaani vietän omien koirieni kera harrastaen niiden kanssa erilaisia asioita, mm. koiranäyttelyitä, Kennelliiton kaverikoiratoimintaa jne. Perheessämme on 4 kultaistanoutajaa, jotka pitävät mielen virkeänä. Jottei elämä olisi pelkkää eläinten kanssa olemista, niin harrastan ja pidän paljon myös tanssimisesta, valokuvaamisesta sekä luonnosta liikkumisesta.

Heini Rajasuo

Klinikkaeläinhoitaja

Olen Annahelmi ja valmistunut eläintenhoitajaksi vuonna 2017. Kuopion Omaeläinsairaalassa aloitin työni loppuvuodesta 2019.

Elämäni pyörii koirien ympärillä töissä ja kotona. Ihmisperheeni lisäksi kotonani ilahduttavat punavalkoiset irlanninsetterit Hilla ja Lumi sekä chihuahuat Hali ja Pusu. Harrastan koiranäyttelyitä ja koiria kasvatan Ahertajan kennelnimellä.

Työssäni parasta on olla näkemässä ja kokemassa kaikki ilon ja surun hetket lemmikkien omistajien kanssa ja olla apuna ja tukena parhaalla mahdollisella tavalla.

Annahelmi Ruotsalainen

ASIAKASPALVELIJA/ELÄINTENHOITAJA

Valmistuin 2010 pieneläinhoitajaksi oppisopimuskoulutuksella. Aloitin eläintenhoitajan työt jo vuonna 1992 Joensuussa kaupungin eläinlääkärin vastaanotolla. Kuopion omaeläinsairaalassa työt alkoivat joulukuussa 2019.

Vapaa-ajalla touhuan dobermanni Hilman kanssa lenkkeilyn, ratajuoksun, tokon, henkilöhaun sekä pelto- ja metsäjäljen parissa. Myös hevoset kuuluvat harrastuksiini.

Työssäni pidän asiakaspalvelusta ja päivystys-/akuuttipotilaiden hoidosta.

Minna Ylätupa

pieneläinhoitaja

Moikka, minä olen Tarja, kovaa vauhtia savolaistuva korpikainuun kasvatti. Eläimet ovat olleet tärkeä osa elämääni pienestä pitäen.

Pohjakoulutukseltani olen ihmispuolen sairaanhoitaja, mutta sattumuksien kautta päädyin opiskelemaan klinikkaeläinhoitajaksi ja hetkeäkään en ole katunut!
Kuopion Omaeläinsairaalassa työskentelyn aloitin koulun työssäoppimisen kautta vuonna 2018 ja nyt olen osa meidän Kuopion periksiantamatonta ja kehittyvää tiimiä.

Työssäni erityisesti nautin kissapotilaiden hoitamisesta. Pyrin luomaan kissapotilaille rauhallisen ja turvallisen hoitoympäristön sekä jaan mielelläni tietoa kissojen kotihoitoon liittyen omistajille. Lisäksi tykkään akuuttipotilaiden hoitamisesta sekä eläinlääkärin avustajana toimimisesta erilaisissa toimenpiteissä. Vaihtelevuus, kehittyminen ja muuttuvat tilanteet ovat tämän työn etuja. Työ on ajoittain raskasta, mutta todella palkitsevaa. Ihaninta on nähdä eläinystävän lähtevän kotiin perheen kanssa.

Vapaalla vietän aikaani puolison ja meidän kahden maatiaiskissan, Nirpun ja Nestorin kanssa. Työn vastapainoksi käyn kuuntelemassa raskasta musiikkia keikoilla ja festareilla.

Tarja Kemppainen

Klinikkaeläinhoitaja

Hei, olen Riika. Aiemmalta koulutukseltani olen Restonomi AMK ja työskenneltyäni 8 vuotta kaupan- ja matkailunalalla päätin lähteä tavoittelemaan lapsuuden haaveammattiani. Kuopion Omaeläinsairaalan tiimiin liityin kesällä 2019 ja tällä hetkellä opiskelen töiden ohessa klinikkaeläinhoitajan ammattitutkintoa. Klinikalla minua kiehtoo työtehtävien monipuolisuus ja päivien erilaisuus.

Työpäivien jälkeen minua odottaa kotona hännät heiluen seniori-ikään ennättänyt westie Rocky ja kääpiösnautseri Uuno.

Riika Lönn

klinikkaeläinhoitajaopiskelija

Aloitin työt Kuopion Omaeläinklinikalla lokakuussa 2019 ja töiden ohella opiskelen klinikkaeläintenhoitajaksi Ylä-Savon ammattiopistossa. Toiselta ammatiltani olen eläintenkouluttaja (at). Olen myös suorittanut varusmiespalveluksen sotakoiranohjaajana.

Vapaa-aika kuluu 4 koirani kanssa harrastaessa. Saksanpaimenkoira Tertun ja bordercollie Rallin kanssa harrastan tavoitteellisesti suojelua. Myös metsästys ja canicross kuuluu meidän lajivalikoimaan.

Wiivi Korhonen

klinikkaeläinhoitajaopiskelija

Olen valmistunut eläintenhoitajaksi vuonna 2008 ja klinikkaeläinhoitajan opinnot ja tutkinnon suoritin loppuun vuonna 2016. Vapaa-aikani kuluu omien koirieni kanssa puuhastellessa ja tulevista haaveillessa. Parasta työssäni on tiiminä onnistuminen, ahaa-elämykset sekä erityisesti ne asiakaskontaktit, joissa pääsee näkemään kehityksen potilaasta taas terveeksi perheenjäseneksi tai luonnoneläimeksi.

Sara Kolehmainen (äitiyslomalla)

Klinikkaeläinhoitaja

Eläinfysioterapeutin työ on erittäin mielenkiintoista. Se on kuin ”palapelin kokoamista tai salapoliisin työtä.” Ovesta voi tulla mitä vain: tuki- ja liikuntaelimistön vaurioita ja niistä johtuvia kiputiloja, operaatioiden jälkeisiä kuntoutuksia, neurologisia ongelmia, liikkumisen epäpuhtauksia, suorituskyvyn alentumista, ikääntymiseen liittyviä ongelmia, urheiluvammoja tai muita traumoja jne. Teen töitä paljon eri seurojen ja urheilukoirien kanssa. Itse harrastan aktiivisesti agilitya, jossa kisaan SM-tasolla.

Hoitomenetelminä eläinfysioterapiassa käytetään manuaalisia ja fysikaalisia tekniikoita, ohjaamista sekä harjoitteluterapiaa. Myös venyttelyt, pehmytkudoskäsittelyt, terapeuttinen harjoittelu ja nivelmobilisaatiot. Olen käynyt myös animal fascial manipulation koulutuksen (level 1). Käytössäni on myös vesijuoksumatto, jolla voidaan kuntouttaa monenlaisia ongelmia.

Eläinfysioterapia on yhteistyötä omistajan ja koiran kanssa. Ja jokainen koira asiakas on ainutlaatuinen ja jokaiselle tehdään yksilöllinen harjoitusohjelma.

Olen valmistunut fysioterapeutiksi 2005 ja opiskellut myös työfysioterapeutiksiksi sekä MDT-terapeutiksi. Eläinfysioterapeutiksi erikoistuin 2017 (SAMK, Pori). Eläinfysioterapeutti on ammattikorkeakoulusta fysioterapeutin tutkinnon suorittanut henkilö (fysioterapeutti (AMK), Bachelor of Health Care, 210 pistettä, 3,5 vuotta), jolla on useiden vuosien eläinkokemus, ja joka täydentänyt ammattitaitoaan eläinfysioterapiaopinnoilla. Suomen eläinfysioterapeutit ry:n sivuilta löytää tietoja siitä kuka on eläinfysioterapeutti Suomessa ja heidän yhteystietonsa.

Niina Juurinen

Eläinfysioterapeutti

Eläinlääkintä

Haluamme Omaeläinklinikoilla huolehtia lemmikistäsi aina pentuajasta vanhuusikään asti. Terveystarkastuksia, rokotuksia, muita ennaltaehkäisevään perusterveydenhuoltoon sekä eri sairauksien tutkimiseen ja hoitoon liittyviä palveluja tarjoaa kaikki klinikkamme. Lisäksi tarjoamme toimipaikasta riippuen erikoiseläinlääkäripalveluja sekä 24/7 päivystystä hätätapausten varalla usealla paikkakunnalla.

Hinnasto

Rokotukset

 • Koiran rokotus 51,60 € + rokotteet
 • Koiranpennun rokotuspaketti: pennun rokotukset 12- ja 16-viikkoisena, terveystarkastuksen ja ohjeistuksen terveydenhoidon toimenpiteisiin. 1. käynti 37.80 € + rokotteet, 2.käynti 37,80€ + rokotteet

Suun terveydenhuolto

 • Koiran hammaskivenpoisto 172,00-190,00 € + lääkkeet

Peruskäynnit

 • Peruskäynti 109,12€
 • Kontrollikäynti 64,50 €
 • Tiineysröntgen 84,30 €
 • Tiineysultra 84,30 €
 • Pentuetarkastus 1. pentu (sis. mikrosirun) 70,63 €
 • Pentuetarkastus pentueen seuraavat pennut (sis. mikrosirun) á 38,29 €

Kastraatio

 • Koiran kastraatio < 20 kg 294,00 € + lääkkeet
 • Koiran kastraatio 20-40 kg 325,00 € + lääkkeet
 • Koiran kastraatio > 40 kg 371 € + lääkkeet

Sterilaatio

 • Koiran sterilisaatio < 20 kg 396,00 € + lääkkeet
 • Koiran sterilisaatio 20-40 kg 452,00 € + lääkkeet
 • Koiran sterilisaatio > 40 kg 502,00 € + lääkkeet

Tähystyssterilisaatio

 • Koiran tähystyssterilisaatio < 20 kg 665,00 € + lääkkeet
 • Koiran tähystyssterilisaatio > 20 kg 710,00 € + lääkkeet

Viralliset terveystutkimukset

 • Lonkkakuvaus 169 €+ lääkkeet
 • Lonkka- ja kyynärnivelkuvaus 190 € + lääkkeet
 • Virallinen selkäkuvaus 196 € + lääkkeet
 • Lonkka- ja kyynärkuvaus + virallinen selkäkuvaus 280,24 € + lääkkeet

Rokotukset

 • Kissan rokotus 51,60 € + rokotteet
 • Kissanpennun rokotuspaketti: pennun rokotukset 12- ja 16-viikkosena, terveystarkastuksen ja ohjeistuksen terveydenhoidon toimenpiteisiin. 1. käynti 37,80 € + rokotteet, 2. käynti 37,80 € + rokotteet

Suun terveydenhoito

 • Kissan hammaskivenpoisto 153,00 € + lääkkeet

Terveydenhoito

 • Peruskäynti 109,12 €
 • Kontrollikäynti 64,50 €

Kastraatio

 • Kissan kastraatio 95,00 € + lääkkeet

Sterilisaatio

 • Kissan sterilaatio 143,00 € + lääkkeet