OMAELÄINKLINIKKA HÄMEENLINNA

03 3397 6953

video

OMAELÄINKLINIKKA HÄMEENLINNA

Varaa aika

03 3397 6953

Avoinna ajanvarauksella ma-pe 8-19.

Varaa aika: 03 3397 6953
Varaa aika
Pitkätanhuankatu 2, Hämeenlinna Näytä kartalla

Omaeläinklinikka Hämeenlinna on vuonna 2017 avattu yli 600 m2 klinikka erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Hämeenlinnan Tiiriössä. Klinikan edessä on runsaasti maksutonta parkkitilaa.

Nykyaikaisissa tiloissamme on käytössämme mm. röntgen, ultraääni, leikkaussali sekä hammasröntgen, hammaskivenpoisto-,  anestesiavalvonta- ja laboratoriolaitteistot.

Klinikallamme käy säännöllisesti koirahieroja Kaisa Valto ja eläinfysioterapeutti Maria Schopp. Eläinfysioterapeutti Camilla Lehtinen on äitiyslomalla.

Klinikalla vierailee säännöllisesti silmätarkastuseläinlääkäri Päivi Vanhapelto, joka hoitaa lemmikkien silmävaivat sekä tekee virallisia tarkastuksia.

Myymälästämme löydät Royal Canin, Hill’s ja Trovet-ruokavaliot sekä runsaasti lisäravinteita ja hoitotuotteita lemmikin hyvinvointiin.

Ajanvaraus 03 3397 6953.
Muista myös nettiajanvaraus, joka palvelee 24/7.

 

Ajanvarauksen peruutusohje:

Ajanvaraus tulee peruuttaa puhelimitse tai sähköpostitse viimeistään 12 tuntia ennen varattua aikaa. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta tai peruuttamattomasta ajasta ja ajan muutoksesta veloitamme 39 € eläinlääkärin vastaanottoajasta ja 79 € erikoistoimenpiteiden ajanvarauksista (anestesiatoimenpiteet, leikkaukset, hammastoimenpiteet, sydämen ultraäänitutkimukset).

Lue lisää

Henkilökunta

Olen valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2011. Alussa työskentelin hevosten ja pieneläinten kanssa. Viime vuosien ajan olen hoitanut vain pieneläimiä. Omaeläinklinikka Hämeenlinnassa olen aloittanut kesällä 2018 ja vastaavana eläinlääkärinä loppuvuodesta 2019. Työskentelen suomen-, viron- ja englanninkielellä.

Erityisesti olen kiinnostunut hammashoidoista, johon myös haen jatkuvasti lisäkoulutusta. Hammashoidon lisäksi pidän pehmytosakirurgiasta sekä sisätaudeista. Kotona minulla on hurmaava kissaherra, joka pitää palvelusväkensä kurissa 🙂.

Tiia-Mai Erlemann

Vastaava eläinlääkäri

Kati Lehtimäki

eläinlääkäri

Työskentelen Kirkkonummen Omaeläinklinikka Vetsetissä, mutta teen praktiikkaa myös kotikaupungissani Hämeenlinnassa juuri avatulla uudella Omaeläinklinikalla. Koen olevani unelma-ammatissani Omaeläinklinikka Vetsetin klinikkaeläinlääkärinä ja oftalmologina. Nautin voidessani auttaa ratkaisemaan eläinpotilaitteni silmäsairaus- tai muita terveysongelmia ja saadessani työskennellä yhdessä klinikkamme innostuneiden ammattilaisten kanssa. Minulle on myös tärkeää tehdä tutkimustilanteesta mahdollisimman miellyttävä eläinpotilailleni.

Erityisosaamistani ovat silmäsairaudet ja silmäkirurgia. Teen myös vaativimpia silmänsisäisiä leikkauksia kuten kaihileikkauksia.

Olen valmistunut eläinlääkäriksi Justus-Liebig-Universität Giessenistä v. 1985 ja eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin Eläinlääketieteellisestä korkeakoulusta 1986. Olen Eläinlääkäriasema Vetsetin toinen perustajaeläinlääkäri. Olen suorittanut ensimmäisenä Suomessa pohjoismaisen silmätarkastuseläinlääkäritutkinnon perinnöllisistä koirien ja kissojen silmäsairauksista v. 1999 ja olen ECVO:n sertifioima silmätarkastuseläinlääkäri (ECVO Certified Eye Panellist) vuodesta 1999. Olen toiminut Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisen tiedekunnan oftalmologian erikoisklinikan opettavana oftalmologina v. 2001-2002. Olen Suomen Kennelliiton silmäsairaustyöryhmän asiantuntijajäsen vuodesta 2000 lähtien.

Ammattitaidon ylläpito vaatii jatkuvaa kouluttautumista. Oftalmologian ja silmäkirurgian jatkokoulutuksiin olen osallistunut mm.

• European School of Advanced Veterinary Studies (ESAVS): Veterinary Ophthalmolgy 1998-1999

• 18th European basic phaco course. Paris, France 2002

• Course in Intraocular Surgery for Advanced Surgeons. Acritec, Berlin, Germany 2007 ja 2014

• vuosittaiset eurooppalaiset (ECVO ja ESVO) sekä pohjoismaiset (NEM) oftalmologieläinlääkärien kongressit

Teen myös koirien virallisia silmä-, polvi- ja sydänkuuntelututkimuksia sekä virallisia lonkka-, kyyner- ja selkäkuvauksia.

Kotona ilahduttavat kaksi käyttölinjaista labradorinnoutajaa ja vapaa-aikanani harrastan ja valmentaudun askellajiratsastuksessa kolmen islanninhevoseni kanssa

Päivi Vanhapelto

Silmätarkastuseläinlääkäri

Heidi Pikkarainen, äitiyslomalla

eläinlääkäri

Olen Omaeläinklinikka Hämeenlinnan sekä Tampereen vastaava pieneläinhoitaja. Aloitin työni täällä marraskuussa 2017. Olen valmistunut pieneläinhoitajaksi vuonna 2006 ja näyttötutkinnon olen suorittanut vuonna 2009, joten minulla on jo yli yhdentoista vuoden työkokemus alalta. Työssäni pidän sen vaihtelevuudesta ja hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on minulle erityisen tärkeää. Ammatillisesti kiinnostukseni ovat anestesiologiassa ja eksoottisissa lemmikeissä. Kotona minut liikkeellä pitää yksi australianpaimenkoira.

Anu Viinikanoja

Vastaava pieneläinhoitaja

Jenna Lehtoranta

Klinikkaeläinhoitaja

Tanja Hunnakko

klinikkaeläinhoitaja

Aloitin klinikkaeläinhoitajan oppisopimuksen Omaeläinklinikka Hämeenlinnassa lokakuussa 2019. Tavoitteenani on valmistua vuoden 2020 lopulla. Nyt nautin alasta ja uuden oppimisesta loistavan työyhteisön tukemana. Olen hieman vanhempi alanvaihtaja, entiseen elämääni on kuulunut työllisyyteen liittyvät kysymykset sekä monipuolisesti erilaisia palvelualantehtäviä. Eläinten lisäksi kiinnostuksen kohteenani ovat taiteet, erityisesti kuvanveisto.  Kotona minulta löytyy isovillakoira, näitä hännänheiluttajia on elämässäni ollut kotikoirina jo yli 25 vuotta.

Kaarina Hakama

Oppisopimusopiskelija

Ella Ilmoniemi

Oppisopimusopiskelija

Olen eläinfysioterapeutti Maria Schopp, ja aloitin eläinfysioterapiavastaanoton Hämeenlinnan Omaeläinklinikalla 2.1. alkaen. Fysioterapiaan ovat tervetulleita kaikki koirat ja kissat laidasta laitaan, tarvitsitpa apua karvaisen kaverisi tuki-ja liikuntaelinongelmissa, leikkauksista kuntoutumisessa, tai vaikka vain harrastuskaverisi lihashuollossa. Tervetuloa!

Maria Schopp

Eläinfysioterapeutti

Valmistuin koirahierojaksi Tampereen Urheiluhierojakoulusta v. 2010 ja hierontoja olen tehnyt siitä lähtien. Muutaman kotiäitivuoden jälkeen aloitin syksyllä 2015 täydentävät opinnot Koulutuskeskus Salpauksessa ja koirahierojan näyttötutkinnon suoritin keväällä 2016.

Asustelen Janakkalassa mieheni ja kahden pienen lapsemme kanssa. Eläimellisestä menosta pitävät huolen alaskanmalamuutti ja siperianhusky.

Kaisa Valto

Koirahieroja

Olen eläinfysioterapeutti Camilla Lehtinen Hämeenlinnasta. Eläimet ovat olleet aina osa elämääni ja luonnollisesti johdattaneet minua ammatinvalinnassa. Eläintenhoitajaksi olen valmistunut 2011 ja fysioterapeutiksi 2014. Fysioterapeuttina olen työskennellyt humaanipuolella julkisella sektorilla sairaalassa monipuolisesti eri erikoisaloilla. Eläinfysioterapian täydennyskoulutuksen olen suorittanut Satakunnan ammattikorkeakoulussa. Eläintenhoitajan pohjakoulutus on tukenut hyvin työtäni eläinfysioterapeuttina. Eläinten fysioterapia on kokonaisuudessaan äärimmäisen mielenkiintoista ja kiehtovaa! Koen tärkeänä eläinten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisen ja tämän vuoksi odotankin innolla työskentelyä mahtavan uuden tiimin kanssa – yhteisenä tavoitteena eläinten hyvinvointi. Olen myös opiskellut sekä työskennellyt ulkomailla, joten työskentely englanniksi ei tuota ongelmia. Kotona meillä asuu nuori, varsin energinen belgianpaimenkoira uros. Tervetuloa vastaanotolle!

Camilla Lehtinen, äitiyslomalla

Eläinfysioterapeutti

Jo lapsena halusin työskennellä eläinten kanssa, mutta monen asian seuraksena opiskelin itselleni kaksi tutkintoa laboratorioalalta. Opintojen ja perhevapaiden välissä työskentelin myös lemmikkitarvikeliikkeessä myyjänä, ja vuosien saatossa syntyi halu yhdistää aiemmat ammattini, vahva asiakaspalveluosaamiseni ja intohimoni eläinten parissa. Niinpä päädyin laborantin ja laboratorioanalyytikon tutkintojen lisäksi opiskelemaan klinikkaeläinhoitajaksi; tässä ammatissa yhdistyy kaikki ne osa-alueet joita haluan työssäni tehdä. Omaeläinklinikalla työskentelyn aloitin joulukuussa 2017.

Erityisinä mielenkiinnonkohteinani minulla on lisääntymistieteet/genetiikka ja analytiikka (laboratorio), joiden lisäksi asiakaspalvelu ja virtuaalipalveluiden tuottaminen ovat lähellä sydäntäni.

Kotona minut pitää kiireisenä kolme lasta, neljä Australianpaimenkoiraa ja kaksi kissaa. Kasvatan myös pienimuotoisesti Australianpaimenkoria.

Tällä hetkellä vastaan Omaeläinklinikan palvelukeskusen toiminnasta ja virtuaalipalveluista.

Heidi Jaakkola

Palvelukeskusvastaava

Eläinlääkintä

Haluamme Omaeläinklinikoilla huolehtia lemmikistäsi aina pentuajasta vanhuusikään asti. Terveystarkastuksia, rokotuksia, muita ennaltaehkäisevään perusterveydenhuoltoon sekä eri sairauksien tutkimiseen ja hoitoon liittyviä palveluja tarjoaa kaikki klinikkamme. Lisäksi tarjoamme toimipaikasta riippuen erikoiseläinlääkäripalveluja sekä 24/7 päivystystä hätätapausten varalla usealla paikkakunnalla.

Hinnasto

Rokotukset

 • Koira 45-49 € (riippuen rokotteista)

Hammaskivenpoisto (sis. valvottu inhalaatioanestesia, hammaskartoitus, puhdistus ja kiillotus)

 • Koira, alkaen 220 € + lääkkeet
 • Koko suun hammasröntgenkuvaus hammashoidon yhteydessä 85 €

Sterilaatio

 • Koira alle 20kg, 430 € + lääkkeet
 • Koira 20-40kg, 510 € + lääkkeet
 • Koira yli 40kg, 580 € + lääkkeet

Kastraatio

 • Koira alle 20kg, 300 € + lääkkeet
 • Koira 20-40kg, 336 € + lääkkeet
 • Koira yli 40kg, 380 € + lääkkeet

Progesteronin määritys klinikalla, hoitajakäyntinä (ei tuloksen tulkintaa eläinlääkäriltä)

 • ~94 €

Maitohampaiden poisto 1-4 kpl

 • 250-340 € + lääkkeet

Rokotukset

 • Kissa 45-52 € (riippuen rokotteista)

Hammaskivenpoisto (sis. valvottu inhalaatioanestesia, hammaskartoitus, puhdistus ja kiillotus)

 • Kissa, alkaen 200 €
 • Koko suun hammasröntgenkuvaus hammashoidon yhteydessä 75 €

Sterilaatio

 • Kissa 142 € + lääkkeet

Kastraatio

 • Kissa 100 € + lääkkeet

Tiineysultraäänitutkimus

 • ~77 €

Tiineysröntgen

 • ~108 €

Viralliset lonkkakuvaukset

 • 160 € + lääkkeet

Viralliset lonkka- ja kyynärkuvaukset

 • 210 € + lääkkeet

Virallinen selkäkuvaus

 • 170-230 €
 • Virallinen selkäkuvaus muun virallisen röntgenkuvauksen yhteydessä 130 €

Lemmikkieläinpassi

 • Omana käyntinään 75 €
 • Muun käynnin yhteydessä 33 €

Seniori-/terveystarkastus, ei sisällä verinäytteitä tai mahdollisia jatkotutkimuksia

 • ~107 €

Kynsien leikkaus, hoitajakäyntinä

 • ~19 €

Sterilaatio, kani

 • ~216 € + lääkkeet

Kastraatio kani / pieni jyrsijä

 • ~166 € + lääkkeet

Fysioterapiakäynti

 • 65 €

Hierontakäynti

 • 49 €