OMAELÄINKLINIKKA EHEL

019 737 100

video

OMAELÄINKLINIKKA EHEL

Varaa aika
Merkoksenkatu 10, Riihimäki Näytä kartalla

Ammattitaitoista hoivaa lämmöllä parhaalle ystävällesi

Olemme hoitaneet lemmikkejänne suurella sydämellä Riihimäellä jo vuodesta 1995. Tarjoamme parasta, asiantuntevaa ja  välittävää hoitoa lemmikillesi.
Kokenut, ystävälllinen henkilökuntamme on täällä teitä varten neljän eläinlääkärin ja kuuden hoitajan voimin, aina valmiina auttamaan. Saman katon alta löydät myös koirahieroja Kaisan ja eläinfysioterapeutti Saijan.

Näin autamme lemmikkiäsi

Suurin osa ihanista asiakkaistamme on koiria ja kissoja, mutta toivotamme pienemmätkin lemmikit lämpimästi tervetulleiksi! Osaamisemme on monipuolista. Meiltä onnistuu niin rokotukset kuin vaativammatkin hoitotoimenpiteet. Tiimillämme on erikoisosaamista mm. hammashoidoissa ja pehmytkudoskirurgiassa. Hoidamme myös paljon ortopedisia potilaita. Leikkaustiimimme varmoissa käsissä paras ystäväsi saa turvallista hoitoa hammaskirurgiassa ja pehmytkudosleikkauksissa. Taitavat eläinlääkärimme hoitavat monipuolisesti myös mm. ihotauteja ja  sisätauteja. Nykyaikasten toimitilojen ja monipuolisen varustuksen ansiosta pystymme hoitamaan myös vaativiakin potilaita. Vakavasti sairaat lemmikit saavat tehohoitoa päivävuodeosastollamme, jossa heillä on aina omahoitaja.

Sijaintimme

Meidät löydät Riihimäeltä Helsinki-Tampere moottoritien kupeesta Merkoksen kauppakeskuksen vierestä. Olemme vain alle tunnin matkan päässä Helsingistä, Tampereelta, Lahdesta ja Forssasta.  Auton saat parkkiin aina vain muutaman metrin päähän klinikan ovista.

 

Vuosittain lähes 1000 kirurgista operaatiota

Haluamme panostaa lemmikkisi turvalliseen hoitoon. Leikkauksia varten meillä on hyvin varusteltu leikkaussali, jossa on turvallinen inhalaatioanestesia potilaan nukuttamista varten. Kiinnitämme eritystä huomiota potilasturvallisuuteen ja siksi anestesiaa valvoo aina sekä anestesianvalvontalaitteisto että pieneläinhoitaja. Kiinnitämme erikoishuomiota potilaan turvalliseen ja kivuttomaan heräämiseen ja jatkohoitoon. Leikkauksen jälkeen haluamme tukea teitä omistajia antamalla hyvät ja selkeät kotihoito-ohjeet, jotta lemikkisi toipuisi mahdollisimman seesteisesti operaatiosta. Mikäli mieltäsi askarruttaa asia niin vastaamme mielellämme kysymyksiisi, niin ennen kuin jälkeen operaation. Haluamme, että kaikilla on turvallinen ja hyvä olo klinikallamme.

 

Ajanvarauksen peruutusohje:

Ajanvaraus tulee peruuttaa puhelimitse tai sähköpostitse viimeistään 12 tuntia ennen varattua aikaa. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta tai peruuttamattomasta ajasta ja ajan muutoksesta veloitamme 39 € eläinlääkärin vastaanottoajasta ja 79 € erikoistoimenpiteiden ajanvarauksista (anestesiatoimenpiteet, leikkaukset, hammastoimenpiteet, sydämen ultraäänitutkimukset).

Lue lisää

Henkilökunta

Olen valmistunut Helsingin Yliopistosta eläinlääkäriksi 2005. Tämän jälkeen olen työskennellyt pääasiassa pieneläinten parissa. Teen monipuolisesti töitä erilaisten potilaiden kanssa ja pidänkin työssäni monipuolisuudesta. Yhtenä kiinnostuksen kohteenani on hammas-sairaudet.

Vapaa-aika kuluu perheeni parissa, sekä omia eläimiä hoitaen. Koiran ja kissan lisäksi meillä on lampaita.

Maria Konkonen

Eläinlääkäri

Olen valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin Yliopistosta vuonna 2010.  Vuonna 2014 olen suorittanut yleispraktikoille tarkoitetun kaksivuotisen kirurgian jatkokoulutuksen (GpCert SAS). Ammatillinen kiinnostukseni painottuukin kirurgiaan, erityisesti pehmytosakirurgiaan. Lisäksi olen kiinnostunut ihotaudeista. Myös arat koira- ja kissapotilaat ovat lähellä sydäntäni. Vapaa-aikani vietän luonnossa liikkuen.

Liisa työskentelee EHELissä tällä hetkellä osa-aikaisesti.

Liisa Kantola

Eläinlääkäri

Opintovapaalla 2020.

Olen valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta keväällä 2018. Ennen tuloani EHEL:iin olen tehnyt eläinlääkärin sijaisuuksia pääkaupunkiseudun pieneläinklinikoilla ja työskennellyt kunnaneläinlääkärin sijaisena eri puolilla Suomea. Eläinlääkäriopintojen ohella työskentelin usean vuoden ajan eläintenhoitajana pieneläinlinikalla.

Erityisesti minua kiinnostaa sisätaudit, pehmytosakirurgia ja kissapotilaat, mutta hoidan mielelläni kaikenlaisia eläinpotilaita. Jatkokouluttaudun aktiivisesti kotimaassa ja ulkomailla.

Vapaa-aikani kuluu puolisoni ja maatiaiskissasiskosten, Varpun ja Vuokon, kanssa. Harrastuksiini kuuluu liikunta, käsityöt ja matkustelu.

Sanni-Mari on tällä hetkellä opintovapaalla.

Sanni-Mari Airola

Eläinlääkäri

Olen valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta. Praktiikkaoikeudet vuonna 2011 saatuani olen tehnyt kunnaneläinlääkärin töitä, viranomaistyötä ja pieneläinpraktiikkaa. Hoidan mielelläni sekä kissoja että koiria. Pyrin jatkuvasti oppimaan uutta työssäni ja päivitän osaamistani osallistumalla erilaisiin pieneläinkoulutuksiin aina kun mahdollista. Toiveissani on tulevaisuudessa perehtyminen johonkin pieneläinsairauksien kapeampaan osa-alueeseen. Vapaa-aikani kuluu lähinnä liikunnan merkeissä, esimerkiksi erilaiset pallopelit ovat mieleeni.

Anri Pesonen

Eläinlääkäri

Olen vuonna 2017 valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatti. Hoidan mielelläni ihovaivoista kärsiviä potilaita. Olen kiinnostunut myös sisätaudeista. Teen mielelläni myös pehmytosakirurgiaa, kuten steriloinnit sekä erilaiset kasvainoperaatiot. Pidän kovasti myös eksoottisista potilaista (jyrsijät, kanit, fretit ym.), jotka ovat kissojen ja koirien ohella erittäin tervetulleita!

Kotona meillä pyörii seniori-ikäinen labradorimix Penni, sekä harrastuskoiranani toimiva käyttölinjainen labradori Soria.

Salla Rantatulkkila

Eläinlääkäri

Opiskelen viimeistä vuotta Tarttossa eläinlääketieteen opiskelijana ja valmistun lisensiaatiksi kesäksi. Sijaistan usealla omaeläinklinikalla, Lohjalla minut tapaa tällä hetkellä maanantaisin ja torstaisin ja Riihimäellä EHELissä tiistaina, keskiviikkona ja perjantaina. Kotona minulla on koira.

Sara Morelli

eläinlääketieteen kandidaatti (ELK)

Olen työskennellyt klinikalla marraskuusta 1998 lähtien. Pieneläinhoitajan ammattitutkinnon suoritin keväällä 2002. Ammattiosaamistani ylläpidän osallistumalla alan koulutuksiin. Toimin myös klinikkaeläinhoitajan ammattitutkinnon työpaikkanäyttöjen arvioijana. Työnkuvaani klinikalla kuuluu hoitajan työn lisäksi työvuorosuunnittelu, tilaukset ja taloushallinnollisia tehtäviä.

Asun perheeni kanssa Arolammilla. Harrastan belgianpaimenkoira Elsan kanssa pk lajeja, kotoa löytyy myös kääpiöbullterrieri Aina ja lainakoira Kosti sekä brittikissa Oliver. Vapaa-aikani siis kuluukin enimmäkseen koulutuskentillä koirien kanssa touhuten.

Tiina Tukiainen

Vastaava pieneläinhoitaja

Aloitin työt EHELissä lokakuussa 2008, klinikkaeläinhoitajan ammattitutkinnon suoritin 2010. Välissä tein hetken töitä Evidensia Järvenpäässä, mutta palasin Omaeläinklinikka EHELiin maaliskuussa 2018.
Erityisesti sydäntäni lähellä on asiakaspalvelu, sisätaudit ja laboratorio.

Asun Nurmijärvellä ja vapaa-aikani kuluu lähinnä rottweilereiden ja palveluskoiratoiminnan parissa.

Minna Nurminen

Klinikkaeläinhoitaja

Suoritin klinikkaeläinhoitajan ammattitutkinnon joulukuussa 2015, EHELissä aloitin työskentelyn helmikuussa 2017. Klinikkatyöskentelyssä eniten pidän laboratoriotyöskentelystä ja asiakaspalvelusta. Olen myös kiinnostunut koiran koulutuksesta ja opastan mielelläni omistajia sujuvaan arkeen koiran kanssa.

Asun Hämeenlinnassa puolisoni ja kahden suomenlapinkoirani kanssa. Harrastan ja kilpailen agilityn ja rallytokon parissa ja liikun paljon metsissä. Uutena harrastustulokkaana on metsästykseen osallistuminen.

Meiju Anttila

Klinikkaeläinhoitaja

Aloitin EHEL:ssä keväällä 2006 vastaanottoapulaisena. Työn ohella suoritin pieneläinhoitajan tutkinnon ja valmistuin keväällä 2008. Eläinlääkäriaseman hektinen työympäristö nopeasti vaihtuvine haasteineen sopii minulle. Erityistä mielenkiintoa koen ortopediaa, ortopedista kirurgiaa, röntgen- ja laboratoriotutkimuksia kohtaan. Ammatillisesti pyrin kehittämään itseäni kursseilla ja luennoilla aina kun mahdollista. Tällä hetkellä ensiapu, käytösongelmat ja ruokinta olisivat alueita, joihin haluaisin panostaa entistä enemmän.

Asun perheeni kanssa Hausjärvellä maaseudulla. Vapaa-aikani kuluu liikuntaharrastusten parissa, rottweiler Ritun kanssa lenkkeillen ja pk-lajeja harrastaen.

Henna Pokkinen

Pieneläinhoitaja

Keväällä 2011 olen valmistunut eläintenhoitajaksi ja suoraan koulun penkiltä aloitin työni Etelä-Hämeen Eläinlääkäriasemalla. Työni ohessa suoritin klinikkaeläinhoitajan ammattitutkinnon 2013 vuoden lopulla. Työpäivissä mielekkäintä on se, että yksikään päivä ei ole samanlainen. Erityisen lähinnä sydäntäni ovat klinikan kissapotilaat.

Vapaa-aikaani kotona Hyvinkäällä pyörittävät aviomies sekä kaksi maatiaiskissaa.

Tiina-Maija on toistaiseksi vanhempainvapailla.

Tiina-Maija Heikkilä

Klinikkaeläinhoitaja

Valmistuin klinikkaeläinhoitajaksi 2013, jonka jälkeen olen työskennellyt Vethaus Hattulassa kunnes viime vuonna siirryin Omaeläinklinikan leipiin. Kotona minulla on seniorilapinkoira ja kaksi vielä seniorimpaa kissaveljestä. Vapaa-ajalla harrastan mieheni kanssa laskuvarjohyppyä.

 

Erja Pisilä

Klinikkaeläinhoitaja

Aloitin työt Omaeläinklinikka Ehelissä syksyllä 2019. Opiskelen työn ohella klinikkaeläinhoitajaksi. Olen aiemmalta koulutukseltani eläintenhoitaja ja olen työskennellyt tuotantoeläinten parissa. Erityisesti minua kiinnostaa kanit ja marsut. Toivoisinkin marsuja ja kaneja tulevan enemmän klinikalle potilaiksi.

Asun Pornaisissa. Harrastan ratsastusta, jonka parissa vapaa-aikani suurimmaksi osaksi kuluu. Kotona minulla on kolme marsua ja sekarotuinen koira.

Satu Pietiäinen

Avustaja

Olen 39-vuotias Klinikkaeläinhoitaja Lopelta. Mukavaa on päästä kotiseudulle tekemään töitä.
Asiakaspalvelu on se minun juttu joten on hienoa, päästä palvelemaan juuri sinua ja eläinystävääsi.
Vapaa-aikani täyttää rakas perhe sekä neli-jalkaiset ystävät (beaglet, hevoset) ja niiden parissa harrastaminen. mm, metsästys ja hevosurheilu.
Johanna Höök

Klinikkaeläinhoitaja

Valmistuin koirahierojaksi Tampereen Urheiluhierojakoulusta v. 2010 ja hierontoja olen tehnyt siitä lähtien. Muutaman kotiäitivuoden jälkeen aloitin syksyllä 2015 täydentävät opinnot Koulutuskeskus Salpauksessa ja koirahierojan näyttötutkinnon suoritin keväällä 2016.

Asustelen Janakkalassa mieheni ja kahden pienen lapsemme kanssa. Eläimellisestä menosta pitävät huolen alaskanmalamuutti ja siperianhusky.

Kaisa Valto

Koirahieroja

Eläinfysioterapeutti Julian jäädessä äitiyslomalle astuu tuurajaksi espoolainen eläinfysioterapeutti Saija Lampen. Saija hoitaa tällä hetkellä pääsääntöisesti koiria ja kotona vauhtia ylläpitää vuoden ikäinen noutajateini. Fysioterapiassa Saijan sydäntä lähellä on manuaalinen terapia ja terapeuttinen harjoittelu ja hän odottaa innolla saavansa lisää kokemusta leikkausten jälkeisestä kuntoutuksesta sekä vesiterapiasta. Saija toimii Ehelissä marraskuun alusta torstaisin ja perjantaisin. Tervetuloa fysioterapiaan!

Saija Lampen

Eläinfysioterapeutti

Eläinlääkintä

Haluamme Omaeläinklinikoilla huolehtia lemmikistäsi aina pentuajasta vanhuusikään asti. Terveystarkastuksia, rokotuksia, muita ennaltaehkäisevään perusterveydenhuoltoon sekä eri sairauksien tutkimiseen ja hoitoon liittyviä palveluja tarjoaa kaikki klinikkamme. Lisäksi tarjoamme toimipaikasta riippuen erikoiseläinlääkäripalveluja sekä 24/7 päivystystä hätätapausten varalla usealla paikkakunnalla.

Hinnasto

Koiran sterilaatio ja kastraatio

 • Koiran sterilaatioleikkaus 20-40kg 485 € + lääkkeet
 • Koiran kastraatioleikkaus 20-40kg 346 € + lääkkeet

Viralliset kuvat ja lausunnot

 • Virallinen lonkka ja kyynärkuvaus 184€ + lääkkeet
 • Viralliset lonkka-, kyynär- ja selkäkuvat alk. 256 € + lääkkeet
 • Virallinen selkäkuvaus ltv+va+sp 165€ + lääkkeet
 • Virallinen polvilausunto tai sydänkuuntelu muun yhteydessä 41€

Hammashoidot

 • Hammashoito, koira alkaen 367 € + lääkkeet*
 • *) Hammashoidot sisältävät koko hampaiston röntgenkuvauksen, hammastarkastuksen, hammaskivenpoiston, sekä hampaiden pintojen kiillotuksen.
 • Hammaskivenpoisto, koira 250 € + lääkkeet

Muuta

 • Kynsien leikkaus alkaen 34,10€
 • Tiineysultra 95€
 • Tiineysröntgen 130 €
 • Anaalirauhasten tyhjennys hoitaja-ajalla 34,10€

Rokotukset

 • Rokotukset alkaen 69,80 €

Kissan sterilaatio ja kastraatio

 • Kissan sterilointileikkaus 151,90€+lääkkeet ja kauluri
 • Kissan kastraatioleikkaus 114,50€+lääkkeet ja kauluri

Hammashoidot

 • Hammashoidot, kissa alkaen 316 € + lääkkeet*
 • *) Hammashoidot sisältävät koko hampaiston röntgenkuvauksen, hammastarkastuksen, hammaskivenpoiston, sekä hampaiden pintojen kiillotuksen.
 • Hammaskivenpoisto, kissa 225 € + lääkkeet

Fysioterapia ja hieronta

 • Hieronta 55 €
 • Fysioterapia 1. käynti 65 €