OMAELÄINKLINIKKA EHEL

019 737 100

video

OMAELÄINKLINIKKA EHEL

Varaa aika
Merkoksenkatu 10, Riihimäki Näytä kartalla

Ammattitaitoista hoivaa lämmöllä parhaalle ystävällesi

Olemme hoitaneet lemmikkejänne suurella sydämellä Riihimäellä jo vuodesta 1995. Tarjoamme parasta, asiantuntevaa ja  välittävää hoitoa lemmikillesi.
Kokenut, ystävälllinen henkilökuntamme on täällä teitä varten neljän eläinlääkärin ja kuuden hoitajan voimin, aina valmiina auttamaan. Saman katon alta löydät myös koirahieroja Kaisan ja eläinfysioterapeutti Julian.

Näin autamme lemmikkiäsi

Suurin osa ihanista asiakkaistamme on koiria ja kissoja, mutta toivotamme pienemmätkin lemmikit lämpimästi tervetulleiksi! Osaamisemme on monipuolista. Meiltä onnistuu niin rokotukset kuin vaativammatkin hoitotoimenpiteet. Tiimillämme on erikoisosaamista hammashoidoissa, ortopediassa ja pehmytkudoskirurgiassa.  Leikkaustiimimme varmoissa käsissä paras ystäväsi saa turvallista hoitoa mm. hammaskirurgiassa, sekä ortopedisissä leikkauksissa että pehmytkudosleikkauksissa. Taitavat eläinlääkärimme hoitavat monipuolisesti myös mm. ihotauteja ja  sisätauteja. Nykyaikasten toimitilojen ja monipuolisen varustuksen ansiosta pystymme hoitamaan myös vaativiakin potilaita. Vakavasti sairaat lemmikit saavat tehohoitoa päivävuodeosastollamme, jossa heillä on aina omahoitaja.

Sijaintimme

Meidät löydät Riihimäeltä Helsinki-Tampere moottoritien kupeesta Merkoksen kauppakeskuksen vierestä. Olemme vain alle tunnin matkan päässä Helsingistä, Tampereelta, Lahdesta ja Forssasta.  Auton saat parkkiin aina vain muutaman metrin päähän klinikan ovista.

 

Vuosittain lähes 1000 kirurgista operaatiota

Haluamme panostaa lemmikkisi turvalliseen hoitoon. Leikkauksia varten meillä on hyvin varusteltu leikkaussali, jossa on turvallinen inhalaatioanestesia potilaan nukuttamista varten. Kiinnitämme eritystä huomiota potilasturvallisuuteen ja siksi anestesiaa valvoo aina sekä anestesianvalvontalaitteisto että pieneläinhoitaja. Kiinnitämme erikoishuomiota potilaan turvalliseen ja kivuttomaan heräämiseen ja jatkohoitoon. Leikkauksen jälkeen haluamme tukea teitä omistajia antamalla hyvät ja selkeät kotihoito-ohjeet, jotta lemikkisi toipuisi mahdollisimman seesteisesti operaatiosta. Mikäli mieltäsi askarruttaa asia niin vastaamme mielellämme kysymyksiisi, niin ennen kuin jälkeen operaation. Haluamme, että kaikilla on turvallinen ja hyvä olo klinikallamme.

Lue lisää

Henkilökunta

Olen hoitanut pieneläimiä päätyökseni jo 22 vuoden ajan. Kouluttaudun jatkuvasti lisää pysyäkseni kehityksen mukana, haenkin osaamista ympärimaailmaa pidettävistä koulutuksista. Erityisosaamisalueitani ovat hammashoidot ja ortopedia. Teen polven ristisideleikkauksia sekä lateral suture- että TTA1 ja TTA2 -tekniikoilla sekä luunmurtumaleikkauksia.

Vapaa-aikana pelaan tennistä, treenaan triatlonia. Harrastan metsästystä poikieni Marcuksen ja Christianin kanssa.

Jan Iven

Vastaava eläinlääkäri

Olen valmistunut Helsingin Yliopistosta eläinlääkäriksi 2005. Tämän jälkeen olen työskennellyt pääasiassa pieneläinten parissa. Teen monipuolisesti töitä erilaisten potilaiden kanssa ja pidänkin työssäni monipuolisuudesta. Yhtenä kiinnostuksen kohteenani on hammas-sairaudet.

Vapaa-aika kuluu perheeni parissa, sekä omia eläimiä hoitaen. Koiran ja kissan lisäksi meillä on lampaita.

Maria Konkonen

Eläinlääkäri

Olen valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin Yliopistosta vuonna 2010. Pieneläinlääkärinä olen työskennellyt täysipäiväisesti yli neljän vuoden ajan, mm. Espoossa. Vuonna 2014 olen suorittanut yleispraktikoille tarkoitetun kaksivuotisen kirurgian jatkokoulutuksen (GpCert SAS). Ammatillinen kiinnostukseni painottuukin kirurgiaan, erityisesti pehmytosakirurgiaan. Lisäksi olen kiinnostunut ihotaudeista. Myös arat koira- ja kissapotilaat ovat lähellä sydäntäni. Vapaa-aikani vietän lapinporokoirani kanssa luonnossa liikkuen.

Liisa on tällä hetkellä vanhempainvapaalla ja palailee töihin osa-aikaisesti toukokuussa 2019.

Liisa Kantola

Eläinlääkäri

Olen valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta keväällä 2018. Ennen tuloani EHEL:iin olen tehnyt eläinlääkärin sijaisuuksia pääkaupunkiseudun pieneläinklinikoilla ja työskennellyt kunnaneläinlääkärin sijaisena eri puolilla Suomea. Eläinlääkäriopintojen ohella työskentelin usean vuoden ajan eläintenhoitajana pieneläinlinikalla.

Erityisesti minua kiinnostaa sisätaudit, pehmytosakirurgia ja kissapotilaat, mutta hoidan mielelläni kaikenlaisia eläinpotilaita. Jatkokouluttaudun aktiivisesti kotimaassa ja ulkomailla.

Vapaa-aikani kuluu puolisoni ja maatiaiskissasiskosten, Varpun ja Vuokon, kanssa. Harrastuksiini kuuluu liikunta, käsityöt ja matkustelu.

Sanni-Mari työskentelee EHELissä Liisan vanhempainvapaan sijaisena.

Sanni-Mari Latvio

Eläinlääkäri

Olen eläinlääketieteen kandidaatti ja valmistun nyt tulevana keväänä eläinlääketieteen lisensiaatiksi. Väliaikaiset praktiikkaoikeudet sain Helsingin Yliopistosta keväällä 2017 ja olen tähän mennessä työskennellyt niin kunnaneläinlääkärin sijaisena eri puolella Suomea kuin pieneläinpraktiikassa. Omaeläinklinikka Ehelissä olen työskennellyt syksystä 2017 lähtien.
Näin uran alkuvaiheessa haluan syventää osaamistani kaikilla osa-alueilla. Tällä hetkellä erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovat ensiapu sekä kuvantaminen. Muita kiinnostuksen kohteitani ovat ravitsemus, akupunktio sekä ortopedia ja erityisesti luustonkehitys ja siinä esiintyvät sairaudet. Kotona minulla on kaksi kultaista noutajaa.

Karoliina työskentelee EHELissä osa-aikaisesti.

Karoliina Eskelinen

Eläinlääkäri

Heli työskentelee meillä osa-aikaisena ja päätoimisesti hän on Hämeenlinnan toimipisteen eläinlääkärinä.

Heli Toivanen

Eläinlääkäri

Olen työskennellyt klinikalla marraskuusta 1998 lähtien. Pieneläinhoitajan ammattitutkinnon suoritin keväällä 2002. Ammattiosaamistani ylläpidän osallistumalla alan koulutuksiin. Toimin myös klinikkaeläinhoitajan ammattitutkinnon työpaikkanäyttöjen arvioijana. Työnkuvaani klinikalla kuuluu hoitajan työn lisäksi työvuorosuunnittelu, tilaukset ja taloushallinnollisia tehtäviä.

Asun perheeni kanssa Arolammilla. Harrastan belgianpaimenkoira Elsan kanssa pk lajeja, kotoa löytyy myös kääpiöbullterrieri Aina ja lainakoira Kosti sekä brittikissa Oliver. Vapaa-aikani siis kuluukin enimmäkseen koulutuskentillä koirien kanssa touhuten.

Tiina Tukiainen

Vastaava pieneläinhoitaja

Aloitin työt EHELissä lokakuussa 2008, klinikkaeläinhoitajan ammattitutkinnon suoritin 2010. Välissä tein hetken töitä Evidensia Järvenpäässä, mutta palasin Omaeläinklinikka EHELiin maaliskuussa 2018.
Erityisesti sydäntäni lähellä on asiakaspalvelu, sisätaudit ja laboratorio.

Asun Nurmijärvellä ja vapaa-aikani kuluu lähinnä rottweilereiden ja palveluskoiratoiminnan parissa.

Minna Nurminen

Klinikkaeläinhoitaja

Suoritin klinikkaeläinhoitajan ammattitutkinnon joulukuussa 2015, EHELissä aloitin työskentelyn helmikuussa 2017. Klinikkatyöskentelyssä eniten pidän laboratoriotyöskentelystä ja asiakaspalvelusta. Olen myös kiinnostunut koiran koulutuksesta ja opastan mielelläni omistajia sujuvaan arkeen koiran kanssa.

Asun Hämeenlinnassa puolisoni ja kahden suomenlapinkoirani kanssa. Harrastan ja kilpailen agilityn ja rallytokon parissa ja liikun paljon metsissä. Uutena harrastustulokkaana on metsästykseen osallistuminen.

Meiju Anttila

Klinikkaeläinhoitaja

Aloitin EHEL:ssä keväällä 2006 vastaanottoapulaisena. Työn ohella suoritin pieneläinhoitajan tutkinnon ja valmistuin keväällä 2008. Eläinlääkäriaseman hektinen työympäristö nopeasti vaihtuvine haasteineen sopii minulle. Erityistä mielenkiintoa koen ortopediaa, ortopedista kirurgiaa, röntgen- ja laboratoriotutkimuksia kohtaan. Ammatillisesti pyrin kehittämään itseäni kursseilla ja luennoilla aina kun mahdollista. Tällä hetkellä ensiapu, käytösongelmat ja ruokinta olisivat alueita, joihin haluaisin panostaa entistä enemmän.

Asun perheeni kanssa Hausjärvellä maaseudulla. Vapaa-aikani kuluu liikuntaharrastusten parissa, rottweiler Ritun kanssa lenkkeillen ja pk-lajeja harrastaen.

Henna Pokkinen

Pieneläinhoitaja

Keväällä 2011 olen valmistunut eläintenhoitajaksi ja suoraan koulun penkiltä aloitin työni Etelä-Hämeen Eläinlääkäriasemalla. Työni ohessa suoritin klinikkaeläinhoitajan ammattitutkinnon 2013 vuoden lopulla. Työpäivissä mielekkäintä on se, että yksikään päivä ei ole samanlainen. Erityisen lähinnä sydäntäni ovat klinikan kissapotilaat.

Vapaa-aikaani kotona Hyvinkäällä pyörittävät aviomies sekä kaksi maatiaiskissaa.

Tiina-Maija on toistaiseksi vanhempainvapailla.

Tiina-Maija Heikkilä

Klinikkaeläinhoitaja

Valmistuin klinikkaeläinhoitajaksi 2013, jonka jälkeen olen työskennellyt Vethaus Hattulassa kunnes viime vuonna siirryin Omaeläinklinikan leipiin. Jaan työviikkoni Riihimäen Ehelin ja Espoon Remediumin välillä. Kotona minulla on seniorilapinkoira ja kaksi vielä seniorimpaa kissaveljestä. Vapaa-ajalla harrastan mieheni kanssa laskuvarjohyppyä.

 

Erja Pisilä

Klinikkaeläinhoitaja

Valmistuin koirahierojaksi Tampereen Urheiluhierojakoulusta v. 2010 ja hierontoja olen tehnyt siitä lähtien. Muutaman kotiäitivuoden jälkeen aloitin syksyllä 2015 täydentävät opinnot Koulutuskeskus Salpauksessa ja koirahierojan näyttötutkinnon suoritin keväällä 2016.

Asustelen Janakkalassa mieheni ja kahden pienen lapsemme kanssa. Eläimellisestä menosta pitävät huolen alaskanmalamuutti ja siperianhusky.

Kaisa Valto

Koirahieroja

Valmistuin eläinfysioterapeutiksi Satakunnan ammattikorkeakoulusta vuonna 2012. Työskentelen kokopäiväisesti eläinfysioterapeuttina ja asiakkaisiini kuuluu monipuolisesti sekä koiria, että hevosia. Klinikkaolosuhteissa mielenkiinnonkohteeni ovat erityisesti leikkausten jälkeiset koirapotilaat sekä urheilukoirien kilpailukapasiteetin maksimoiminen.

Vapaa-aikani kuluu koirani kanssa agilitytreeneissä sekä hevosteni kanssa valmennuksissa tai kilpailuissa SM-tasolla.

Julia Wejberg

Julia Wejberg

Eläinlääkintä

Haluamme Omaeläinklinikoilla huolehtia lemmikistäsi aina pentuajasta vanhuusikään asti. Terveystarkastuksia, rokotuksia, muita ennaltaehkäisevään perusterveydenhuoltoon sekä eri sairauksien tutkimiseen ja hoitoon liittyviä palveluja tarjoaa kaikki klinikkamme. Lisäksi tarjoamme toimipaikasta riippuen erikoiseläinlääkäripalveluja sekä 24/7 päivystystä hätätapausten varalla usealla paikkakunnalla.

Hinnasto

Koiran sterilaatio ja kastraatio

 • Koiran sterilaatioleikkaus 517 € + lääkkeet
 • Koiran kastraatioleikkaus 388 € + lääkkeet

Viralliset kuvat ja lausunnot

 • Viralliset lonkka- ja kyynärkuvat 234 € + lääkkeet
 • Viralliset lonkka-, kyynär- ja selkäkuvat 256 € + lääkkeet
 • Virallinen selkäkuvaus 228 € + lääkkeet
 • Virallinen polvilausunto 95 €

Hammashoidot

 • Hammashoito, koira alkaen 346 € + lääkkeet*
 • *) Hammashoidot sisältävät koko hampaiston röntgenkuvauksen, hammastarkastuksen, hammaskivenpoiston, sekä hampaiden pintojen kiillotuksen.
 • Hammaskivenpoisto, koira 199 € + lääkkeet

Muuta

 • Kynsien leikkaus alkaen 34,75€
 • Tiineysultra 94€
 • Tiineysröntgen 130 €
 • Anaalirauhasten tyhjennys hoitaja-ajalla 46,75€

Rokotukset

 • Rokotukset alkaen 68,70 €

Kissan sterilaatio ja kastraatio

 • Kissan sterilointileikkaus 174€ + lääkkeet HUOM. kampanjahinta 150€
 • Kissan kastraatioleikkaus 119 € + lääkkeet HUOM. kampanjahinta 100€

Hammashoidot

 • Hammashoidot, kissa alkaen 293 € + lääkkeet*
 • *) Hammashoidot sisältävät koko hampaiston röntgenkuvauksen, hammastarkastuksen, hammaskivenpoiston, sekä hampaiden pintojen kiillotuksen.
 • Hammaskivenpoisto, kissa 170 € + lääkkeet

Fysioterapia ja hieronta

 • Hieronta 55 €
 • Fysioterapia 1. käynti 65 €

8 touko, 2019
Kesäaukioloajat EHELissä
12 syys, 2019
Virallisten tutkimusten päivät EHELissä 8.10 ja 29.10.19