OMAELÄINKLINIKKA EIRA

09 8567 6643

video

OMAELÄINKLINIKKA EIRA

Varaa aika

09 8567 6643

Avoinna ma-pe klo 8-20 ajanvarauksella.

Varaa aika: 09 8567 6643
Varaa aika
Telakkakatu 3, Helsinki Näytä kartalla

Pieneläinten eläinlääkäri- ja hyvinvointipalvelut sekä myymälä.

Omaeläinklinikka Eira tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat terveydenhoitopalvelut lemmikeille. Nykyaikaisissa tiloissamme on käytössämme mm. röntgen, ultraääni, leikkaussali sekä hammaskivenpoisto-,  anestesiavalvonta- ja laboratoriolaitteistot. Kissapotilaille vastaanotollamme on oma odotustila.

Teemme myös kotikäyntejä lähialueellamme. Lisätietoja kotikäyntipalvelustamme saat puhelimitse tai sähköpostilla.

Myymälästämme löydät Royal Canin, Trovet ja Hill’s -ruokavaliot sekä runsaasti lisäravinteita ja hoitotuotteita lemmikin hyvinvointiin.

Ajanvaraus arkisin klo 8-20 numerosta 09 8567 6643 tai nettiajanvarauksestamme 24/7.

Lähimmät päivystävät omaeläinlääkärit:

 • Omaeläinsairaala Mevet, Höyläämöntie 5 Helsinki, p. 0600 55 6500 (päivystys 24/7)
 • Omaeläinklinikka Remedium, Friisiläntie 1. Espoo, p. 010 279 2100 (la klo 10-18, su klo 12-20)

Tiedote koronavirukseen liittyen:

Toimenpiteet lemmikkien hoidon turvaamiseksi

Pennun rokotuspaketti 99€

Rokotuspakettihinta 99€ sisältää:
– pennun kaksi ensimmäistä rokotuskäyntiä; 12 ja 16 viikon iässä, sisältäen rokotteet
– eläinlääkärin tekemä perusterveystarkastus molemmilla rokotuskäynneillä
– hoitajan tekemä pennun kotihoitotoimenpiteiden ohjeistus molemmilla käynneillä
Ajanvaraukset puhelimitse numerostamme 09 8567 6643 tai nettiajanvarauksesta.

 

Rokotustunti

Rokotukset rokotustunnilla 35€ + annettavien rokotteiden hinta (sisältää eläinlääkärin tekemän perusterveystarkastuksen).
Rokotustunnit järjestetään kahdesti viikossa, rokotustunnille varataan aina 15 minuutin eläinlääkäriaika. Seuraavat vapaat rokotustuntiajat ja ajanvaraukset rokotustunnille puhelimitse numerostamme 09 8567 6643.

 

Terveyskäynti Omeläinklinikalla 95€

Lue lisää terveyskäynnistä: https://www.omaelainklinikka.fi/terveyskaynti/

 

Maaliskuun tarjoustuotteet

Maaliskuun ajan kaikki Virbacin laadukkaat hampaidenhoitotuotteet -20% normaalihinnasta. Valikoimassa mm. hammastahnat, hammasharjat ja Veggie Dent-hammaspuruluut.

 

Sydän- ja vatsaonteloultraäänitutkimukset

Kardiologi Andrea Gladuli tekee ultraäänitutkimuksia vastaanotollamme noin kerran kuukaudessa tai sopimuksen mukaan. Seuraavan kerran Andrea Gladuli vastaanotollamme 10.3.2020 ja 8.4.2020.

 

Ajanvarauksen peruutusohje:

Ajanvaraus tulee peruuttaa puhelimitse tai sähköpostitse viimeistään 12 tuntia ennen varattua aikaa. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta tai peruuttamattomasta ajasta ja ajan muutoksesta veloitamme 39 € eläinlääkärin vastaanottoajasta ja 79 € erikoistoimenpiteiden ajanvarauksista (anestesiatoimenpiteet, leikkaukset, hammastoimenpiteet, sydämen ultraäänitutkimukset).

 

Aukioloaikojemme ulkopuolella:

Omaeläinsairaala Mevetin päivystys palvelee ympäri vuorokauden p. 0600-55 6500 (1,99 €/min+pvm+mpm)

Lue lisää

Henkilökunta

Olen kotoisin Belgiasta ja asunut Suomessa vuodesta 2008. Valmistuin eläinlääkäriksi Liège Yliopistosta vuonna 1996 ja virologian tohtoriksi vuonna 2000. Tein työtä virologian ja epidemiologian tutkimusalalla ennen kuin siirryin praktiikan puolelle vuonna 2012.

Olen työskennellyt Helsingin klinikalla vuodesta 2013. Tein paljon päivystystyötä ennen kuin keskityin päiväklinikan praktiikkaan vuonna 2015, jolloin aloin toimia myös vastaavana eläinlääkärinä. Työ klinikalla on hyvin interaktiivista ja monipuolista. Yksilöllinen ja ammattimainen palvelu on minulle tärkeää.

Erityiset kiinnostuksen kohteeni ovat sisätaudit, tarttuvat taudit ja pehmytkudoskirurgia.

Kotona ei ole lemmikkiä tällä hetkellä mutta löytökoiria ja -kissoja on ollut lapsuudestani asti.

Palvelen asiakkaita suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja ranskaksi.

Sophie Escutenaire

vastaava eläinlääkäri

Olen työskennellyt eläinlääkärinä Omaeläinklinikka Eirassa tammikuusta 2018 alkaen. Erityisiä kiinnostukseni kohteita minulla on pieneläinten hammassairaudet sekä pieneläinkirurgia, myös hevoset ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Tykkään erityisesti työn monipuolisuudesta. Minulla itselläni ei tällä hetkellä ole lemmikkejä, mutta minulla on ollut koira, kani ja hevosia. Harrastan myös ratsastusta ja kilpailenkin siinä jonkin verran. Asiakaspalvelu sujuu suomeksi ja englanniksi.

Milla Hakala

eläinlääkäri

Olen ammatiltani klinikkaeläintenhoitaja ja vuodesta 2009 alkaen olen työskennellyt hoitajana pieneläinten parissa erilaisilla eläinlääkäriasemilla. Omaeläinklinikka Helsingin vastaanotolla Eirassa aloitin elokuussa 2017.

Tällä hetkellä toimin tiimiesimiehenä Omaeläinklinikka Eirassa sekä Omaeläinklinikka Vetsetissä.

Työssäni pidän sen monipuolisesta ja palkitsevasta luonteesta sekä mahdollisuudesta kehittyä jatkuvasti.

Vapaa-ajallani nautin kovasti tanssista, livemusiikista ja käsitöistä.

Niina Heinonen

Tiimiesimies

Toimin klinikkaeläinhoitajana Omaeläinklinikka Helsingissä. Olen valmistunut vuonna 2005 ja työskennellyt eri klinikoilla vuodesta 2002 lähtien. Omaeläinklinikalla aloitin elokuussa 2017. Pidän kovasti työstäni. Erityisesti nautin erilaisten potilaiden kohtaamisesta ja siitä, että vuosienkaan jälkeen yksikään päivä tai potilas ei ole samanlainen. Kotona minua viihdyttää omanarvontuntoinen kissarouva Kossu. Pidän myös matkustelusta, lukemisesta ja lumilautailusta. Nähdään klinikalla! Asiakaspalvelu sujuu suomeksi ja englanniksi.

Anna Hopponen

pieneläinhoitaja

Aloitin klinikkaeläinhoitajaopiskelijana Omaeläinklinikka Eirassa syksyllä 2018 ja valmistuin klinikkaeläintenhoitajaksi keväällä 2019. Eläinten hyvinvointi ja terveys on aina kiinnostanut minua ja työni myötä pääsen monipuolisesti työskentelemään sen parissa. Tällä hetkellä etenkin leikkaussalityöskentely kiinnostaa minua erityisen paljon.
Kotona päiviäni ilahduttaa jo seniori-ikään ennättänyt Luna-ranskis. Koirien lisäksi minulla on aiemmin myös ollut gerbiilejä ja marsuja. Vapaa-ajallani käyn mielelläni ratsastamassa sekä erilaisissa kulttuuritapahtumissa. Työkieleni ovat suomi, ruotsi sekä englanti.

Mikaela Hellstén

klinikkaeläinhoitaja

Aloitin klinikkaeläinhoitajan opinnot keväällä 2019 ja suoritin koko kesän mittaisen työharjoittelun Omaeläinklinikka Eiran klinikalla, jossa olen jatkanut opiskelua oppisopimusopiskelijana.
Aikaisemmin olen suorittanut maatalousalan perustutkinnon, jonka myötä olenkin ollut erilaisissa eläinalan tehtävissä kuten eläintarhassa, huskysafarilla ja lemmikkieläintarvikeliikkeessä.
Klinikkaeläinhoitajan työssä pidän erityisesti siitä, että työ on päivittäin erilaista. Eläinten jokapäiväinen hyvinvointi on lähellä sydäntäni ja tällä hetkellä hammashoidot sekä erityisesti arkea helpottavat hoitotoimenpiteet kiinnostavat.
Vapaa-ajallani rikastutan naapureiden päiviä laulamisella ja pianon soitolla. Pidän paljon lukemisesta, elokuvien katselemisesta sekä pelaamisesta. Omaa lemmikkiä ei enää valitettavasti ole, mutta autan paljon perheen vanhus collie Jekun hoidossa.
Asiakkaita palvelen niin suomeksi kuin englanniksi.
Nea Lahin

Oppisopimusopiskelija

Olen tammikuussa 2020 valmistunut klinikkaeläinhoitaja ja hoitajan työt aloitin Omaeläinklinikka Eirassa helmikuussa 2020.

Eläinten parissa työskentely on aina ollut lähellä sydäntä ja aikaisemmin olenkin suorittanut eläintenhoitajankoulutuksen sekä eläintarhaeläinhoitajantutkinnon. Klinikkatyössä pidän sen monipuolisuudesta ja erityisenä kiinnostuksen kohteenani on röntgentyöskentely.

Vapaa-aikaani viihdyttävät kaksi chihuahuaa Viivi ja Vili sekä muutoin elokuvat ja luonto. Asiakaspalvelu sujuu minulta suomeksi ja englanniksi.

Mari Pohas

Klinikkaeläinhoitaja

Johanna Tammela

Avustaja

Opiskelen nyt toista vuotta eläinlääketiedettä Helsingin yliopistossa. Omaeläinklinikka Eirassa olen tehnyt töitä opiskelujen ohessa syyskuusta 2018 lähtien.

Eläinlääketieteessä minua kiehtoo etenkin mahdollisuus vaikuttaa eläinten hyvinvointiin ja oman osaamisen monipuolinen kehittäminen. Tällä hetkellä minua kiinnostaa erityisesti eläinten käyttäytymisen lisäksi eksoottiset eläimet.

Vapaa-aikani vietän kääpiövillakoirani ja eri koiraharrastuslajien parissa.

Olivia Tarvainen

avustaja

Ultraäänitutkimukset, kardiologia

Olen työskennellyt Cornellin yliopistollisessa opetussairaalassa USA:ssa sydänsairauksien osastolla vuosina 2009-2010. Minulla on 15 vuotta työkokemusta eläinlääketieteellisestä kardiologiasta. Suoritan virallisia HCM-ultraäänitutkimuksia kissoille sekä Kennelliiton virallisia sydänultraäänitutkimuksia koirille. Olen toiminut puhujana useissa kotimaisissa ja kansainvälisissä kongresseissa ja seminaareissa, mm. National Veterinary Cardiology Meeting Valenciassa, Espanjassa.

Olen myös kirjoittanut useita artikkeleita kansainvälisiin julkaisuihin mm. Journal of Veterinary Cardiology. Erityisiä mielenkiinnon kohteitani ovat: elektrofysiologia, rytmihäiriöt, Holter, autonomisen hermoston vaikutus rytmiin, ARVC boksereilla ja sydämen vajaatoiminnan hoito. Palvelujani Omaeläinklinikalla ovat mm: korkearesoluutio EKG, sydänultraäänitutkimukset, PKD ja HCM -ultraäänitutkimukset, Holterit ja vatsaontelon laajat ultraäänitutkimukset. Jäsenyydet: European Society of Veterinary Cardiology (ESVC).

Vapaa-aikanani lenkkeilen ja käyn elokuvissa. Perheeseen kuuluvat poika Daniel ja kaksi kissaa Wendy ja Tarsisio.

Huom. Andrea palvelee englanniksi, ja työparina hänellä on aina hoitaja, joka toimii tulkkina tarvittaessa.

Dr. Andrea Gladuli DVM, MS

kardiologiaan erikoistunut eläinlääkäri

Eläinlääkintä

Haluamme Omaeläinklinikoilla huolehtia lemmikistäsi aina pentuajasta vanhuusikään asti. Terveystarkastuksia, rokotuksia, muita ennaltaehkäisevään perusterveydenhuoltoon sekä eri sairauksien tutkimiseen ja hoitoon liittyviä palveluja tarjoaa kaikki klinikkamme. Lisäksi tarjoamme toimipaikasta riippuen erikoiseläinlääkäripalveluja sekä 24/7 päivystystä hätätapausten varalla usealla paikkakunnalla.

Hinnasto

Rokotukset

 • 65-75€ rokotteista riippuen

Peruskäynti

 • alkaen 107 €

Hammaskivenpoisto

 • 220-260€ + käytetyt lääkkeet n. 10-25€ (sis. valvottu inhalaatioanestesia, hammaskartoitus, puhdistus ja kiillotus)

Kastraatio

 • alle 20kg 325-350€
 • 20-40kg 370-390€
 • yli 40kg 410-430 €
 • * kastraatiohintoihin lisätään mukaan lähtevä kauluri / toipilaspuku

Sterilisaatio

 • alle 20 kg 435-460€
 • 20-40 kg 510-530€
 • yli 40 kg 560-580€
 • * sterilisaatiohintoihin lisätään mukaan lähtevä kauluri / toipilaspuku

Rokotukset

 • 65-75€ rokotteesta riippuen

Peruskäynti

 • alkaen 107€

Hammaskivenpoisto

 • 190€ + käytetyt lääkkeet n. 10-20€ (sis. valvottu inhalaatioanestesia, hammaskartoitus, puhdistus ja kiillotus)

Kastraatio

 • 116€ + käyteyt ja luovutetut lääkkeet n. 12-18€

Sterilisaatio

 • 166€ + käytetyt ja luovutetut lääkkeet n. 20-25€

Mikrosirun asennus

 • 79,36€ omana käyntinä (sisältää terveystarkastuksen)
 • 49,60€ muun toimenpiteen yhteydessä

Lemmikkipassi (EU-passi)

 • 74,85 € omana käyntinä (sisältää terveystarkastuksen)
 • 32,09 € muun toimenpiteen yhteydessä

Ekinokokki-käynti eläinlääkärillä

 • 28,50 € + lääke

Hoitajakäynti

 • 20 €

Kotikäynnit

 • Kotikäynti perusmaksu 149 € + toimenpiteet + lääkkeet
 • Eutanasia kotikäynti 170€ (sis. kuljetuksen) + lääkekulu 5-10 € + tuhkaus

Lisääntyminen

 • Tiineysultra 107,26 €
 • Pentutarkastus 95,48 € 1. pentu (sis. mikrosirutuksen)
 • 53,30 € per lisäpentu (sis. mikrosirutuksen)

Erikoisultraäänitutkimukset, kardiologi Andrea Gladuli

 • Sydämen ultraäänitutkimus laaja 260€
 • Vatsaontelon ultraäänitutkimus 195€
 • Lisätietoja kimppatutkimuksista ja muista erikoisultraäänitutkimuksista (EKG, Holter, HCM, PKD ym.) helsinki@omaelainklinikka.fi

Viralliset röntgenkuvaukset

 • Lonkka+kyynärkuvaus 200 € + lääkekulu (n. 5-15€ )
 • Lonkka+kyynär+selkäkuvaus 305-330 € + lääkekulu (n. 5-15€ )

Eutanasia

 • Koirat 109,57 € + lääkekulu (n. 15-40€)
 • Kissat 109,57 € + lääkekulu (n. 15-25€)
 • Kanit, jyrsijät tms. 78,12 € + lääkekulu