Tietosuoja

Omaeläinklinikka Oy on sitoutunut noudattamaan toiminnassaan hyviä tietosuojakäytäntöjä. Noudatamme toiminnassamme EU:n tietosuoja-asetusta, voimassaolevaa lainsäädäntöä sekä viranomaisten ohjeistuksia eläinten terveystietojen käsittelystä.

Kiinnitämme erityistä huomiota eläinten hoidon yhteydessä käytettävien henkilötietojen huolelliseen ja tietoturvalliseen käsittelyyn. Henkilötietoja käsittelevät vain henkilöt, joilla työtehtävät tätä edellyttävät.

Omaeläinklinikka Oy luovuttaa eläinten omistajien henkilötietoja edelleen kolmansille osapuolille vain rekisteröidyn oman suostumuksen tai lainsäädännön perusteella. Käyttäessämme palveluissamme yhteistyökumppaneita, vastaamme myös heidän toiminnastaan tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Voit tarkastella ja pyytää omia asiaskastietojasi Omaeläinklinikalla käydessäsi tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tietosuoja@omaelainklinikka.fiHenkilökohtaiset asiakastiedot ovat noudettavissa pyynnössä osoitetusta  Omaeläinklinikasta 30 vuorokauden sisällä pyynnöstä. Noutamisen yhteydessä todennetaan henkilöllisyys.