Sanna Koski Omaeläinklinikan johtavaksi hoitajaksi

Omaeläinklinikan eläinlääketieteellisen johdon tiimi saa vahvistusta kun pieneläinhoitaja (TkK, AmO) Sanna Koski aloittaa johtavana hoitajana elokuussa. Sannalla on pitkä ja monipuolinen kokemus eläinlääkintäalasta ja hän tuo kaivatun klinikkaeläinhoitajan näkökulman Omaeläinklinikan keskushallintoon. – Työ klinikoilla on vahvasti tiimityötä, jossa eläinlääkärin tutkiessa ja diagnosoidessa potilaita hoitajat kantavat suuren vastuun päivittäisestä käytännön työstä. Teemme klinikoillamme määrätietoista kehitystyötä ja näemme, että klinikkaeläinhoitajan panos jo kehitysprojektien alkuvaiheessa on tarpeen, jotta työ voidaan tehdä kattavasti. Myös yhteistyö klinikkaeläinhoitajia kouluttavien oppilaitosten kanssa sekä hoitajien jatkokoulutus ovat luonteva osa johtavan hoitajan työnkuvaa, kertoo Omaeläinklinikan johtava eläinlääkäri Sanna Ormio.

Sanna Koski on uransa aikana ehtinyt katsoa eläinlääkintäalaa monesta suunnasta: hän on toiminut klinikkaeläinhoitajan työssä korkeatasoisilla klinikoilla, eläintenhoitajien kouluttajana Amiedussa sekä ison klinikan klinikkaesimiehenä. – Olen erittäin iloinen, että Omaeläinklinikka haluaa satsata hoitajien työn kehittämiseen ja on hienoa, että saan olla tuossa kehitystyössä mukana. Erinomainen asiakaspalvelu, laadukkaan hoidon ja palveluiden tarjoaminen sekä henkilökunnan työhyvinvointi ja keskinäinen arvostus ovat asioita, joilla on suuri merkitys hyvän asiakaskokemuksen muodostumisessa. Toivon, että voin oman osaamiseni ja kokemukseni kautta kannustaa hoitajia kehittymään omassa työssään niin, että voimme klinikoillamme huolehtia lemmikkien hyvinvoinnista parhaalla mahdollisella tavalla.

Omaeläinklinikka on vuonna 2017 perustettu kotimainen ja nopeasti kasvava eläinlääkäripalveluiden tuottaja. Omaeläinklinikalla on 13 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa Helsingissä, Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Turussa, Riihimäellä, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Savonlinnassa. Konsernin yhteenlaskettu liikevaihto on yli 17 milj. euroa vuodessa ja se työllistää yli 200 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. Omaeläinklinikka keskittyy korkeatasoisiin eläinlääkäripalveluihin, eläinten hyvinvointipalveluihin ja myymälätuotteisiin. Tarjoamme tällä hetkellä 24/7-eläinlääkäripäivystystä neljällä paikkakunnalla, ja avaamme ympärivuorokautisen päivystyksen myös pääkaupunkiseudulle syksyn 2018 aikana.