Pieneläinklinikka suurella sydämellä!

pieneläinklinikka

Suomalaisella Sisulla! Omaeläinklinikalla olemme ylpeitä yrityksemme kotimaisuudesta. Olemme isoista eläinlääkärialan yrityksistä ainoa, jolla on kotimainen omistuspohja ja avainlippu. Tarjoamme kotimaista eläinlääkäripalvelua pieneläinklinikoillamme missiomme mukaisesti: ihminen ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Meillä on avainlippu!

Olemme vastuullinen eläinlääkinnän suunnannäyttäjä. Pieneläinklinikoillamme lemmikkien hoito perustuu aina viimeisimpään eläinlääketieteelliseen tutkimustietoon. Meillä lemmikkien hyvinvointi tulee aina etusijalla ja teemme vain lemmikin hoidon kannalta tarpeelliset tutkimukset.

Kaikki klinikkamme tarjoavat lemmikkien perusterveydenhuollon. Lisäksi toimipaikkakohtaisesti tarjoamme erikoiseläinlääkäri- ja päivystyspalveluita.

Periaatteemme on jatkuva henkilökunnan kouluttaminen vahvan ammattitaidon ylläpitämiseksi. Kannustamme eläinlääkäreitämme myös kansainvälisten ja kotimaisten verkostojen ylläpitämiseen. Muun muassa näiden verkostojen kautta olemme jatkuvasti ajan hermolla siitä, mitä maailmalla eläinlääketieteessä tapahtuu. Samalla viemme verkostojemme kautta omaa osaamistamme eteenpäin!

Muutama faktatieto yrityksestämme:

  • Työllistämme n. 350 eläinlääkinnän ja eläintenhoidon asiantuntijaa.
  • Meillä on 13 pieneläinklinikkaa ja pieneläinsairaalaa ympäri Suomea sekä etäeläinlääkärin palvelut.
  • Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä.
  • Yritykseemme kuuluu useita arvostettuja klinikoita ja eläinsairaaloita, esimerkiksi 1974 perustettu Mevet, 1989 perustettu Vetset, 1995 perustettu Ehel ja 2010 perustettu Vihtivet

Asiakkaat ja lemmikit ovat toimintamme keskiössä ja teemme jatkuvasti työtä ylivertaisen asiakaskokemuksen luomiseksi. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa hyvinvointia lemmikeille.

Kiitos, että olet asiakkaamme!

Tutustu palveluihimme täällä.