Eläinlääkäripäivystys

Eläinlääkäripäivystys Helsinki, Espoo, Jyväskylä, Kuopio, Turku

Eläinlääkäripäivystys Helsinki, Omaeläinsairaala Mevet 24/7

Eläinlääkäri päivystää Helsingin Pitäjänmäessä Mevetissä vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Eläinlääkäripäivystykseen voi tulla kuka tahansa paikkakunnasta riippumatta, eikä saapumiseen tarvita erillistä lähetettä omalta eläinlääkäriltä. Eläinlääkäripäivystykseen kannattaa kuitenkin mahdollisuuksien mukaan soittaa etukäteen, jotta voimme valmistautua potilaan saapumiseen ja kertoa mahdollisista jonotusajoista.

Mevet on eläinsairaala, jossa on ympärivuorokautinen leikkausvalmius hätäleikkauksien osalta. Anestesiaa valvoo aina koulutettu hoitaja, ja käytämme kaikissa leikkauksissa anestesiavalvontalaitteita takaamaan mahdollisimman turvalliset nukutustoimenpiteet.

Röntgentutkimukset, ultraäänitutkimukset ja laboratorio ovat auki myös öisin ja viikonloppuisin eläinlääkäripäivystyksessämme. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään myös kiireiset vierasesinetähystykset päivystysaikana, niistä sovitaan kuitenkin etukäteen.

Mevetissä on sairaalaosasto, jossa voidaan hoitaa sairaala- tai tehohoitoa vaativia potilaita. Osa päivystyspotilaista jääkin sairaalahoitoon yön yli tai jopa pidemmäksi aikaa, jos se on toipumisen ja hoidon kannalta suositeltavaa. Sairaalassa pystymme monitoroimaan potilaita tarkasti vuorokauden ympäri ja tarjoamaan hoitoa ja lääkityksiä potilaille aina sen hetkisen tilanteen mukaan. Sairaalahoidosta ja vierailuista sovitaan aina yhdessä omistajan kanssa tapauskohtaisesti.

Kaikille sairaalaan jääville potilaille tehdään vuorokausikohtainen, joka aamu päivitettävä, hoitosuunnitelma. Potilaat pääsevät säännöllisesti ulos tarpeilleen, mikäli se on terveydellisistä syistä mahdollista. Huolehdimme sairaalaan jäävien potilaiden ravitsemuksesta potilaskohtaisesti sairaudet ja allergiat huomioiden. Tarvittaessa sairaalassa on valmius ruokkia potilaita myös ruokintaletkun kautta, mikäli syömättömyys hidastaa toipumista tai vaarantaa potilaan terveyden.

Katso yhteystiedot täältä.

Eläinlääkäripäivystys Kuopio, Omaeläinsairaala Kuopio 24/7

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan lemmikkiäsi vuorokauden ympäri eläinlääkäripäivystyksessämme hädän tullen. Soita meille, kun olet tulossa klinikalle, jolloin osaamme tarvittaessa valmistautua potilaan saapumiseen. Eläinlääkäripäivystyksessä tulee varautua vaihteleviin odotusaikoihin, koska potilaat hoidetaan kiireellisyysjärjestyksessä.

Hoidamme Kuopion seudun (Kuopio, Maaninka, Siilinjärvi) pieneläinten eläinlääkäripäivystystä. Toimimme myös takapäivystäjänä Leppävirran, Pieksämäen, Varkauden, Joroisten ja Heinäveden päivystävälle eläinlääkärille, jolloin kunnan oman päivystävän eläinlääkärin ollessa estyneenä pieneläimen voi tuoda hoidettavaksi Omaeläinsairaala Kuopioon.

Katso yhteystiedot täältä.

Eläinlääkäripäivystys Jyväskylä, Omaeläinklinikka Jyväskylä 24/7

Eläinlääkäripäivystykseen voit tulla milloin vain ja mistä vain. Mahdollisuuksien mukaan ole yhteydessä päivystykseen ennen klinikalle tuloa, niin osaamme tehdä mahdollisesti tarvittavat valmistelut potilasta varten. Lisäksi lähetepotilaiden kohdalla toivoisimme ennakkoon yhteydenottoa lähettävältä eläinlääkäriltä. Huomioithan, että päivystyksessä potilaat hoidetaan kiireellisyysjärjestyksessä ja tästä syystä päivystyksessä tulee varautua vaihteleviin odotusaikoihin. Tuotamme Keski-Suomen alueellisen pieneläinpäivystyksen. 

Leikkaussali, röntgen ja ultraäänilaitteisto ovat aina valmiina ajanvarauksella tai päivystyksellä tulevia lemmikkejä varten ympäri vuorokauden! Päivystyksessä on jatkuva leikkausvalmius tavanomaisimpien hätäleikkausten osalta, mm. rintaonteloleikkaukset tai laajaa vatsaontelokirugiaa vaativat hätäleikkaukset ohjataan sairaalatason klinikoillemme. Leikkaukset tehdään aina inhalaatioanestesiassa ja anestesiaa valvoo aina koulutettu hoitaja. Käytämme kaikissa leikkauksissa myös anestesiavalvontalaitteita takaamaan mahdollisimman turvalliset nukutustoimenpiteet.  Päivystyksessämme on myös mahdollisuus verensiirroille.

Jyväskylän Omaeläinklinikalla on potilasosasto, jossa voidaan hoitaa jatkuvaa valvontaa tai tukihoitoa vaativia potilaita. Klinikalla ei kuitenkaan ole valmiuksia tehohoitoon. Osa päivystyspotilaista jääkin usein seurantahoitoon yön yli tai jopa pidemmäksi aikaa, jos se on toipumisen ja hoidon kannalta suositeltavaa.  Pystymme monitoroimaan potilaita tarkasti vuorokauden ympäri ja tarjoamaan hoitoa ja lääkityksiä potilaille aina sen hetkisen tilanteen mukaan. Kaikille potilasosastolle jääville potilaille tehdään vuorokausikohtainen hoitosuunnitelma. Potilaat pääsevät säännöllisesti ulos tarpeilleen, mikäli se on terveydellisistä syistä mahdollista sekä huolehdimme potilaiden ravitsemuksesta potilaskohtaisesti sairaudet ja allergiat huomioiden. Tarvittaessa osastohoidossa olevia potilaita on valmius ruokkia myös ruokintaletkun kautta, mikäli se katsotaan hoidon kannalta tarpeelliseksi.

Katso yhteystiedot täältä.

Eläinlääkäripäivystys Espoo, Omaeläinklinikka Remedium

Remediumin eläinlääkäripäivystykseen olet tullut mistä vain, et tarvitse erillistä lähetettä eläinlääkäriltä.

Remediumissa on käytössä lemmikkisi hoitamiseen tarvittavat peruspalvelut, kuten röntgen, ultra sekä laajat mahdollisuudet tutkia veri- ym. näytteitä omassa laboratoriossamme. Remediumissa on myös päiväsairaala, jonne lemmikkisi voi tarvittaessa jäädä tarkkailuun tai intensiiviseen hoitoon.

Katso yhteystiedot täältä.

Eläinlääkäripäivystys Turku, Omaeläinsairaala Turku

Omaeläinsairaala Turun eläinlääkäripäivystykseen voi tulla asuitpa missä tahansa, et tarvitse erillistä lähetettä eläinlääkäriltä.

Olemme täyden palvelun pieneläinsairaala, jossa lemmikkisi saa välittävää ja ammattitaitoista hoitoa vuoden jokaisena päivänä! Sairaalamme on varustelutasoltaan kattava ja nykyaikainen.

Katso yhteystiedot täältä.