Omaeläinklinikka ja LähiTapiola avaavat etäeläinlääkäripalvelun lemmikeille

LähiTapiola pilotoi lemmikkien etäeläinlääkäripalvelua neljän suuren kaupungin alueella. LähiTapiolan lemmikkivakuutusasiakkaille tarjottavan LemmikkiHelppi-etäeläinlääkäripalvelun tuottaa Omaeläinklinikka. Ensimmäiset eläinpotilaat ovat jo saaneet avun etäeläinlääkärin toimesta.

Pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa ja Lahden alueella asuvat LähiTapiolan lemmikkivakuutusasiakkaat voivat jatkossa asioida eläinlääkärillä mobiilisovelluksella. Palvelu on asiakkaiden käytössä 24/7 vuoden jokaisena päivänä, ja LemmikkiHelpissä asiakkaalle vastaa aina eläinlääkäri. Etäeläinlääkäripalvelun tuottaa Omaeläinklinikka.

Etäeläinlääkäri auttaa monissa lemmikkien terveyshuolissa

Etäeläinlääkäripalvelussa voidaan antaa apua moniin yleisiin lemmikkien terveyshuoliin.

– Etäeläinlääkäri arvioi videoyhteyden välityksellä lemmikin terveysasiaa ja hoidon kiireellisyyden tarvetta sekä neuvoo ensiavussa ja kotihoidossa. Tarvittaessa lemmikki ohjataan lähimmälle eläinlääkärille jatkotutkimuksiin ja hoitoon. Esimerkiksi koirilla ja kissoilla yleinen oksentelu, ripuli, iho- ja korvaoireet, haavat, allergiset reaktiot, myrkytystilat ja erilaiset tapaturmat ovat tavallisia syitä, joiden vuoksi eläinlääkärissä käydään. Monissa näistä tapauksista voidaan auttaa myös etänä, kertoo LemmikkiHelppi-palvelun tuottavan Omaeläinklinikan johtava eläinlääkäri Sanna Ormio.

Omaeläinklinikan ja LähiTapiolan etäeläinlääkäripalvelu uudistaa toimialaa

Etäeläinlääkäripalvelut yhdistettynä vakuutusturvaan ja kattavaan klinikkaketjuun on eläinlääkintäalalla uutta. Aiemmin ei ole ollut vastaavaa matalan kynnyksen palvelua, jossa voi tarvittaessa saada avun myös klinikalta.

– Omaeläinklinikan ja LähiTapiolan yhdessä kehittämä toimintamalli on ainutlaatuinen ja toimialalla uusi. Palvelun avulla eläimen omistaja voi olla eläinlääkäriin yhteydessä matalalla kynnyksellä ilman, että lemmikin kanssa tarvitsee lähteä klinikalle. Etäeläinlääkäripalvelut ja yhteistyö LähiTapiolan kanssa ovat merkittävä asia Omaeläinklinikalle. Toimivat ja sujuvat eläinlääkäripalvelut, kattava klinikkaverkosto ja kilpailukykyinen hinnoittelu tekevät Omaeläinklinikasta halutun yhteistyökumppanin, kertoo Omaeläinklinikan toimitusjohtaja Kustaa Piha.

Lisätietoja:
Sanna Ormio, johtava eläinlääkäri, Omaeläinklinikka, 040 538 6876, sanna.ormio@omaelainklinikka.fi
Kustaa Piha, toimitusjohtaja, Omaeläinklinikka, 050 359 6835, kustaa.piha@omaelainklinikka.fi
Kari Lintunen, hankejohtaja, LähiTapiola, 0400 472 592, kari.lintunen@lahitapiola.fi

Omaeläinklinikka on kotimainen ja nopeasti kasvava eläinlääkäripalveluiden tuottaja. Omaeläinklinikalla on 13 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa Helsingissä, Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Turussa, Riihimäellä, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Savonlinnassa. Konsernin yhteenlaskettu liikevaihto on yli 17 milj. euroa vuodessa ja se työllistää yli 250 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. Omaeläinklinikka keskittyy korkeatasoisiin eläinlääkäripalveluihin, eläinten hyvinvointipalveluihin ja myymälätuotteisiin. 24/7 eläinlääkäripäivystys on viidellä paikkakunnalla.

Ajankohtaista

16 maalis, 2020
Toimenpiteet lemmikkien hoidon turvaamiseksi
25 maalis, 2020
TIEDOTE: Omaeläinklinikka avasi etävastaanoton koronan vuoksi
2 maalis, 2020
Koirien uhkana olevat puutiaisvälitteiset sairaudet vuonna 2020
2 maalis, 2020
Koiran kastrointi voi tuoda helpotusta arkeen