TIEDOTE: Omaeläinklinikka avasi etävastaanoton koronan vuoksi

Omaeläinklinikka avasi etävastaanoton koronavirusepidemian vuoksi varmistaakseen sairaiden lemmikkien eläinlääkäriavun poikkeustilanteessa. Palvelun kautta omistajat voivat saada lemmikilleen apua ilman matkustamista, osan omistajista ollessa estyneitä tulemaan klinikalle.

Etäeläinlääkäri voi videopuhelun välityksellä tehdä arvion lemmikin terveydentilasta ja tämän perusteella määritellä hoidon tarpeen ja kiireellisyyden. Osa tapauksista voi hoitua jopa kokonaan videoyhteyden avustuksella ja osassa tapauksista lemmikki ohjataan klinikalle tarkempiin tutkimuksiin. Myös jo aloitettujen hoitojen seuranta tai kontrollikäyntejä on mahdollista hoitaa etävastaanoton kautta, kertoo Omaeläinklinikan hallituksen jäsen, pieneläläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Lotta Axelson.

Etävastaanotto tapahtuu kännykän tai tietokoneen kautta videoyhteyttä hyödyntäen, jolloin eläinlääkärillä on mahdollisuus myös tarkastella lemmikkiä. Etäeläinlääkärin vastaanotolla potilaita vastaanottavat Omaeläinklinikan vakituiset eläinlääkärit, kertoo Omaeläinklinikan toimitusjohtaja Jaana Tarkki.

Omaeläinklinikka on kotimaisessa omistuksessa oleva eläinlääkäriketju. Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikka tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Omaeläinklinikka päivystää 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

Ajavaraus ja ohjeet etävastaanottoon: täältä

Toimitusjohtaja Jaana Tarkki, p. 050 388 3672, jaana.tarkki@omaelainklinikka.fi

Johtava eläinlääkäri Marika Melamies, p. 050 566 6031, marika.melamies@omaelainklinikka.fi

Lataa tiedote ja kuva täältä

Ajankohtaista

16 maalis, 2020
Toimenpiteet lemmikkien hoidon turvaamiseksi
25 maalis, 2020
TIEDOTE: Omaeläinklinikka avasi etävastaanoton koronan vuoksi
2 maalis, 2020
Koirien uhkana olevat puutiaisvälitteiset sairaudet vuonna 2020
2 maalis, 2020
Koiran kastrointi voi tuoda helpotusta arkeen