Myymälä

Omaeläinklinikka tarjoaa eläinlääkäri- ja hyvinvointipalvelujen lisäksi useimmilla klinikoillaan myymälän, josta saat laadukkaita perus- sekä erikoistuotteita lemmikkisi elämään. Voit hoitaa ostoksesi kätevästi myös odottaessasi vuoroa eläinlääkäri- ja hyvinvointipalveluihimme tai hoitokäynnin jälkeen. Eläintarvikemyymälämme sijaitsee odotustilan välittömässä yhteydessä.

Päivittäiseen elämään

Meiltä löydät tuotteita kissoille ja koirille pennuista senioreihin. Tuotevalikoimamme kattaa laatutuotteet niin ruokailuun, ulkoiluun, leikkihetkiin kuin lepoonkin. Olemme valinneet tavarantoimittajiksemme alansa osaajat, jotka tuovat maahan laadukkaita, tunnettuja ja huolella suunniteltuja eläintarvikkeita. Valikoimamme laajenee jatkuvasti.

Vaativaan hoitoon

Meiltä löydät myös huolella valikoidut vapaakaupanvalmisteet, kun lemmikkisi tarvitsee erityistuotteita ennaltaehkäisevään hoitoon tai todetun vaivan/ongelman hoitoon. Vapaakaupanvalmisteita ovat esimerkiksi lemmikkisi ruokavaliota täydentävät ravintolisät, turkin erityishoitoon tarkoitetut shampoot ja hammashygieniatuotteet. Yhteistyökumppanimme ovat alansa tuntevat ja taitavat vapaakaupanvalmisteita eläinlääkäreille toimittavat eläinlääkealan yritykset. Suosittelemme, että varmistut tuotteen tarpeellisuudesta huolellisesti ennen sen hankkimista. Kysy osaavalta ja ammattitaitoiselta henkilökuntamme!,

Rehut

Löydät valikoimistamme mm. Royal Caninin, Virbacin, Hill’sin, Specificin ja Trovetin rehuja klinikkakohtaisesti.