Kissaystävällinen klinikka

14.8. alkaen Helsingin Omaeläinklinikka on aiempaakin kissaystävällisempi klinikka.
Meillä on jo tähän asti ollutkin kissoille oma odotustila ja tutkimushuone, jossa tuoksuu kissoja miellyttävä feromonivalmiste.
Kissoilla on myös oma myymälä, josta löydät Royal Canin ja Trovet ruokavaliot eri sairauksien hoitoon.

Nyt uutena eläinlääkärinämme 14.8. aloittaa ELL Jutta Puomio (alla kuvassa), joka on innokas rotukissaharrastaja itsekin. Kissat ovat potilainakin hyvin lähellä sydäntä ja Jutta on jatkokouluttautunut erityisesti kissojen sairauksien osalta.
Vaikka kissapotilaat ovatkin täyttäneet Jutan päivistä suuren osan, myös koirat saavat taitavan ja rauhallisen Jutan käsissä hyvää hoitoa.

Jutan erityisen kiinnostuksen kohteena ovat koirien ja kissojen sisätaudit, päivystykselliset tapaukset, ultraäänipotilaat ja ihotautipotilaat. Kissojen sairauksista etenkin käyttäytymisen häiriöt ovat Jutan mielenkiinnon kohteena.
Jutalla on myös oikeudet virallisen polvi- ja sydänkuuntelun suorittamiseen ja hän on kokenut virallisten lonkka-, kyynär- ja selkäkuvien ottaja.

Klinikan aukioloaikojen pidentyessä myös palveluvalikoima paranee. Jatkossa voimme tarjota kissa-asiakkaillemme:
– veriryhmämääritykset
– FIV ja FeLV- määritykset
– geenitestit
– sydän- ja munuaisultraäänitutkimukset (EKG, HCM, PKD, jne.)
– tiineysultraääni- ja röntgentutkimukset
– pentutarkastukset ja mikrosirutukset
– polvi- ja lonkkatutkimukset sekä
– kives- ja napatyrätodistukset.

Klinikallamme suoritetaan paljon sterilaatio- ja kastraatioleikkauksia, joissa turvallisesta anestesiasta huolehtii koulutettu klinikkaeläinhoitaja ja valvontalaitteistomme.
Tulemme jatkossa viemään klinikkaa kohti sertifioitua kissaystävällistä klinikkaa, jossa kissoilla on hyvä hoito ja rauhalliset omat tilat. Panostamme myös henkilökunnan jatkuvaan kouluttamiseen sekä tuotevalikoimaan kuunnellen asiakkaiden toiveita.

Järjestämme pyynnöstä myös kimppatarkastuksia (HCM, PKD, röntgen, veri- ja geenitestit, jne). Pyydä tarjous klinikalta sähköpostitse!