Kirurgia

Päivystävät klinikkamme (Turku, Tampere, Jyväskylä ja Kuopio) ovat 24/7 valmiudessa hätäleikkauksiin mm. keisarinleikkausten, vatsalaukun kiertymien, kohtutulehdusten tai onnettomuuksissa loukkaantuneiden eläinten auttamiseksi.

Ajanvarauksella suoritamme kaikki tavallisimmat kirurgiset toimenpiteet, kuten sterilisaatiot, kastraatiot, kasvainten poistot ja muut pehmytosakirurgiset operaatiot.

Espoossa suoritetaan myös ortopedisiä leikkauksia. Turun, Tampereen, Espoon ja Savonlinnan klinikoilla tehdään myös suun alueen kirurgisia hammasoperaatioita.

Eläinlääkäriasema Mevet tekee pehmytosakirurgiaa, luu- ja nivelkirurgiaa ja vaativaa pehmytosakirurgiaa sekä narttukoiran sterilointia tähystystekniikalla.

Leikkaukset suoritetaan steriilisti leikkaussalissa.ja potilaiden anestesia suoritetaan turvallisesti inhalaatioanestesiassa koulutetun hoitajan ja valvontalaitteiston tarkkaillessa eläimen vointia nukutuksen aikana.

Leikkauksen jälkeen omistaja saa kirjalliset hoito-ohjeet ja lemmikki saa toipumiseen tarvittavat tarvikkeet (esim. kauluri, suojapuku, tms.) mukaan klinikalta.
Mahdollinen tikkien poisto sisältyy leikkauksen hintaan.