Jaana Tarkki Omaeläinklinikan toimitusjohtajaksi

Omaeläinklinikan uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Jaana Tarkki. Tarkki aloittaa toimessaan 21.1.2019. Jaana toimii tällä hetkellä Familonin toimitusjohtajana. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Kustaa Piha siirtyy yhtiön hallituksen jäseneksi ja jatkaa merkittävänä omistajana Omaeläinklinikassa.

Omaeläinklinikka on täysin suomalaisomistuksessa oleva vuonna 2016 toimintansa aloittanut eläinlääkintä- ja hyvinvointipalveluiden tuottaja. Yhtiön liikevaihto on noin 17 miljoonaa euroa ja yritys työllistää yli 250 eläinlääkintäalan ammattilaista.

”Jaana Tarkilla on vahva kokemus kuluttaja- ja brändiliiketoiminnan monipuolisista johtotehtävistä .. Hänellä on erinomaiset edellytykset yhdessä henkilöstön kanssa jatkaa Omaeläinklinikan kasvattamista ja viedä toimialan kehitystä eteenpäin”, kertoo Omaeläinklinikan hallituksen puheenjohtaja Timo Mänty.

”Omaeläinklinikka tarvitsee Jaana Tarkin energiaa ja henkilöstöosaamista kasvaakseen ja kehittyäkseen merkittäväksi toimijaksi eläinlääkintäpalveluiden alalla. Yhtiön kehitysvaihe on juuri nyt oikea toimitusjohtajan vaihtamiselle, nopeasti toteutetun alkuvaiheen jälkeen. Siirryn luottavaisena yhtiön hallitukseen ja tuen yhtiön kasvua sieltä käsin”, toteaa Kustaa Piha.

”Olen hyvin innoissani mahdollisuudesta lähteä kehittämään eläinlääkintäalaa uudessa tehtävässä. Omaeläinklinikka on todella nopeasti kasvanut nykyiseen kokoluokkaan ja omaa innovatiivisen otteen. Omaeläinklinikka on sitoutunut kehittämään palveluita jatkuvasti asiakaslähtöisemmiksi ja eläinlääketieteellisesti laadukkaammiksi”, kertoo Jaana Tarkki.

Lisätietoja:
Timo Mänty, hallituksen puheenjohtaja, puh. 0400 712 836, timo.manty@puuilo.fi
Kustaa Piha, toimitusjohtaja, Omaeläinklinikka, puh. 050 359 6835, kustaa.piha@omaelainklinikka.fi

Omaeläinklinikka on kotimainen ja nopeasti kasvava eläinlääkäripalveluiden tuottaja. Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa Helsingissä, Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Turussa, Riihimäellä, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Konsernin yhteenlaskettu liikevaihto on yli 17 milj. euroa vuodessa ja se työllistää
yli 250 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. Omaeläinklinikka keskittyy korkeatasoisiin eläinlääkäripalveluihin, eläinten hyvinvointipalveluihin ja myymälätuotteisiin. 24/7 eläinlääkäripäivystys on viidellä paikkakunnalla.

Ajankohtaista

16 maalis, 2020
Toimenpiteet lemmikkien hoidon turvaamiseksi
25 maalis, 2020
TIEDOTE: Omaeläinklinikka avasi etävastaanoton koronan vuoksi
2 maalis, 2020
Koirien uhkana olevat puutiaisvälitteiset sairaudet vuonna 2020
2 maalis, 2020
Koiran kastrointi voi tuoda helpotusta arkeen