Hämeenlinnaan uusi Omaeläinklinikka

Hämeenlinnan lemmikit saavat uuden pieneläinklinikan, kun Tiiriössä avataan uusi Omaeläinklinikka. Noin 600 neliöön mahtuu eläinlääkärivastaanoton lisäksi lemmikkitarvikkeiden myymälä ja tilat fysioterapialle ja muille hyvinvointipalveluille. Myymälän avajaisia vietetään 14.12.2017 ja eläinlääkärin vastaanotto avataan heti tammikuun 2018 alussa.

Uutta ajattelua eläinten hyvinvointiin

– Omaeläinklinikan palvelumalli on Hämeenlinnassa uusi, ketjun toimitusjohtaja Kustaa Piha kertoo. – Me sekä parannamme sairauksia, että autamme omistajia huolehtimaan eläinten hyvinvoinnista läpi koko niiden elämän. Hyvä, terve arki tarkoittaa lemmikkien kohdalla esimerkiksi hyvää ravitsemusta, ihon ja turkin hoitoa sekä lihashuoltoa. Mutta myös leikkiä, liikuntaa ja kaikenlaista muuta aktivointia, joihin meiltä saa ideoita ja tuotteita. Palvelumme on hinnoiteltu asiakasystävällisiksi.

Toimivissa tiloissa hoito sujuu

Hämeenlinnan Omaeläinklinikalla asiakkaita palvelee 3 eläinlääkäriä ja 3 eläintenhoitajaa. Klinikka toimii viitenä päivänä viikossa ja tarjoaa perustason eläinlääkäripalveluiden lisäksi ortopedian ja hammashoitojen erikoisosaamista. Klinikan ortopediaan perehtynyt eläinlääkäri Jan Ivén, jolla on yli 20 vuoden kokemus pieneläinpraktiikasta, iloitsee uusista, valoisista, vastaremontoiduista tiloista. -Klinikkaa suunnitellessamme olemme miettineet sekä kaksi- ja nelijalkaisia asiakkaitamme että kliinisessä hoitotyössä tarvittavia tiloja, ja kokonaisuus toimii!

-Tiiriön Pitkätanhuankatu on osoitteena hyvä, koska se on erittäin hyvien liikenneyhteyksien päässä, klinikan vastaava pieneläinhoitaja Anu Viinikanoja mainitsee. -Asiointia helpottaa myös välittömästi klinikan edessä sijaitseva iso pysäköintipaikka. Jokainen, joka on joskus kantanut autoon esimerkiksi 50-kiloista kipsattua koiratoipilasta, osaa arvostaa sitä. Viinikanojan omaan perheeseen kuuluu australianpaimenkoira, ja ammatillisesti häntä kiinnostavat erityisesti eksoottiset eläimet sekä anestesiologia.