Eläinfysioterapeutin vastaanotot Turku Keskustan klinikalla

Eläinfysioterapian tavoitteena on sekä terveiden että sairaiden koirien liikkumis- ja toimintakyvyn tukeminen ja edistäminen. Eläinfysioterapialla voidaan helpottaa kiputiloja, palauttaa ja ylläpitää liikelaajuuksia ja koiran liikkumista sekä parantaa koiran yleistä toimintakykyä.

Fysioterapia alkaa aina koiran tutkimisella. Siinä kartoitetaan koiran liikkeitä eri askellajeissa, vartalon symmetriaa ja painon jakautumista raajoille. Eläimen kehon lihaksiston elastisuus, kunto sekä nivelten liikkuvuus tutkitaan. Lisäksi tarkistetaan koiran tasapaino, koordinaatio, tuntoaisti jne, riippuen koiran diagnoosista. Tämän jälkeen mietitään sopivat hoitomuodot ja tehdään kuntoutusohjelma ja asetetaan yksilölliset fysioterapiatavoitteet.

Fysioterapeutti laatii yksilöllisen harjoitusohjelman koiran tarpeen mukaan, jota seurataan ja päivitetään tietyn väliajoin.

Eläinfysioterapeutti Laura Iiren vastaanotto perjantaisin Turku keskustan klinikalla.

Hinta

Hinta 60 min / 60 eur.

Ajanvaraus

Ajanvaraukset suoraan klinikalta p. 02 6514 1210

 

Eläinfysioterapeutti Laura Iire

Laura Iire on valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2007 ja eläinfysioterapeutiksi vuonna 2013. Lisäksi hän on kouluttautunut lymfaterapeutiksi vuonna 2016.

Hänellä on kokemusta eläinpuolelta koirista sekä hevosista. 

” Koirien kanssa olen harrastanut vuosien aikana pelastuskoiralajeja, agilityä, tottelevaisuutta ja tällä hetkellä päälajini on valjakkourheilu eli näistä kaikista löytyy henkilökohtaista kokemusta”, kertoo Laura Iire koiraharrastuksistaan.