Omaeläinklinikka Vetset

 

Tulevista joukkotarkastus-päivistä löydät ensimmäisenä tiedon klinikan Facebook– sivulta!

Henkilöstö

Päivi Vanhapelto

vastaava eläinlääkäri , silmätarkastuseläinlääkäri

Koen olevani unelma-ammatissani Omaeläinklinikka Vetsetin vastaavana eläinlääkärinä ja oftalmologina. Nautin voidessani auttaa ratkaisemaan eläinpotilaideni silmäsairaus- tai muita terveysongelmia ja saadessani työskennellä yhdessä klinikkamme innostuneiden ammattilaisten kanssa. Minulle on myös tärkeää tehdä tutkimustilanteesta mahdollisimman miellyttävä eläinpotilailleni.

Erityisosaamistani ovat silmäsairaudet ja silmäkirurgia. Teen myös vaativimpia silmänsisäisiä leikkauksia kuten kaihileikkauksia.

Olen valmistunut eläinlääkäriksi Justus-Liebig-Universität Giessenistä vuonna 1985 ja eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin Eläinlääketieteellisestä korkeakoulusta vuonna 1986. Olen Eläinlääkäriasema Vetsetin toinen perustajaeläinlääkäri. Olen suorittanut ensimmäisenä Suomessa pohjoismaisen silmätarkastuseläinlääkäritutkinnon perinnöllisistä koirien ja kissojen silmäsairauksista vuonna 1999 ja olen ECVO:n sertifioima silmätarkastuseläinlääkäri (ECVO Certified Eye Panellist). Olen toiminut Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisen tiedekunnan oftalmologian erikoisklinikan opettavana oftalmologina vuosina 2001-2002. Lisäksi olen ollut Suomen Kennelliiton silmäsairaustyöryhmän asiantuntijajäsen vuodesta 2000 lähtien.

Ammattitaidon ylläpito vaatii jatkuvaa kouluttautumista. Oftalmologian ja silmäkirurgian jatkokoulutuksiin olen osallistunut mm.
• European School of Advanced Veterinary Studies (ESAVS): Veterinary Ophthalmolgy 1998-1999
• 18th European basic phaco course. Paris, France 2002
• Course in Intraocular Surgery for Advanced Surgeons. Acritec, Berlin, Germany 2007 ja 2014
• Vuosittaiset eurooppalaiset (ECVO ja ESVO) sekä pohjoismaiset (NEM) oftalmologieläinlääkärien kongressit

Teen myös koirien virallisia silmä-, polvi- ja sydänkuuntelututkimuksia sekä virallisia lonkka-, kyyner- ja selkäkuvauksia.

Kotona ilahduttavat kaksi käyttölinjaista labradorinnoutajaa ja vapaa-aikanani harrastan ja valmentaudun askellajiratsastuksessa kolmen islanninhevoseni kanssa.

Kirsi Lappalainen

eläinlääkäri

Sanna Hilasvuori

eläinlääkäri

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin yliopistosta vuonna 2017, mutta olen tehnyt eläinlääkärin töitä kesästä 2014 alkaen. Tässä työssä mielestäni parasta on se, että voin konkreettisesti auttaa eläimiä ja niiden omistajia. Pyrin olemaan erityisen hyvä asiakaspalvelija. Minua kiinnostavat erityisesti pieneläinten sisätaudit ja käyttäytyminen, ja suunnittelenkin hankkivani tulevaisuudessa lisäkoulutusta näihin erikoisaloihin liittyen. Oma lemmikkini on labradorinnoutajauros Max.

Annika Rahijärvi

klinikkaeläinhoitajaopiskelija

Aloitin Vetsetissä työharjoittelussa lokakuussa 2016. Tuolloin suoritin viimeistä harjoittelujaksoani ja valmistuin joulukuussa eläintenhoitajaksi. Jatkoin tammikuussa Vetsetissä oppisopimusopiskelua, ja vuoden 2019 alussa valmistun klinikkaeläinhoitajaksi.
Kissat ovat aina olleet tärkeä osa elämääni ja tällä hetkellä noita karvanassuja pyörii kotona kolme. Hoidan siis erittäin mielelläni klinikallemme tulevia kissapotilaita. Pyrin työssäni jatkuvaan taitojeni kehittämiseen ja uusien asioiden oppimiseen, jotta pystyn tarjoaman asiakkaillemme mahdollisimman hyvää palvelua.

Laura Westman

klinikkaeläinhoitaja

Olen valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi Helsingin Amiedusta. Entisessä ammatissani olin tuotantoeläintenhoitaja, minkä vuoksi erityisesti nautakarja on lähellä sydäntäni. Nykyään työssäni ei lehmiä oikeastaan näy, mutta myös pieneläinten hoito kiinnostaa minua kaikkinensa. Toimin nykyisessä työssäni silmiin erikoistuneen eläinlääkärin avustajana, klinikan vastuuhoitajana sekä laboratoriovastaavana. Minusta on tärkeää työssäni tarjota asiakasläheistä laadukasta ja eläintenhoitoa. Erityiset kiinnostuksen kohteeni ovat leikkaussalityöskentely ja laboratoriotyöskentely. Nautin kovasti myös asiakaspalvelusta.

Emmi Jokela

eläinlääketieteen opiskelija

Elena Staryna

Klinikkaeläinhoitaja

Ninni Lyytinen

Pieneläinhoitaja

Koirat ja kissat Omaeläinklinikka Omaeläinklinikka
Muut Omaeläinklinikka Omaeläinklinikka

Peruskäynti: alkaen 71,00 € (15 min.)
Rokotukset:
Rokotus sisältää aina eläimen perustutkimuksen.

Koiran neloisrokotus: alkaen 73,95 €
Koiran nelois- ja raivotautirokotus: alkaen 78,80 €
Kissan kolmoisrokotus: alkaen 72,50 €
Kissan kolmois- ja raivotautirokotus: alkaen 77,80 €
Koiran tai kissan raivotautirokotus: alkaen 68,95 €

Koiran sterilisaatio: alkaen 420 €
Koiran kastraatio: alkaen 290 €
Kissan sterilisaatio: alkaen 161 €
Kissan kastraatio: alkaen 105 €

Virallinen lonkka- ja kyynernivelkuvaus: alkaen 220 €
Virallinen silmätutkimus: 90 €
Virallinen polvitarkastus: 69€
- muun ohessa 24,50€
Virallinen sydänkuuntelu: 69€
- muun ohessa 24,50€

Kysy akupunktion ja joukkotarkastusten hintaa suoraan klinikalta

Eläinfysioterapian tavoitteena on sekä terveiden että sairaiden koirien liikkumis- ja toimintakyvyn tukeminen ja edistäminen. Eläinfysioterapialla voidaan helpottaa kiputiloja, palauttaa ja…

Lue lisää ››

Se on helppoa: Suunnittele – Suojaa – Nauti ulkoilusta huoletta. Erilaiset punkkien estovalmisteet ovat hyvä tapa suojautua punkeilta ja niiden…

Lue lisää ››

Luennolla käsitellään, sitä mitä koira uusimpien tutkimusten mukaan ymmärtää ja käsittää ja millaisia tunteita koira kokee. Miten hyvin koira ymmärtää…

Lue lisää ››

Uudistunut klinikkamme sekä sen yhteydessä oleva myymälä juhlivat AVAJAISIAAN ystävänpäivänä 14.2.2018! Ihana ystävänpäivä tulossa ❤ Ohjelmassa mm. – Kakkukahvitus klo 12-20 – Ilmainen lemmikkikuvaus:…

Lue lisää ››