Päivystävä Omaeläinsairaala Turku

Päivystys 24/7 vuoden jokaisena päivänä

p. 02 6514 1206

Henkilökunta

Vera Hakala

vastaava eläinlääkäri

Toimin vastaavana eläinlääkärinä Omaeläinsairaalassa ja toimenkuvaani kuuluvat kaikenlaiset kehitystehtävät ja taustatyö, eli toimin muiden eläinlääkäreiden apuna ja esimiehenä. Teen myös potilastyötä ja omaa tonttiani ovat mm. hammashoidot sekä anestesiologian ja kivunhoidon jatkuva kehittäminen. Päivystävän klinikan eläinlääkärinä koen hyvin tärkeäksi myös akuuttihoidon erilaisine potilastapauksineen. Potilaan kokonaisvaltainen ja hyvä hoito omistajan kanssa suunnitellen on aina päämäärä, johon pyrin.

Olen aloittanut eläinlääkärin työt vuonna 2005 ja tehnyt ensimmäiset vuodet kuntapraktiikkaa, eli kiertänyt maakuntaa lehmiä, sikoja ja hevosia hoitaen pieneläinten ohella. Olen toiminut myös opetustehtävissä ammattikorkeakoulussa eläinten terveydenhoitoa opettaen. Pieneläinklinikalla olen ollut töissä vuodesta 2010 lähtien ja nyt tämä monipuolinen ja jatkuvasti kehittyvä ala on vienyt minut mennessään. Intohimoni on jatkuvasti opiskella lisää ja osallistunkin usein koulutuksiin.

Kotiperheeseen kuuluvat kolme pikkulasta, avomies ja monirotuiset pikkukoirat. Harrastan perheen kanssa ulkoilua ja agilitykentillekin perhe seuraa ajoittain mukana.

Heikki Merimaa

eläinlääkäri

Iiris Peltokorpi

eläinlääkäri

Olen saanut praktiikkaoikeudet 2009 ja valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin Yliopistosta 2010. Valmistumisen jälkeen olen työskennellyt eri pieneläinklinikoilla. Viimeiset seitsemän vuotta Turun seudulla osallistuen pieneläinpäivystykseen. Omaeläinsairaala Turussa aloitin maaliskuussa 2015. Erityisiä mielenkiinnon kohteita ovat akuuttihoito ja kirurgia.
Kotoota löytyy kaksi sekarotuista koiraa, yksi cockerspanieli ja viisi maatiaiskissaa. Vapaa-aika kuluu pienen poikani ja koirien kanssa. Lisäksi harrastan uintia, lukemista ja neulomista ja kesäisin pyöräilyä. Asun Ypäjällä missä meillä on pieni metsätila

Annina Rottluff

eläinlääkäri

Hei, olen Annina ja toiminut eläinlääkärinä vuodesta 2012. Omaeläinsairaala Turkuun siirryin syksyllä 2016, sitä ennen työskentelin pieneläinpäivystyksessä Vantaalla.
Parhaiten viihdyn töissä päivystys- ja hammaspotilaiden kanssa, ja lisäksi anestesian ja kivunhoidon kiehtova maailma kiinnostaa.

Vapaa-ajalla vietän aikaa perheeni kanssa, puutarhoin ja purjehdin.
Karvakavereita edustavat kotona sekarotuinen koira ja kani.

Outi Tulenheimo

eläinlääkäri

Greeta Alasaarela

eläinlääkäri

Jenny Peltomaa

vastaava klinikkaeläinhoitaja

Olen Jenny Peltomaa, Omaeläinsairaala Turun vastaava klinikkaeläinhoitaja. Satakunnantien porukkaan liityin vuonna 2015. Klinikalla vastuulleni kuuluu isona osana hoitajien työskentely ja sen kehittäminen. Asiakspalvelu on myös erityisen mieluinen osa työtäni

Työpäivien jälkeen jatkan koordinoimista ja multitaskaamista kotona perheen ja omien koirien ja kissojen välillä. Kaksi lastani ovatkin nähneet koira-treenejä, PK- sekä suojelukokeita, jälkipeltoja, kenttiä ja koiranpentuja aivan kyllästymiseen asti. Tällä hetkellä kotoamme löyty kaksi käyttölinjaista saksanpaimenkoiraa, Heeleri ja kaksi Balineesia

Kia Tammi

Asiakaspalvelu/myymälä

Olen työskennellyt ravintola-alalla seitsemän vuotta eri tehtävissä,
osan ajasta myös ulkomailla. Päädyin eläinalalle sattumalta ja eläinsairaalassa olen
työskennellyt kesästä 2016. Tulevaisuudessa opiskelen töiden ohella liiketaloutta.

Työssäni pidän sen haastavuudesta. Nautin siitä, että jokainen päivä on erilainen ja
tapaan uusia ihmisiä.

Vapaa-ajallani harrastan liikuntaa eri muodoissa, näen ystäviäni ja perhettäni.

Lähellä sydäntäni on mäyräkoirani Skumppa, matkustelu, hyvä ruoka ja tatuoinnit.
Palvelen asiakkaita suomeksi ja englanniksi.

Jenni Lindqvist

klinikkaeläinhoitaja

Olen 2016 valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi ja siitä asti työskennellyt omaeläinsairaala Turussa. Asiakaspalvelu minulta onnistuu suomeksi ja englanniksi.
Suurin mielenkiintoni kohde on lisääntyminen ja perinnöllisyys koirilla sekä kissoilla.
Vapaa-aikanani minua pitää kiireisenä kaksi jackrussellinterrieriä; Rica ja Safi. Harrastan koiranäyttelyitä sekä käyttöpuolta jonkun verran.

Laura Ruotsala

klinikkaeläinhoitaja

Olen valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2017 ja suorittanut kaksi eläintenhoitajan ammattitutkintoa. Eläinten parissa olen työskennellyt vuodesta 2008.
Mielenkiinnon kohteitani ovat sisätaudit ja laboratorionäytteiden kanssa työskentely. Lähellä sydäntä ovat erityisesti pieneläimet ja koirista molossityyppiset rodut. Pidän työn monipuolisuudesta ja haasteista. Palvelen asiakkaita suomeksi ja englanniksi, sekä pyrin kehittämään asiakaspalvelutaitoani myös toisella kotimaisella.
Kotona tassuttelevat koirat Rudi ja vanhaherra Otto. Vapaa-ajalla ulkoilen paljon luonnossa koirieni kanssa ja vietän myös aikaa liikunnallisten harrastusten parissa, kuten porrasjuoksu, nyrkkeily, crossfit jne.

Tiia Uljas

klinikkaeläinhoitaja

Klinikkaeläintenhoitaja, Laboratoriovastaava

Olen toiminut hoitajana neljä vuotta. Valmistuin vuonna 2013 Ammattiopisto Liviasta, jonka jälkeen työskentelin pari vuotta hoitajana Koira-kissaklinikalla. Omaeläinsairaala Turussa aloitin tammikuussa 2016.

Työssäni minua erityisesti kiinnostaa kirurgia, anestesiologia ja laboratoriotyöt.

Kotonani on avopuoliso Lauri, bullmastiffi Ramses ja maatiaiskissa Minttu. Vapaa-ajallani harrastan ratsastusta ja koiran kanssa käyn näyttelyissä sekä silloin tällöin kokeillaan erilaisia aktiviteetteja kuten hakua.

Henriikka Suominen

klinikkaeläinhoitaja

Emma Jalonen

klinikkaeläinhoitaja

Elina Järvi

klinikkaeläinhoitaja

Olen valmistunut klinikkaeläintenhoitajaksi 2015 loppuvuodesta ja siitä asti työskennellyt useammalla eri klinikalla ja eläinsairaalassa. Omaeläinsairaala Turun tiimiin saavuin lokakuussa 2017. Työni on joka osalla hyvinkin mielenkiintoista, mutta itse pidän varsinkin päivystämisestä ja eksoottisiksi luokiteltujen eläimien hoidosta.
Kotona arkea ilahduttaa kaksi koiraa ja yksi kissa, eli niin työ kuin vapaa-aikakin kuluu eläimien parissa.

Kaisa Sormunen

klinikkaeläinhoitaja (vanhempainvapaalla)

Jenni Motturi

klinikkaeläinhoitaja (vanhempainvapaalla)

Noora Kokkola

asiakaspalvelu

Susan Sandell

hallintoassistentti

Rosa Siltanen

klinikkaeläinhoitaja

Karoliina Soraluoma

klinikkaeläinhoitaja

Sini Yli-junnila

klinikkaeläinhoitaja

Henna Ahokas

klinikkaeläinhoitaja

HINNASTO

Koirat Omaeläinklinikka Omaeläinklinikka
Kissat Omaeläinklinikka Omaeläinklinikka
Muut toimenpiteet Omaeläinklinikka Omaeläinklinikka

Alla esimerkkejä hinnoista. Hinnat sisältävät klinikkamaksun. Hintoihin lisätään mahdollisesti kotiin luovutettavat lääkkeet.

Rokotukset

 • Koira 4-rokote 70 e
 • Koira 4-rokote + rabies 76 e
 • Koira rabies 63 e
 • Koira kennelyskä 70 e
 • Koira borrelia 78 e
 • Koira herpes 88 e

Hammaskiven poisto

 • Hammaskiven poisto inhalaatioanestesiassa 158-210 e

Kastraatio

 • Poikakoiran kastraatio 335-413 e

Sterilisaatio

 • Narttukoiran sterilisaatio 402-510 e

Alla esimerkkejä hinnoista. Hinnat sisältävät klinikkamaksun. Hintoihin lisätään mahdollisesti kotiin luovutettavat lääkkeet.

Rokotukset

 • Kissa 4-rokote 72 e
 • Kissa 4-rokote + rabies 74 -(79) e
 • Kissa rabies 69 e

Hammaskiven poisto

 • Kissan hammaskiven poisto inhalaatioanestesiassa 142-189 e

Kastraatio ja sterilisaatio

 • Poikakissan kastraatio 88-90 e
 • Narttukissan sterilisaatio 140-160 e

Lemmikkipassi

 • Passin kirjoitus (sis. passin) 75 e
 • Passi muun käynnin ohella 35 e

Sirutus

 • Mikrosirun asennus (sis. sirun) 65 e
 • Mikrosiru muun käynnin ohella 35

Lisääntyminen

 • Tiineysultra 98 e
 • Tiineysröntgen 102 e

Viralliset tutkimukset

 • Lonkka- ja kyynärkuvat
 • Alle 10 kg 190 e
 • 10 -20 kg 200 e
 • 20-40 kg 210 e
 • Yli 40 kg 220 e
 • Virallinen sydänkuuntelu: 69€
 • -muun ohessa 24,50€

AJANKOHTAISTA

Eläinfysioterapian tavoitteena on sekä terveiden että sairaiden koirien liikkumis- ja toimintakyvyn tukeminen ja edistäminen. Eläinfysioterapialla voidaan helpottaa kiputiloja, palauttaa ja…

Lue lisää ››

Se on helppoa: Suunnittele – Suojaa – Nauti ulkoilusta huoletta. Erilaiset punkkien estovalmisteet ovat hyvä tapa suojautua punkeilta ja niiden…

Lue lisää ››

Uudistunut klinikkamme sekä sen yhteydessä oleva myymälä juhlivat AVAJAISIAAN ystävänpäivänä 14.2.2018! Ihana ystävänpäivä tulossa ❤ Ohjelmassa mm. – Kakkukahvitus klo 12-20 – Ilmainen lemmikkikuvaus:…

Lue lisää ››

Omaeläinsairaala Turku jatkaa 24/7-pieneläinpäivystystä vuonna 2018 Turun Satakunnantien varressa sijaitseva Omaeläinsairaala on täyden palvelun pieneläinsairaala, jossa turkulaisten ja muiden varsinaissuomalaisten…

Lue lisää ››