Omaeläinklinikka Tampere

Lemmikkien sydänsairauksien asiantuntija Andrea Gladuli

Klinikallamme työskentelee noin kerran kuukaudessa erikoiseläinlääkäri Andrea Gladuli, joka suorittaa virallisia sydänultraäänitutkimuksia koirille, sekä HCM- ja PKD -seulontatutkimuksia kissoille. Seuraava vastaanottoaika on 18.12.2018.

Meillä on edulliset kimppahinnat kissoille, kerää siis vähintään 3 kissaa niin saat tutkimukset ja lausunnot edullisempaan hintaan! Katso hinnat ja lisätietoa täältä !

Lue lisää eläinten sydänsairauksista Andrean omilta kotisivuilta: https://www.elainlaakarisydanspesialisti.net/Erirotujen-alttius-ja-sydanviat.htm

Linkki koirien perinnöllisten sairauksien tietokantaan

Todella mielenkiintoista luettavaa kaikille koiranomistajille

tai koiran hankintaa harkitsevalle:

http://cidd.discoveryspace.ca/index.html

Rokotukset 29 € / 39 €

Ilman ajanvarausta kahtena päivänä viikossa:

Maanantaisin klo 17-19

Keskiviikkoisin klo 10-12

Katso lisää: Rokotusrallit

HUOM! Tammikuusta 2019 alkaen rokotusralli:

Maanantaisin klo 10-12

Keskiviikkoisin klo 17-19

Kynsien leikkaustarjous 5 + 1

Normaalihinta 18 €/kerta, nyt tarjouksena joka 6. kynsitrimmi veloituksetta!

Koirat, kissat, kanit, marsut, kaikki ovat tervetulleita!

Siirry ajanvaraukseen tästä (kynsien leikkaus ilman rauhoitusta)

Henkilökunta

Elina Kosanskaja

Eläinlääkäri

Erityinen mielenkiinnonkohde: päivystys, kissat, diagnostinen kuvantaminen

Olen valmistunut vuonna 2010. Sen jälkeen olen tehnyt pieneläinpraktiikkaa ja työskennellyt päivystävällä pieneläinklinikalla jo useiden vuosien ajan. Hoidan mielelläni kaikkia kissa- ja koirapotilaita. Haluan että eläinlääkärikäynti on sekä lemmikille että omistajalle miellyttävä kokemus. Lemmikin terveyden ja sairauden hoidon kokonaisvaltainen huomioiminen on minulle tärkeää.

Eeva Nurvala

Eläinlääkäri

Erityinen mielenkiinnonkohde: kanit, jyrsijät ja fretit

Olen valmistunut Helsingin Yliopistosta Eläinlääketieteen lisensiaatiksi keväällä 2015. Tein muutaman kesän sijaisuuksia kunnaneläinlääkärinä, kunnes suuntauduin pieneläinpuolelle. Olen työskennellyt nykyisellä Tampereen pieneläinklinikalla vakituisena eläinlääkärinä elokuusta 2015.
Minua kiinnostaa tavallisten kissa- ja koirapotilaiden lisäksi erityisesti kanit, jyrsijät ja fretit. Perinteisessä pieneläinpraktiikassa lisäksi innostun erityisesti sisä- ja ihotaudeista sekä kirurgiasta. Lisäksi hoidan mielelläni päivystyspotilaita. Klinikkamme 24/7-aukiolo mahdollistaakin monenlaisten potilastapausten kohtaamista, mikä tekee työstä hyvin mieleistä.
Minulla on kotona tällä hetkellä nuori kultainen noutaja Aava, lisäksi fretti Kara. Frettejä minulla on ollut vuodesta 2008. Vapaa-ajalla harrastan pääsääntöisesti cheerleadingia ja tankotanssia. Lisäksi puuhailen aktiivisesti koirani kanssa, ja uutena harrastuksena aloitamme agilityn. Rakastan myös matkustelua.

Hanna Laine

Päivystävä eläinlääkäri

Erityinen mielenkiinnonkohde: sisätaudit ja ultraäänitutkimukset

Saara Trimeloni

Eläinlääkäri

Erityinen mielenkiinnonkohde: kanit, jyrsijät ja eksoottiset lemmikit, luonnonvaraiset eläimet

Olen valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2016. Olen tehnyt sijaisuuksia Tampereen Omaeläinklinikalla alkaen alkuvuodesta 2017. Aikaisemmin olen työskennellyt yksityisklinikoilla eri puolella Suomea ja tehnyt kunnaneläinlääkärin viransijaisuuksia Hämeen ja Pirkanmaan alueella. Eläinlääkärin työssä minua eniten kiinnostavat eksoottiset lemmikit sekä luonnonvaraisten eläinten hoito. Yritän jatkuvasti kouluttaa itseäni eteenpäin erityisesti suosikkiaihealueitteni osalta. Kotona minut pitävät kiireisenä kaksi pientä portugalinpodengoa Victor ja Lara.

Lotta Tunturi

Eläinlääkäri

perhevapaalla 2018-2019

Dr. Andrea Gladuli DVM, MS

Kardiologiaan erikoistunut eläinlääkäri

Ultraäänitutkimukset, kardiologia

Olen työskennellyt Cornellin yliopistollisessa opetussairaalassa USA:ssa sydänsairauksien osastolla vuosina 2009-2010. Minulla on 15 vuotta työkokemusta eläinlääketieteellisestä kardiologiasta. Suoritan virallisia HCM-ultraäänitutkimuksia kissoille sekä Kennelliiton virallisia sydänultraäänitutkimuksia koirille. Olen toiminut puhujana useissa kotimaisissa ja kansainvälisissä kongresseissa ja seminaareissa, mm. National Veterinary Cardiology Meeting Valenciassa, Espanjassa.
Olen myös kirjoittanut useita artikkeleita kansainvälisiin julkaisuihin mm. Journal of Veterinary Cardiology. Erityisiä mielenkiinnon kohteitani ovat: elektrofysiologia, rytmihäiriöt, Holter, autonomisen hermoston vaikutus rytmiin, ARVC boksereilla ja sydämen vajaatoiminnan hoito. Palvelujani Omaeläinklinikalla ovat mm: korkearesoluutio EKG, sydänultraäänitutkimukset, PKD ja HCM -ultraäänitutkimukset, Holterit ja vatsaontelon laajat ultraäänitutkimukset. Jäsenyydet: European Society of Veterinary Cardiology (ESVC).
Vapaa-aikanani lenkkeilen ja käyn elokuvissa. Perheeseen kuuluvat poika Daniel ja kaksi kissaa Wendy ja Tarsisio.
Huom. Andrea palvelee englanniksi, ja työparina hänellä on aina hoitaja, joka toimii tulkkina tarvittaessa.

Ines Lucas

Eläinlääkäri

Heli Pyylampi

Vastaava pieneläinhoitaja

Erityinen mielenkiinnon kohde: kissat, jyrsijät, perioperatiivinen hoitotyö

Olen Tampereen klinikan vastaava hoitaja ja toiminut näissä tehtävissä syyskuusta 2016 alkaen. Työt pieneläinten parissa olen aloittanut vuonna 2006 ja ensimmäiset seitsemän vuotta työskentelin ortopedin avustajana. Tuki- ja liikuntaelinsairauksien lisäksi minulla on kymmenen vuoden kokemus välinehuollon- ja leikkaussalin vastuuhenkilönä toimimisesta.
Työssäni vastaan suurelta osin hoitajiemme työn organisoinnista sekä klinikan päivittäisestä toimivuudesta. Potilastyöhön päästessäni innostun eniten kissoista ja jyrsijöistä. Perioperatiivisen hoitotyön kaikki osa-alueet sekä päivystyspotilaat ovat mielenkiintoisia. Tulevaisuudessa toivon pääseväni jatkokouluttautumaan jyrsijöiden hoidossa.
Vapaa-ajalla harrastan ja valmennan aktiivisesti kamppailu-urheilua. Kotoa löytyy painivan aviomiehen lisäksi kuusi vapaana elävää marsua, 130 litrainen akvaario ja aivan liian monta viherkasvia.

Susan Fortelius

Klinikkaeläinhoitaja

Erityinen mielenkiinnonkohde: kissat ja välinehuolto

Toimin eläintenhoitajana Tampereen Omaeläinklinikalla ja suoritan samalla klinikkaeläinhoitajan ammattitutkintoa oppisopimuksella. Pohjalla minulla on eläintenhoitajan perustutkinto ja aikaisemmalta ammatiltani olen sairaanhoitaja.
Potilastyössä olen erityisesti kiinnostunut kissoista. Klinikalla vastuualueeseeni kuuluu välinehuolto. Kotoa löytyy avomiehen lisäksi lapinporokoira Jästi, aroviljakäärme Hjördis, sekä kaksi liskoa ja terraariollinen madagaskarin sihiseviä torakoita.

Noora Lehto

Eläintenhoitaja

Erityinen mielenkiinnon kohde: kissat, laboratorio

Olen valmistunut pieneläinhoitajaksi vuonna 2012. Omaeläinklinikalla aloitin työskentelyni kesällä 2012 pieneläinhoitajana. Erityisesti minua kiinnostavat kissapotilaat ja eksoottiset eläimet sekä hammas- ja kirurgisissa toimenpiteissä avustaminen. Mieluiten työskentelen yövuoroissa. Olen käynyt useissa hoitajille tarkoitetuissa koulutuksissa, jotka ovat liittyneet mm. labranäytteiden tutkimiseen, röntgenkuvien ottoon, anestesian seurantaan ja välinehuoltoon. Vapaa-ajallani harrastan kuntosalilla treenaamista ja kesällä myös lenkkeilyä. Kotoani löytyy kolme kollikissaa ja heidän seurakseen toivon mukaan on tulevaisuudessa tulossa myös pupu.

Marjo Nummi

Klinikkaeläinhoitaja

Erityinen mielenkiinnon kohde: kissat, leikkaussali

Olen valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi oppisopimuksella vuonna 2015. Entiseltä ammatiltani olen lähihoitaja, mutta eläimet ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Erityisesti kissapotilaat ovat lähimpänä sydäntäni, unohtamatta tietenkään muita karvaisia otuksia. Kotona minulla pyöriikin 2 seniori-ikään ehtinyttä maatiaiskissaa ja yksi hieman nuorempi katti. Vapaa-ajallani käyn paljon rock-keikoilla, lenkkeilen ja paijailen kissojani.

Annika Viinikka

Klinikkaeläinhoitaja

Erityinen mielenkiinnonkohde: koirat, hammashoidot

Työskentelen klinikkaeläintenhoitajana omaeläinklinikalla. Mielenkiinnon kohteisiini kuuluvat hammashoidot ja erityisesti hammasröntgenkuvaukset. Lisäksi olen kiinnostunut ruokinnasta ja tavoitteenani on syventyä tarkemmin raakaruokintaan. Kotoa löytyy novascotiannoutaja ja belgianpaimenkoira tervueren neitoset sekä maatiaiskissa Lily. Koirien myötä minulle on kehittynyt paljon kokemusta koirien käsittelystä sekä harrastamisesta ja kouluttamisesta.

Suvi Levänen

Klinikkaeläinhoitaja

Emma Pitkänen

Klinikkaeläinhoitaja

Virpi Savolainen

Klinikkaeläinhoitaja

Erityinen mielenkiinnon kohde: koirat, laboratorio ja leikkaussali.

Olen valmistunut pieneläinhoitajaksi 1997 ja päivittänyt tutkinnon klinikkaeläinhoitajaksi 2010.
Kotona perheen kanssa asuu kaksi labradorinnoutajaurosta, joita käytetään haavakko- ja kolarijäljityksissä sekä metsästyksessä.

Rosa Koivula

Klinikkaeläinhoitaja

Lea Kallio

Hoitajaharjoittelija, oppisopimusopiskelija

Erityinen mielenkiinnon kohde: koirat ja koirien terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät asiat, perioperatiivinen hoitotyö ja potilasturvallisuus.

Toimin klinikkaeläinhoitajaharjoittelijana Tampereen Omaeläinklinikalla ja suoritan klinikkaeläinhoitajan ammattitutkintoa oppisopimuksella. Aikaisemmalta ammatiltani olen leikkaus-anestesia sairaanhoitaja. Sairaanhoitajan työtä olen tehnyt erilaisilla leikkausosastoilla niin julkisella kuin yksityisellä puolellakin.
Sairaanhoitajan työssä olen lisäksi erikoistunut hygieniahoitajan työhön.
Vapaa-aikana harrastan koirieni ja harrastusystävieni kanssa palveluskoiralajeja: jälkeä, hakua ja etsintä kokeeseen liittyviä osa-alueita ja tietysti tottelevaisuuskoulutusta. Metsä on se paikka, jossa rentoudun.

Emma Alve

Eläinlääkäri

Johanna Inkeri

Vastaava eläinlääkäri

Lotta Nieminen

Klinikkaeläinhoitaja

HINNASTO

Hinnat arkena Omaeläinklinikka Omaeläinklinikka
Katso kampanjat! Omaeläinklinikka Omaeläinklinikka

Alla esimerkkejä hinnoista. Hinnat sisältävät klinikkamaksun. Hintoihin lisätään mahdollisesti kotiin luovutettavat lääkkeet.
Isompiin leikkauksiinja hammasoperaatioihin voi varata ajan vain puhelimitse.

Peruskäynti 15 min 59 €

Rokotukset

 • Rokotusrallit
 • 29 € / 1 rokote
 • 39 € / 2 rokotetta
 • Normaalit hinnat ajanvarauksella
 • 59 € 1 rokote
 • 66 € 2 rokotetta
 • 99 € Pentupaketti
 • Pentupaketti sis. 2 eläinlääkärikäyntiä (12- ja 16- viikkoisena) rokotuksineen, terveystarkastuksineen ja hoitajan suorittaman ohjeistuksen terveydenhoidon toimenpiteisiin.

Ekinokokki-lääkitys

 • 39,50 € + lääke

Hammaskivenpoisto (sis. valvottu anestesia, hammaskartoitus, puhdistus ja kiillotus)

 • Koira 200 € + lääkkeet (painosta ja lääkityksistä riippuen yht n. 210- 230 €)
 • Kissa 185 € + lääkkeet (painosta ja lääkityksistä riippuen n. 190-200 €)

Hammaskirurgia

 • Maitohampaiden poisto (sis. valvottu anestesia, hammaskartoitus, esivalmistelu sekä poistot leikkauksellisesti) n. 200-400 € hampaiden määrästä riippuen + lääkkeet ja tarvikkeet kulutuksen mukaan
 • Hammasröntgen alk. 60 €
 • Kissojen syöpymähoidot ja poistot, hinnat alk. 300 € +lääkkeet
 • Kirurgisten hammasoperaatioiden hinta-arviot tapauskohtaisesti klinikalta.

Koiran kastraatio

 • Alle 10kg 250-265 €
 • 10-30kg 310-330 €
 • yli 30kg 375-395 €
 • Kastraatiohintoihin lisätään kauluri ja kotiin lähtevät lääkkeet.

Koiran sterilisaatio

 • Alle 10kg 400-420 €
 • 10-30kg 490-510 €
 • yli 30kg 560-590 €
 • Sterilaatiohintoihin lisätään kauluri ja kotiin lähtevät lääkkeet.

Ihosairauden selvittely 45 min

 • alk. 160 € (sis. ihonäytteet) + mahdolliset lääkkeet

Virtsatieoireiden tutkimus ja hoito

 • alk. 145 € + mahdollinen ultraäänitutkimus, laboratoriotutkimukset ja lääkkeet

Pehmytosakirurgia

 • Kaikkiin hintoihin lisätään mahdolliset kuvantamisesta, laboratoriotutkimuksista sekä kotiin lähtevistä lääkkeistä syntyvät kulut
 • Ihopatin poisto alk. 200 €
 • Nisäkasvaimen poisto alk. 250 €
 • Virtsakivileikkaus alk. 700 €
 • Vierasesineleikkaus alk. 600 €

Akupunktio

 • 1. käynti, 45 min 89 €
 • 2. jne. 30 min 70 €

Laaja vatsaontelon ultraäänitutkimus

 • 180 €
 • rauhoitus yleensä tarpeen, +30 €
 • huom. 12 h paasto ennen tutkimusta!
 • Hinta sisältää sisätautidiagnostiikan ja jatkohoitosuunnitelman

Viralliset terveystutkimukset

 • Lonkka+kyynärkuvat 182 € + lääkkeet
 • Lonkka+kyynär+selkäkuvat 220 € + lääkkeet
 • Virallinen polvitarkastus 69 € / muun käynnin yhteydessä 24,50 €
 • Virallinen sydänkuuntelu 69 € / muun käynnin yhteydessä 24,50€

Virallinen sydänultraäänitutkimus (Kennelliitto, koirat)

 • Erikoiseläinlääkäri Andrea Gladuli DVM, MS
 • Sydänultra alk. 260 €
 • Holter n. 460 €

HCM ja PKD -tutkimukset (Pawpeds), kissat

 • Erikoiseläinlääkäri Andrea Gladuli, DVM, MS
 • HCM -seulonta 175 €
 • PKD -seulonta 140 €
 • Kimppahinnat altiille roduille (väh. 3 kissaa)
 • HCM 150 €
 • HCM + PKD 199 €

Kissan kastraatio

 • 98 €

Kissan sterilisaatio

 • 160 € + kipulääke kotiin

Lisääntyminen

 • Tiineysultra 79 €
 • Tiineysröntgen 79 €
 • Progesteronimääritys 1. käynti 75 €, 2. käynti 60 €

Pentuetarkastus

 • Sis. ELL-todistukset kaikille pennuille
 • 69 € 1.pentu ja 10 €/lisäpentu
 • Mikrosirulla hinta on 90 € 1. pentu ja 30 €/ lisäpentu

Hoitajakäynti

 • 18 €

Eutanasia

 • Kissat ja koirat 137 € + lääkkeet
 • Kanit, jyrsijät ja muut pienet lemmikit 80 € + lääkkeet

Lista ajankohtaisista kampanjoistamme

Hammaskivikampanja 2.1.-31.3.2018

 • Kissa 130 € sis. lääkkeet
 • Koira 160 € sis. lääkkeet
 • + koko suun röntgenkuvaus 45 € (norm. 90 €)

Rokotusrallit

 • Maanantaisin klo 17-19 ja keskiviikkoisin 10-12
 • 29 € / 1 rokote
 • 39 € / 2 rokotetta
 • Ilman ajanvarausta, drive-in periaatteella

Kynsien leikkaus

 • 18 €
 • Hoitajakäynti
 • Tarjous: 5 + 1 eli joka kuudes kerta kaupan päälle!

Kimppahinta HCM + PKD -tutkimuksista

 • Erikoiseläinlääkäri Andrea Gladuli DVM, MS
 • Kimppahinnat alttiille roduille (väh. 3 kissaa)
 • HCM 150 €
 • HCM + PKD 199 €

AJANKOHTAISTA

Eläinfysioterapian tavoitteena on sekä terveiden että sairaiden koirien liikkumis- ja toimintakyvyn tukeminen ja edistäminen. Eläinfysioterapialla voidaan helpottaa kiputiloja, palauttaa ja…

Lue lisää ››

Se on helppoa: Suunnittele – Suojaa – Nauti ulkoilusta huoletta. Erilaiset punkkien estovalmisteet ovat hyvä tapa suojautua punkeilta ja niiden…

Lue lisää ››

Äänipelko on yksi yleisimmistä koirien käytösongelmista ja jopa joka toinen koira reagoi pelokkaasti koviin ääniin joissakin tilanteissa. Pelkoreaktio itsessään on…

Lue lisää ››

Hämeenlinnan lemmikit saavat uuden pieneläinklinikan, kun Tiiriössä avataan uusi Omaeläinklinikka. Noin 600 neliöön mahtuu eläinlääkärivastaanoton lisäksi lemmikkitarvikkeiden myymälä ja tilat…

Lue lisää ››