Omaeläinklinikka Remedium

Ravintoklinikan ajat varattavissa!

Johanna Anturaniemen ravintoklinikalle aikoja varattavissa ,

Hinta 260 € (+klinikkamaksu 28,5 €)

Varaa aikasi ja kysy lisää 09 8567 6646

Rokotusrallit

Rokotuskäynnille voi tulla ilman ajanvarausta tiistaisin klo 16-18 ja keskiviikkoisin klo 17-18.
Näinä aikoina kampanjahinnat!

Muistathan, että rokotusralliajat on tarkoitettu terveille eläimille. Mikäli sinua askarruttaa jokin lemmikkisi terveyteen liittyvä asia, varaathan erillisen ajan eläinlääkärillä, jotta paras mahdollinen hoito ja tutkimus voidaan antaa.

Hinnat*:
kolmos/nelos 29€
rabies tai kennelyskä (yksi rokote) 29€
rabies ja nelos (kaksi rokotetta) 39€

(* ei koske herpes-rokotetta)

Henkilökunta

Hannele Hänninen

vastaava eläinlääkäri

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi keväällä 2013 Helsingin yliopistosta. Syksyllä 2013 aloitin työskentelyn Remediumissa, ja olenkin viihtynyt täällä siitä asti. Ammatillisia kiinnostuksen kohteitani ovat pehmytosakirurgia ja hammassairaudet. Hoidan mielelläni kaikenlaisia potilaita, mutta erityisesti sydäntäni lähellä ovat suuret ja jättikokoiset koirat.

Nina Mäkinen

eläinlääkäri

Olen valmistunut Helsingin yliopistosta eläinlääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2002. Olen työskennellyt aiemmin pieneläinpraktiikan ohella kaupungin- ja kunnaneläinlääkärin sijaisena sekä rataeläinlääkärinä. Tällä hetkellä olen erikoistumassa pieneläinkirurgiaan ja olen kiinnostunut varsinkin eläinten tuki- ja liikuntaelinsairauksista, mikä juontaa varmaan siitä, että minulla on aiempi koulutus kyseiseltä alalta ihmispuolelta. Kyseisiin ongelmiin liittyen olen tehnyt nyt kuuden vuoden ajan muun työn ohessa lämpökamerakuvauksia sekä pieneläimille että ajoittain myös hevosille.

Kukka Helkiö

eläinlääkäri

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisestä tiedekunnasta vuonna 2013. Olen praktiikkaoikeudet saatuani (2010) työskennellyt pieneläinklinikoiden lisäksi maaseudulla kunnaneläinlääkärinä sekä tehnyt pieneläinpäivystyksiä Omaeläinsairaala Turussa. Olen työskennellyt Remediumissa vuodesta 2014.

Marianna Roine

eläinlääkäri

Olen valmistunut Helsingin yliopistosta keväällä 2015. Pari ensimmäistä vuotta työskentenlin kunnaneläinlääkärin sijaisena eri puolilla Suomea. Remediumissa aloitin työt helmikuussa 2016. Tällä hetkellä kotoani löytyy 2-vuotias sekarotuinen Tessa-koira, mutta paikka olisi auki myös uudelle kissakaverille. Kissat ovatkin olleet lähes aina osa elämääni, ja siksi myös lähellä sydäntäni, niin lemmikkeinä kuin potilainakin. Vapaa-ajallani harrastan mm. ratsastusta.

Sonja Westerholm

eläinlääkäri

Valmistuin eläinlääkinnän lisensiaatiksi vuonna 2012 ja aloin tekemään kandidaattina töitä pieneläinten parissa maaliskuussa 2011. Omaeläinklinikoilla toimin pehmytosakirurgina sekä sisätautilääkärinä. Suoritan tällä hetkellä myös erikoiseläinlääkärin tutkintoa.
Alusta lähtien olen ollut eniten kiinnostunut pehmytosakirurgiasta ja sisätaudeista. Viimeisen neljän vuoden ajan olen tehnyt töitä näiden potilaiden parissa. Teen myös tähystysleikkauksia. Kiinnostukseni kirurgiaan on herättänyt ison kiinnostuksen turvallista ja hyvää anestesiaa kohtaan ja näen kivunlievityksen erittäin tärkeänä osana hoitoa.
Maksa- ja munuaissairaudet sekä endorkinologia (esim. kilpirauhassairaudet, diabetes, cushingintauti ja addisonintauti) ovat suurimmat kiinnostuksen kohteet sisätaudeista. Olen myös suorittanut ESAVSin kardiologian kurssit Luxemburgissa.
Näen hyvän kommunikaation omistajan kanssa erittäin tärkeänä osana työtäni. Omistaja on melkein aina kotioloissa eläimen omahoitaja ja hyvä kontakti omistajan ja eläinlääkärin välillä parantaa hoitoa ja ennustetta, erityisesti kroonisissa sairauksissa.
Osallistun vuosittain kursseihin sekä Suomessa että ulkomailla. Tässä ammatissa voi aina oppia uutta ja tavoite on aina pysyä ajan tasalla.

Jag blev färdig veterinär år 2012 men började jobba som kandidat i mars 2011. På omaeläinklinikerna sköter jag främst mjukvävnads operationer och inremedicinpatienter. För tillfället utbildar jag mig också till specialist på smådjurs sjukdomar.
Mjukvävnadskiurgi och inremedicin har alltid varit mitt största intresse och de senaste fyra åren har jag främst skött dessa patienter. Jag gör också laparaskopi operationer. Intresset för kirurgi har också väckt ett stort intresse för en trygg och bra anestesi samt smärtlindring.
Lever- och njursjukdomar samt endorkinologiskasjukdomar (tex. sköldkörtelproblem, diabetes, cushing och addison) är mina största intressen inom inremedicin. Jag har också deltagit i ESAVS kardiologikurser i Luxemburg.
För mig är det väldigt viktigt att kommunikationen mellan ägaren och veterinären löper. Speciellt då det gäller kroniska sjukdomar förbättrar en bra kommunikation vårdens resultat betydligt. Ägarens oro då den fyrbente familjemedlemmen är sjuk får heller aldrig glömmas.
Jag går årligen på kurser både i Finland och utomlands. I det här yrket finns det alltid ngt nytt att lära sig och mitt mål är att alltid hålla min kunskap uppdaterad.

Päivi Hokkanen

vastaava klinikkaeläinhoitaja

Viivi Keskinen

klinikkaeläinhoitaja

Aloitin työt klinikalla vuoden 2015 alussa, ja opiskelin oppisopimuksella Amiedussa. Klinikkaeläinhoitajaksi valmistuin jouluna 2016. Olen siis Remediumin omia kasvatteja. Työssä nautin erityisesti sen monipuolisuudesta ja uuden oppimisesta.
Kotoa minulta löytyy kaksi kissaa, joten kehräävät potilaat ovat siis erityisen mieluisia minulle. Töiden vastapainoksi harrastan ratsastusta ja joogaa vapaa-ajallani.

Petra Niemenpalo-Snellman

eläinfysioterapeutti

Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2002 ja eläinfysioterapian erikoistumisopinnon sain päätökseen joulukuussa 2007. Vuodesta 2009 olen hoitanut pieneläimiä kokopäiväisesti.
Eläinfysioterapiaurani aloitin eläinsairaala Aistissa, josta sain hyvän pohjan erityisesti neurologisten koirien kuntoutukseen. Omaeläinklinikka Remediumissa olen työskennellyt klinikan perustamisesta asti eli vuodesta 2011. Olen suorittanut fysioterapiakurssien lisäksi kraniosakraalikursseja sekä saanut koulutuksen myös akupunktioon. Asiakkaani kostuvat pitkälti kaikenikäisistä ja -kuntoisista koirista, mutta myös kissoja käy välillä kuntoutuksessa.

Nina Karimeri

eläinfysioterapeutti

HINNASTO

Koirat Omaeläinklinikka Omaeläinklinikka
Kissat Omaeläinklinikka Omaeläinklinikka
Muut toimenpiteet Omaeläinklinikka Omaeläinklinikka

Alla esimerkkejä hinnoista. Hinnat sisältävät klinikkamaksun. Hintoihin lisätään mahdollisesti kotiin luovutettavat lääkkeet. (Lisätään lääkkeet ja lääkekäsittelymaksu 15-35€)

Hammaskiven poisto

 • 222-272 € + mahdolliset kotiin lähtevät lääkkeet

Kastraatio

 • 375-522 € + mahdolliset kotiin lähtevät lääkkeet, sisältää kaulurin

Sterilisaatio

 • 465-598 € + mahdolliset kotiin lähtevät lääkkeet, sisältää kaulurin

Alla esimerkkejä hinnoista. Hinnat sisältävät klinikkamaksun. Hintoihin lisätään mahdollisesti kotiin luovutettavat lääkkeet. (Lisätään lääkkeet ja lääkekäsittelymaksu 15-35€)

Rokotukset

 • 74 € kissa kolmos/nelosrokote
 • 78 € kissa kolmos/nelosrokote + rabies

Hammaskiven poisto

 • (Lisätään lääkkeet ja lääkekäsittelymaksu 5-20€)
 • 217 € + mahdolliset kotiin lähtevät lääkkeet

Kastraatio

 • 99 € + mahdolliset kotiin lähtevät lääkkeet

Sterilisaatio

 • 160 € + mahdolliset kotiin lähtevät lääkkeet

Lemmikkipassi

 • 89 €
 • 38,8 € muun toimenpiteen ohella

Sirutus

 • 99,00 €
 • 50,50 € muun toimenpiteen ohella

Lämpökamerakuvaus

 • 96 € muun toimenpiteen ohella
 • 196 € oma toimenpide, sisältää eläinlääkärin tutkimuksen, kuvauksen, kirjallisen lausunnon sekä kuvien säilytyksen

Fysioterapia

 • 65 €

Lisääntyminen

 • Tiineysröntgen 99 €

Viralliset tutkimukset

 • Röntgenkuvaukset, viralliset HD- ja ED-kuvat (hinta painon mukaan)
 • (Lisätään lääkkeet ja lääkekäsittelymaksu 10-35€)
 • 194,6 € alle 10kg
 • 217,5 € 10-20kg
 • 226 € 20-40kg
 • 236 € yli 40kg
 • Virallinen polvitarkastus: 74€
 • - muun ohessa 25,60€
 • Virallinen sydänkuuntelu: 74€
 • - muun ohessa 25,60€

Vesiterapia

 • 40 € / 1 x kerta
 • 210 € / 6 x kerta-kortti

AJANKOHTAISTA

Eläinfysioterapian tavoitteena on sekä terveiden että sairaiden koirien liikkumis- ja toimintakyvyn tukeminen ja edistäminen. Eläinfysioterapialla voidaan helpottaa kiputiloja, palauttaa ja…

Lue lisää ››

Se on helppoa: Suunnittele – Suojaa – Nauti ulkoilusta huoletta. Erilaiset punkkien estovalmisteet ovat hyvä tapa suojautua punkeilta ja niiden…

Lue lisää ››

Omaeläinsairaala Turku jatkaa 24/7-pieneläinpäivystystä vuonna 2018 Turun Satakunnantien varressa sijaitseva Omaeläinsairaala on täyden palvelun pieneläinsairaala, jossa turkulaisten ja muiden varsinaissuomalaisten…

Lue lisää ››

Äänipelko on yksi yleisimmistä koirien käytösongelmista ja jopa joka toinen koira reagoi pelokkaasti koviin ääniin joissakin tilanteissa. Pelkoreaktio itsessään on…

Lue lisää ››