Omaeläinklinikka Ehel

Vuosittain lähes 1000 kirurgista operaatiota

Haluamme panostaa lemmikkisi turvalliseen hoitoon. Leikkauksia varten meillä on hyvin varusteltu leikkaussali, jossa on turvallinen inhalaatioanestesia potilaan nukuttamista varten. Kiinnitämme eritystä huomiota potilasturvallisuuteen ja siksi anestesiaa valvoo aina sekä anestesianvalvontalaitteisto että pieneläinhoitaja. Kiinnitämme erikoishuomiota potilaan turvalliseen ja kivuttomaan heräämiseen ja jatkohoitoon. Leikkauksen jälkeen haluamme tukea teitä omistajia antamalla hyvät ja selkeät kotihoito-ohjeet, jotta lemikkisi toipuisi mahdollisimman seesteisesti operaatiosta. Mikäli mieltäsi askarruttaa asia niin vastaamme mielellämme kysymyksiisi, niin ennen kuin jälkeen operaation. Haluamme, että kaikilla on turvallinen ja hyvä olo klinikallamme.

Maria Konkonen

Eläinlääkäri

Olen valmistunut Helsingin Yliopistosta eläinlääkäriksi 2005. Tämän jälkeen olen työskennellyt pääasiassa pieneläinten parissa. Teen monipuolisesti töitä erilaisten potilaiden kanssa ja pidänkin työssäni monipuolisuudesta. Yhtenä kiinnostuksen kohteenani on hammas-sairaudet.

Vapaa-aika kuluu perheeni parissa, sekä omia eläimiä hoitaen. Koiran ja kissan lisäksi meillä on lampaita.

Jan Iven

Vastaava eläinlääkäri

Olen hoitanut pieneläimiä päätyökseni jo 22 vuoden ajan. Kouluttaudun jatkuvasti lisää pysyäkseni kehityksen mukana, haenkin osaamista ympärimaailmaa pidettävistä koulutuksista. Erityisosaamisalueitani ovat hammashoidot ja ortopedia. Teen polven ristisideleikkauksia sekä lateral suture- että TTA1 ja TTA2 -tekniikoilla sekä luunmurtumaleikkauksia.

Vapaa-aikana pelaan tennistä, treenaan triatlonia. Harrastan metsästystä poikieni Marcuksen ja Christianin kanssa.

Liisa Kantola

Eläinlääkäri

Olen valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin Yliopistosta vuonna 2010. Pieneläinlääkärinä olen työskennellyt täysipäiväisesti yli neljän vuoden ajan, mm. Espoossa. Vuonna 2014 olen suorittanut yleispraktikoille tarkoitetun kaksivuotisen kirurgian jatkokoulutuksen (GpCert SAS). Ammatillinen kiinnostukseni painottuukin kirurgiaan, erityisesti pehmytosakirurgiaan. Lisäksi olen kiinnostunut ihotaudeista. Myös arat koira- ja kissapotilaat ovat lähellä sydäntäni. Vapaa-aikani vietän lapinporokoirani kanssa luonnossa liikkuen.

Henna Pokkinen

Pieneläinhoitaja

Aloitin EHEL:ssä keväällä 2006 vastaanottoapulaisena. Työn ohella suoritin pieneläinhoitajan tutkinnon ja valmistuin keväällä 2008. Eläinlääkäriaseman hektinen työympäristö nopeasti vaihtuvine haasteineen sopii minulle. Erityistä mielenkiintoa koen ortopediaa, ortopedista kirurgiaa, röntgen- ja laboratoriotutkimuksia kohtaan. Ammatillisesti pyrin kehittämään itseäni kursseilla ja luennoilla aina kun mahdollista. Tällä hetkellä ensiapu, käytösongelmat ja ruokinta olisivat alueita, joihin haluaisin panostaa entistä enemmän.

Asun perheeni kanssa Hausjärvellä maaseudulla. Vapaa-aikani kuluu liikuntaharrastusten parissa, rottweiler Ritun kanssa lenkkeillen ja pk-lajeja harrastaen.

Tiina-Maija Heikkilä

Klinikkaeläinhoitaja

Keväällä 2011 olen valmistunut eläintenhoitajaksi ja suoraan koulun penkiltä aloitin työni Etelä-Hämeen Eläinlääkäriasemalla. Työni ohessa suoritin klinikkaeläinhoitajan ammattitutkinnon 2013 vuoden lopulla. Työpäivissä mielekkäintä on se, että yksikään päivä ei ole samanlainen. Erityisen lähinnä sydäntäni ovat klinikan kissapotilaat.

Vapaa-aikaani kotona Hyvinkäällä pyörittävät aviomies sekä kaksi maatiaiskissaa.

Meiju Anttila

Klinikkaeläinhoitaja

Suoritin klinikkaeläinhoitajan ammattitutkinnon joulukuussa 2015, EHELissä aloitin työskentelyn helmikuussa 2017. Klinikkatyöskentelyssä eniten pidän laboratoriotyöskentelystä ja asiakaspalvelusta. Olen myös kiinnostunut koiran koulutuksesta ja opastan mielelläni omistajia sujuvaan arkeen koiran kanssa.

Asun Hämeenlinnassa puolisoni ja kahden suomenlapinkoirani kanssa. Harrastan ja kilpailen agilityn ja rallytokon parissa ja liikun paljon metsissä. Uutena harrastustulokkaana on metsästykseen osallistuminen.

Minna Kiukkonen

Klinikkaeläinhoitaja

Olen tullut alalle 2012, suorittanut ensin eläintenhoitajan tutkinnon 2014 ja klinikkaeläinhoitajan tutkinnon syksyllä 2016. EHELin tiimiin olen palannut marraskuussa 2017, sitä ennen olen työskennellyt klinikkäeläintenhoitajana mm. Yliopistollisessa Eläinsairaalassa ja Eläinsairaala Evidensia Finnoossa. Erityisiä mielenkiinnon kohteita minulla on röntgenkuvaus, leikkaussali- ja laboratoriotyö. Kotona odottavat aviomies ja kameraa vieroksuva paimenkoirasekoitus Nilla, jonka kanssa harrastamme mm. rally-tokoa.

Tiina Tukiainen

Vastaava klinikkaeläinhoitaja

Olen työskennellyt klinikalla marraskuusta 1998 lähtien. Pieneläinhoitajan ammattitutkinnon suoritin keväällä 2002. Ammattiosaamistani ylläpidän osallistumalla alan koulutuksiin. Toimin myös klinikkaeläinhoitajan ammattitutkinnon työpaikkanäyttöjen arvioijana. Työnkuvaani klinikalla kuuluu hoitajan työn lisäksi työvuorosuunnittelu, tilaukset ja taloushallinnollisia tehtäviä.

Asun perheeni kanssa Arolammilla. Harrastan belgianpaimenkoira Elsan kanssa pk lajeja, kotoa löytyy myös kääpiöbullterrieri Aina, bokseri Jaska sekä britti kissa Oliver. Vapaa-aikani siis kuluukin enimmäkseen koulutuskentillä koirien kanssa touhuten.

Julia Wejberg

Eläinfysioterapeutti

Valmistuin eläinfysioterapeutiksi Satakunnan ammattikorkeakoulusta vuonna 2012. Työskentelen kokopäiväisesti eläinfysioterapeuttina ja asiakkaisiini kuuluu monipuolisesti sekä koiria, että hevosia. Klinikkaolosuhteissa mielenkiinnonkohteeni ovat erityisesti leikkausten jälkeiset koirapotilaat sekä urheilukoirien kilpailukapasiteetin maksimoiminen.

Vapaa-aikani kuluu koirani kanssa agilitytreeneissä sekä hevosteni kanssa valmennuksissa tai kilpailuissa SM-tasolla.

Kaisa Valto

Koirahieroja

Valmistuin koirahierojaksi Tampereen Urheiluhierojakoulusta v. 2010 ja hierontoja olen tehnyt siitä lähtien. Muutaman kotiäitivuoden jälkeen aloitin syksyllä 2015 täydentävät opinnot Koulutuskeskus Salpauksessa ja koirahierojan näyttötutkinnon suoritin keväällä 2016.

Asustelen Janakkalassa mieheni ja kahden pienen lapsemme kanssa. Eläimellisestä menosta pitävät huolen alaskanmalamuutti ja siperianhusky.

Koirat Omaeläinklinikka Omaeläinklinikka
Kissat Omaeläinklinikka Omaeläinklinikka
Hyvinvointi Omaeläinklinikka Omaeläinklinikka

Alla esimerkkejä hinnoista. Hinnat sisältävät klinikkamaksun. Hintoihin lisätään mahdollisesti kotiin luovutettavat lääkkeet.

Koiran sterilaatio ja kastraatio

 • Koiran sterilaatioleikkaus 497 € + lääkkeet
 • Koiran kastraatioleikkaus 375 € + lääkkeet

Viralliset kuvat ja lausunnot

 • Viralliset lonkka- ja kyynärkuvat 227 € + lääkkeet
 • Viralliset lonkka-, kyynär- ja selkäkuvat 250 € + lääkkeet
 • Virallinen selkäkuvaus 220 € + lääkkeet
 • Virallinen polvilausunto 93 €

Hammashoidot

 • Hammaskivenpoisto, koira 191 € + lääkkeet
 • Hammashoito, koira alkaen 338 € + lääkkeet*
 • *) Hammashoidot sisältävät koko hampaiston röntgenkuvauksen, hammastarkastuksen, hammaskivenpoiston, sekä hampaiden pintojen kiillotuksen.

Muuta

 • Kynsien leikkaus alkaen 31,70€
 • Tiineysultra 93€
 • Tiineysröntgen 131 €
 • Anaalirauhasten tyhjennys hoitaja-ajalla 44,40 €

Rokotukset

 • Rokotukset alkaen 69,60 €

Alla esimerkkejä hinnoista. Hinnat sisältävät klinikkamaksun. Hintoihin lisätään mahdollisesti kotiin luovutettavat lääkkeet.

Kissan sterilaatio ja kastraatio

 • Kissan sterilointileikkaus 174€ + lääkkeet HUOM. kampanjahinta 150€
 • Kissan kastraatioleikkaus 119 € + lääkkeet HUOM. kampanjahinta 100€

Hammashoidot

 • Hammaskivenpoisto, kissa 165 € + lääkkeet
 • Hammashoidot, kissa alkaen 289 € + lääkkeet*
 • *) Hammashoidot sisältävät koko hampaiston röntgenkuvauksen, hammastarkastuksen, hammaskivenpoiston, sekä hampaiden pintojen kiillotuksen.

Fysioterapia ja hieronta

 • Hieronta 55 €
 • Fysioterapia 1. käynti 65 €

Eläinfysioterapian tavoitteena on sekä terveiden että sairaiden koirien liikkumis- ja toimintakyvyn tukeminen ja edistäminen. Eläinfysioterapialla voidaan helpottaa kiputiloja, palauttaa ja…

Lue lisää ››

Se on helppoa: Suunnittele – Suojaa – Nauti ulkoilusta huoletta. Erilaiset punkkien estovalmisteet ovat hyvä tapa suojautua punkeilta ja niiden…

Lue lisää ››

Omaeläinsairaala Turku jatkaa 24/7-pieneläinpäivystystä vuonna 2018 Turun Satakunnantien varressa sijaitseva Omaeläinsairaala on täyden palvelun pieneläinsairaala, jossa turkulaisten ja muiden varsinaissuomalaisten…

Lue lisää ››

Äänipelko on yksi yleisimmistä koirien käytösongelmista ja jopa joka toinen koira reagoi pelokkaasti koviin ääniin joissakin tilanteissa. Pelkoreaktio itsessään on…

Lue lisää ››