Haemme päivystävää eläinlääkäriä Omaeläinsairaala Mevetiin

Mitä etsimme?

Omaeläinklinikka etsii kokoaikaista/osa-aikaista päivystävää eläinlääkäriä Omaeläinsairaala Mevetiin vanhempainvapaan sijaisuuteen.

Toivomme että sinulla on ainakin jonkun verran aikaisempaa päivystyskokemusta ja nautit haasteista sekä vaihtelevista päivistä. Työnkuvaan kuuluu päivystykseen saapuvien potilaiden stabilointi, diagnostiikka ja hoito. Päivystävän eläinlääkärin vastuulla ovat myös sairaalassa sisällä olevat potilaat. Päivystäjän odotetaan suoriutuvan itsenäisesti akuuteista päivystysleikkauksista (mm. pyometra, sektio, torsio, vierasesineet).  Työvuorot voivat sijoittua aamuvuoroon, iltavuoroon tai yövuoroon.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mielenkiintoista työtä sairaalatasoisella 24/7 klinikalla, josta löytyy laajaa erikoisosaamista ja kollegoiden tuki. Käytössämme on kattava valikoima laboratoriolaitteita, CT, kaksi korkeatasoista ultraäänilaitetta sekä kannettava pikku-ultra, digiröntgen, hammasröntgen ja porayksiköt, kolme leikkaussalia ja erillinen päivystysleikkaussali, sekä endoskooppi, jota myös päivystäjillä mahdollisuus käyttää. Päivystäjän apuna on kaikissa vuoroissa kaksi kokenutta hoitajaa.  Aamuvuorossa on myös erillinen laboratoriohoitaja ja välinehuoltaja.

Tuemme työntekijöiden jatkokouluttautumista ja pyrimme suunnittelemaan kaikille oman jatkokoulutuspolun. Järjestämme säännöllisesti myös talon sisäisiä jatkokoulutuksia.

Työtehtävään on mahdollista järjestää perehdytystä ja tukea hankaliin tilanteisiin saa päivystyksen vastuu eläinlääkäriltä työn alettua myös ilta- ja yöaikaan.

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon ja toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Missiomme on ihmiseltä ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Soita tai laita sähköpostia niin kerromme lisää!

Niina Murto, vastaava eläinlääkäri päivystys, Mevet, niina.murto@omaelainklinikka.fi

Charlotta Bengs, liiketoimintajohtaja, Mevet puh. 040 674 0055, charlotta.bengs@omaelainklinikka.fi

 

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 30.9.2019 osoitteeseen rekry@omaelainklinikka.fi.