Hei sinä näkemyksellinen, kokenut eläinlääkäri, tässä on tilaisuutesi!

Mitä etsimme?

Omaeläinklinikka etsii johtavaa eläinlääkäriä vanhempainvapaan sijaisuuteen. Etsimämme eläinlääkäri on ennakkoluuloton ja haasteista nauttiva hyvin verkostoitunut kehittäjä, jolla on vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta sekä hyvät itsensä johtamisen taidot.

Johtava eläinlääkäri vastaa Omaeläinklinikan eläinlääketieteellisestä toiminnasta. Työhön kuuluu mm. eläinlääketieteellisen toiminnan kehittäminen, eläinlääkärirekrytointi, erilaiset kehityshankkeet sekä sidosryhmäyhteistyö. Vankka kokemus praktiikasta ja esimiestyöstä on perusedellytys. Työssä vaaditaan myös liiketoiminnallista pelisilmää sekä kykyä ja rohkeutta ajatella asioita uudella tavalla. Arvostamme monipuolista kokemusta eläinlääketieteen alalta. Tehtävän voi yhdistää myös osa-aikaiseen praktiikkaan Omaeläinklinikalla. Etsimämme henkilö allekirjoittaa arvomme osaava, empaattinen ja kehittyvä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme todellisen näköalapaikan eläinlääkintäalaan jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessämme. Olemme joustava ja innovatiivinen, suurella sydämellä työtä tekevä eri alojen ammattilaisista koostuva tiimi. Tehtävässä on aito mahdollisuus vaikuttaa eläinlääkintäalan suuntaan voimakkaassa murrosvaiheessa ja eläinlääkäreiden rooliin tässä kokonaisuudessa.

Johtavan eläinlääkärin pääasiallinen toimipaikka on Omaeläinklinikan pääkonttori Helsingissä. Työ edellyttää matkustamista.

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon ja toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Missiomme on ihmiseltä ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Soita niin kerromme lisää!

Jaana Tarkki, toimitusjohtaja, p. 050 388 3672

Sanna Ormio, johtava eläinlääkäri, p. 040 538 6876

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.9.2019 osoitteeseen rekry@omaelainklinikka.fi.